Za jak dlouho jste po IVF věděly, že čekáte miminko?
Zdravím :o) Stimuluji teď Bemfolou, zítra mě čeká ultrazvuk a do 14-ti dnů pravděpodobně první pokus..za jak dlouho jste zjistily,že se plod uchytil?Moc prosím o každou zkušenost:o)
@nita1984 Tak rychle?To je super!Děkuji za zprávičku..:o)
Duch 6.den a pak už jenom sílil, dneska potvrzeno UTZ a čekám na srdeční akci
@veronikaveruverule jak píšu, 5. den bylo jasno u mě, ale není to zdaleka pravidlo. Každá to má jinak. TT je vypovídající 14. den, případně některé CARy na tento den zvou na odběr krve. Pak za další 2 týdny UTZ. Ale je třeba si uvědomit, že ani // neznamenají výhru. Je to moooc dlouhá cesta. Já viděla // celkem 5x a miminko čekáme až teď. Snad až do porodu v termínu 🙏
@kkacca Děkuji:o) začnu zkoušet testy dříve než jsem myslela:o) moc držím palce ať srdíčko brzy natočíte :o)
@veronikaveruverule dekuju, me to testování bavi 🙂 když tam není nic takhle brzo, je porad spousta casu 🙂
@nita1984 Cesta je to dlouhá už teď..mám být v klidu a to vůbec nejsem ať dělám co dělám..tak nějak přibližně začnu zkoušet testovat a uvidím..:o)
Já jsem první test dělala 11 dní po transferu a byla tam dost slabá čárka.
Já bych osobně nezvládala ty testy, jak tady holky kolikrát dají fotku 15 testů pod sebou pomalu od třetího dne a ideálně dvakrát denně a třesou se v jednom kuse zda sílí nebo ne.
Ideálně fakt vydržet a nemyslet na to a testit až abys opravdu viděla buď a nebo.
Ale já jsem flegmoš, tak mi to pomáhalo ke klidu🙂
@veronikaveruverule jestli ti připadá dlouhá už teď, tak přeji pevné nervy... u nás vyšel až 7. transfer. Držím palce, ať je to u vás ideálně na první pokus.
@kkacca 🙂přesvědčuju se,že to vyjde..takže mě to bude bavit taky🙂
@uzivatelkapetra Rozumím..vydržet..neblbnout..musím si najít nějaký způsob relaxace 😀nebo se zblázním
@uzivatelkapetra Každopádně nervy tiše závidím😉
@nita1984 Děkuji..to muselo být hrozné,ale snažím se s mířit i s možností,že to na poprvé nevyjde..věříme..
@veronikaveruverule věřit je základ. Já taky věřila... no, pak nevěřila, pak se vzdala, pak měla novou naději... je to kolotoč emocí, roky starostí, injekcí, ale věřím, že už je to na nejlepší cestě. Dneska jsem začala 2. trimestr, takže 🙏
@nita1984 Velká gratulace!!!🙂pokud to nevyjde asi si budeme dávat pauzu,taky ty výkyvy potřebuju nějak zpracovat..
@veronikaveruverule ideálně chodit do práce, nebo se doma zaměstnej, abys neměla čas stále uvažovat a sledovat každé zakručení žaludku.
Rozhodně jsem pro testování nejdříve desátý den.
Přeji ať to vyjde🙂
@uzivatelkapetra Do práce normálně chodím samozřejmě🙂ale hlava je potvora nedá a nedá pokoj..z práce jezdím o půl šesté a převážně ještě vymýšlím co bych..😀mám to teď se sebou docela těžké teda🙈každopádně moc děkuji🙂
4.den po et byl duch na testu 🙂 hodne stesti
Já testovala nejdřív 11ty den. Podle mě se dřív vystavujes zbytečnému stresu. Jinak radím fungovat co nejvíc normálně jak kdyby se nic nedělo. Žádné velké omezení.
Já jsem měla 6tidenní embrya a první test vyšel lehounce pozitivní, už 6 den od ET, ale bohužel to nedopadlo. Do Caru jsem šli v dubnu 2017 a v dubnu 2018 jsem konečně úspěšně otěhotněla, ale to mezi tím byla opravdu hrozná doba. Podstoupila jsem 1x ET a 3x KET pokaždé byl test pozitivní, ale nedopadlo to, největší rána byla loni v lednu, kdy to vypadalo nadějně, jenže jsem v 6tt potratila a další rána přišla hned na to, když bratr se svou pár měsíční známostí nám s radostí oznámili asi 14dní po tom co jsem potratila, že čekají miminko, nikdo ani netušil, že by chtěli, že se snaží, kdybych to věděla, nebyla by to pro mě taková rána. Můžu říct, že jsem byla celou dobu s nervama v háji, nemyslela na nic jiného než na testy, furt jsem testovala, v noci nespala a čekala na ráno, abych znova udělala test a porovnala jestli sílí, úplně jsem do toho spadla a myslím, že i tím jsem tomu ublížila, ale je to hrozně na hlavu, když test ukáže TT ta radost a pak zklamání. Poslední pokus jsem, už neřešila, brala jsem to prostě jen aby nám tam žádní mražáčci nezůstali abych měla čistou hlavu a nemyslela na to, že tam ještě mám něco k zavedení. Poslední KET jsem fungovala normálně hned od následujícího dne, vůbec na to nemyslela, netestovala, ani jsem neměla potřebu. Jelikož jsem měla tak prodlouženou kultivaci na krev jsem chodila, už po 9.dni, u toho posledního to vyšlo na vík. takže jsem šla až 11.den a ten 9.den jen ze zvědavosti udělala test a ukázalo se 2-3tt trochu mě to rozhodilo, pač jsme měli 2 embrya. Nedalo se ani nic vysledovat, jelikož "těhotná" jsem byla 4x a pokaždé se cítila úplně jinak. Ale vše dobře dopadlo a dneska má to moje štěstí 3 měsíce❤❤❤ takže jestli můžu radit ta psych.dělá strašně moc. Ono bohužel ani potvrzením srdeční akce nic nekončí, bála jsem se celé těhu, každou kontrolu, zda-li bude vše v pořádku a strach pokračuje i nadále a už tu bude navždy. Prošla jsem si opravdu peklem, šáhla si na samé dno, porod byl taky hororový, ale když se dívám do postýlky, tak vím, že to stálo za to 🙂 tohle nic nepřekoná, tohle je nejvíc 😍 takže věř že vím, že je to těžké, ta hlava je kolikrát dílo, ale fakt se snažit nejlíp na to vůbec nemyslet a když už pozitivně
Omlouvám se trochu jsem se rozepsala 🙂
@zetta01 🙂to vůbec nevadí🙂tak nějak díky zkušenostem holek co tady na modrého koníka píšou stojím pevně nohama na zemi,takže nevkládám všechnu naději do prvního pokusu i když bych byla moc šťastná..vlastně jsem trochu čekala jak se budu cítít,jestli svou nervozitou a strachem nepokazím úplně všechno..obrovský strach jsem měla před odběrem vajíček,nikdy jsem nebyla pod narkozou a vědomí,že nebudu tušit co se se mnou děje mě děsilo ..když jsem se zbavila injekcí byla to první malá radost(měla jsem jich pět denně)zákrok jsem si náramně užila protože po příjezdu domů jsem dostala takové bolesti,že jsem nemohla vstát..takže velká radost přišla s dalšími dny kdy bolesti odeznívaly a při zavádění vajíčka se mi spustila slza radosti,že jsme to zvládli až sem..přítel mě držel za ruku a ze mě to najednou všechno spadlo..cítím se šťastná a klidná a to vlastně netuším jestli to vyjde,každopádně lépe mi už dlouho nebylo🙂rozhodla jsem se,že to nechám osudu a testy nechám až na 23.4 kdy jedu na odběr krve🙂děkuji,že jsi napsala a moc gratuluji k drobečkovi ..měla jsi opravdu hodně těžkou cestu,tak snad se mi to povede o něco snáz..beru to pozitivně,ještě stále mám dva pokusy🙂❤
@veronikaveruverule to je moc dobře, nevěřila jsem tomu, ale ta psych. dělá opravdu moc. Je dobře, že se dobře cítíš, tak to má být, člověk musí myslet pozitivně, jak si k sobě díky strachu přitáhne to špatné, tak když má pozitivní myšlení přitáhne si to dobré. A já jsem toho příkladem, já jsem celý život tvrdila, že bych nechtěla kluka, že chci 2 holčičky, ukázal mi to i prstýnek, i zvířata doma máme samé holky, ale chyba byla ta, že když jsem zjistila, že jsem těhu jelo se na screen.já jsem si nepřála strašně moc holčičku, ale strašně moc jsem si nepřála chlapečka a tedy jsem soustředila veškerou tu svou energii na to, že kluka ee a bum ho, mám ho 😀 byl to pro mě šok a to obrovský, ale jsem za něj neskutečně ráda a neměnila bych ani za nic a jestli vyjde 2 mimčo klidně at je to taky chlapeček. Moc držím pěsti, aby ti vše dopadlo dobře a je fajn test nechat až těsně před krví, aby člověk byl připraven na to co přijde aspoň trochu a nebyl to takový šok

u mě bylo jasno 5. den po transferu. Ale jistota bývá 14. den po