Výběr nejlepší kliniky. Pronatal, Iscare, Gynem nebo Gennet?
Jakou byste vybrali kliniku:
Pronatal, Iscare, Gynem nebo Gennet?
Jaké zkušenosti s nimi máte?
Díky 🙂
@reeeza ahoj, já od září jezdím do Prahy do PFC a maximální spokojenost !! Hned napoprvé se i podařilo iui, jsou tam suprový všichni, teď se snažíme znovu o iui, páč jsem potratila, ale nedám na tu kliniku dopustit 🥰 (jen píšu svou zkušenost, s ostatními, které jmenuješ, zkušenosti nemám) 😇
Dobře, děkuju 🙂
Klidně ještě někdo napište, ať vím vaši zpětnou vazbu na různé kliniky. Díky 🙂
@monochrome_karina Já jsem v Genitrix byla taky. A týden jsem byla psychicky úplně KO. Hned při první návštěvě diagnostikován hydrosalpinx v pravém vejcovodu, takže běžte na laparoskopii. Předtím jsem byla v Gynemu a nikdo nic na UTZ neviděl. Přístup paní doktorky nic moc, takovej dost povrchni a na konci si ještě za konzultaci řekne 500. Nakonec jsem to nechala být a na radu kamarádky jsem šla ještě jinam než se rozhodnu, že do mě budou řezat. První UTZ dopadnul dobře, doporučená průchodnost pomocí hycosy. Oba dva vejcovody bez problémů průchodné.
@pufikova, uff. Dobře, že tam nejdu. Nakonec jsem zvolila FertiCare a jsem spokojená. Děkuji za info!
@felis ahoj, vaše zpráva mě zasáhla přímo do srdce. Jsem pacientka v Genitrix a ráda bych se vyhnula traumatu. Můžu ti napsat přímo? Potřebuji nutně poradit. Byla bych vám moc vděčna! s pozdravem

@reeeza ahoj, heleď... jak mi řekla moje doktorka po velmi spatne zkušenosti v Genitrix, tak vždycky a všude můžeš narazit na debila nebo krávu. Taky jsem to řešila, četla recenze... až mě z toho bolely čelní lalok 🤣 nakonec jsem se na základě recenzi objednala do zmiňovaného Genitrix a zkušenost to byla strašná, traumatizujici. Zpracovávala jsem to 3/4 roku na terapii a dostala mě z toho právě až moje gynekolozka na pravidelné prohlídce. Vyber intuitivně i třeba podle toho, jak je to v dané lokalitě s parkováním anebo jaké mají stránky anebo podle fotek, jestli se Ti líbí prostředí. Dej si svoje kriteria na papir... většinou pozitivní recenzi napíše ten, kdo otehotni a úspěšně porodí. A příčin neplodnosti je prostě bambilion. Důležitý je přístup a kazdemu vyhovuje neco jineho a neco jineho take očekává... No a ještě jedna vec: reprodukcni medicína je byznys. Ať slibuji, co chtějí, že je svět báječný, krásný, růžový, béžový... tak je to prostě byznys.