icon

Začínáme s IVF

adusku
5. zář 2016

Ahojte děvčata,
najde se tu nékterá, která podstupuje, či podstupovala IvF v CARu u Apolináře?

Jsme po všech vyšetřeních, čekáme na menstruaci a snad už po všem tom čekání začnem. Ale vlastně si nejsem úplně jistá co mě teď vše čeká? 🙂

A jak jste to měly, když na nějaký termín vyšel víkend?

Děkuju za pomoc 🙂

luciebx
24. říj 2016

@jasmine2258
@petapal
Tak jak dnes holky. Ha teda zase nic 😔

petapal
24. říj 2016

@luciebx já včera Toto na Dr.Maxovi odpoledne viz test.večer spíneni a ráno i trochu už krev bojím se.Utrogestan jsem zavedla a čekám .Test nemám musím si je odpoledne koupit. Ach jo

petapal
24. říj 2016

@luciebx máš čas buď v klidu

luciebx
24. říj 2016

@petapal Wow ty to mas jasný

petapal
24. říj 2016

@luciebx ale proč to spojení a krvácení😭

petapal
24. říj 2016

spineni
@luciebx

jasmine2258
24. říj 2016

@luciebx Luci, já dneska netestovala. Nechala jsem si ráno ukončit neschopenku a uz jsem v praci...aspoň mi to čekání bude rychleji utíkat. Ve čtvrtek mam jit na krev, tak možná testnu ve středu, ale dřív na to kašlu...😉

adusku
autor
24. říj 2016

Hezké pondělí holky 🙂
Musim říct, že mám bezva obvoďáka, napsal mi ode dneška neschopenku a ani si nevymýšlel na co mi jí vystaví 🙂

Zítra odběr a já už teď cítít lehkou nervozitu 😃

luciebx
24. říj 2016

@jasmine2258 já sem dnes už taky v práci.

petapal
24. říj 2016

@luciebx
@jasmine2258 tak aspoň jste myšlenkami jinde máte lehkou práci

petapal
24. říj 2016

@adusku držím palečky

esiii
24. říj 2016

@adusku ja jdu taky zitra na odběr. Sice na testech // ale i tak se bojím a šíleně těším zároveň 😀 😀 😀

luciebx
24. říj 2016

@jasmine2258 já mam dle dr dělat test v patek ale dle kalendáře m/s ma dojit zítra tak zda dorazí ani na krev nepůjdu

petapal
24. říj 2016

@esiii gratuluji

esiii
24. říj 2016

@petapal dekuji, ale jeste neni vyhráno. A ja blbec jsem samo sebou hledala a četla na netu, ze můžeš mit test pozitivni a krev negativní. Takze jsem na prášky a sama doma. Pritel vedel proc mne chce odstřihnout od netu. Vsechny to vime a vsechny to děláme a zbytečně si přiděláváme starosti. Občas bych chtěla povahu chlapa - nic neprozivat a neřešit 😀

esiii
24. říj 2016

@petapal ja tobě taky gratuluju 😀 pěkný dušík 😀

darinka84
24. říj 2016

holky prosím poradíte? když mám stimulovat od 14dc to je dlouhý protokol? mám nějaký nákres od dr a už se v něm vubec nevyznám..bohužel uplynula nějaka doba od konzultace a dost informací jsem zapomněla a potřebovala bych si to naplánovat i pracovně...pokud někdo poradíte děkuji moc, a všem držím pěsti!

jasmine2258
24. říj 2016

@darinka84 podle mě je to dlouhý protokol, protože já měla krátký a stimulovala jsem od 2.DC

luciebx
25. říj 2016

@jasmine2258 shojky. Tsk co dnes. Něco novyho. Já už ne testovala. Co ty

luciebx
25. říj 2016

@petapal jaký mas test dnes zlato?

petapal
25. říj 2016

@luciebx ahojky včera jsem testy neměla už a nekupovala dnes si jedu na Mělník pro Dr.Max na něm to bylo vidět více než na mamatestu.Takže ho udělám až odpoledne a hned dám vedet.

luciebx
25. říj 2016

@petapal super. Budu se těšit. A co splnění ustálo?

jasmine2258
25. říj 2016

@luciebx ahoj, ta taky netestovala. Čím vic se blíží den odběru krve, tím verši mam strach testovat...nechci byt zklamaná. Když netestuju, porad tam vidím nějakou naději. Upřímně ale mam pocit a strach, že to nevyjde...muj optimismus mě nějak opouští 🙁 a myslím, ze k té depce přispěl dost muj návrat do prace...doma jsem to zvládala mnohem lépe...

pidalka12
25. říj 2016

@jasmine2258 zrovna řeším to samé, jít do práce nebo vydržet doma az so první kontroly? Ja byla na et v sobotu. A v pátek (na svátek) jsem se chtěla vrátit do práce... Ještě jsi, ale MS nedostala, né? Naděje unira poslední 🍀 Nebo proč máš pocit, ze to nevyšlo?

luciebx
25. říj 2016

@jasmine2258 já se šla do práce a cítí se lip. Dělám s mladyma Lidma tak je sranda. A kdy mas krev

kamilka90
25. říj 2016

@pidalka12 Taky řeším jak to udělat, chtěla jsem si vzít dovolenou, ale mám už jen 5 dní, takže budu asi od OPU na neschopence i když ještě nebudu vědět, zda to dopadlo...stejně bych musela na neschopenku kvůli práce jít hned jak to zjistím... :/

pidalka12
25. říj 2016

@kamilka90 První dny bych určitě zůstala doma na neschopence. Což jsem...Ale už je to dlouhé. A hlavně ta výplata, to bude před vanocema něco 😩😁

kamilka90
25. říj 2016

@pidalka12 To teda jo, ale to pro nás je vedlejší, jako vždy :D to zvládnem... no já dostala dnes znamení, že do toho mám jít, protože mi šéfová přinesla teď na podepsání prodloužení smlouvy na 3 roky ( měla jsem do konce tohoto roku ), takže jdu do toho a ubyla mi starost s prací 🙂

pidalka12
25. říj 2016

@kamilka90 jako jdeš do toho, ze budeš doma? 🙂

jasmine2258
25. říj 2016

@luciebx jeste jsem to nedostala, nemam ani MS bolesti a z toho mam prave strach, že je to takové to ticho pred bouří. Na krev jdu ve čtvrtek ráno.
@pidalka12

Strana