Začínáme s IVF
Ahojte děvčata,
najde se tu nékterá, která podstupuje, či podstupovala IvF v CARu u Apolináře?
Jsme po všech vyšetřeních, čekáme na menstruaci a snad už po všem tom čekání začnem. Ale vlastně si nejsem úplně jistá co mě teď vše čeká? 🙂
A jak jste to měly, když na nějaký termín vyšel víkend?
Děkuju za pomoc 🙂
@luciebx Luci, já dneska netestovala. Nechala jsem si ráno ukončit neschopenku a uz jsem v praci...aspoň mi to čekání bude rychleji utíkat. Ve čtvrtek mam jit na krev, tak možná testnu ve středu, ale dřív na to kašlu...😉
Hezké pondělí holky 🙂
Musim říct, že mám bezva obvoďáka, napsal mi ode dneška neschopenku a ani si nevymýšlel na co mi jí vystaví 🙂
Zítra odběr a já už teď cítít lehkou nervozitu 😃
@jasmine2258 já sem dnes už taky v práci.
@luciebx
@jasmine2258 tak aspoň jste myšlenkami jinde máte lehkou práci
@jasmine2258 já mam dle dr dělat test v patek ale dle kalendáře m/s ma dojit zítra tak zda dorazí ani na krev nepůjdu
@petapal dekuji, ale jeste neni vyhráno. A ja blbec jsem samo sebou hledala a četla na netu, ze můžeš mit test pozitivni a krev negativní. Takze jsem na prášky a sama doma. Pritel vedel proc mne chce odstřihnout od netu. Vsechny to vime a vsechny to děláme a zbytečně si přiděláváme starosti. Občas bych chtěla povahu chlapa - nic neprozivat a neřešit 😀
holky prosím poradíte? když mám stimulovat od 14dc to je dlouhý protokol? mám nějaký nákres od dr a už se v něm vubec nevyznám..bohužel uplynula nějaka doba od konzultace a dost informací jsem zapomněla a potřebovala bych si to naplánovat i pracovně...pokud někdo poradíte děkuji moc, a všem držím pěsti!
@darinka84 podle mě je to dlouhý protokol, protože já měla krátký a stimulovala jsem od 2.DC
@jasmine2258 shojky. Tsk co dnes. Něco novyho. Já už ne testovala. Co ty
@luciebx ahoj, ta taky netestovala. Čím vic se blíží den odběru krve, tím verši mam strach testovat...nechci byt zklamaná. Když netestuju, porad tam vidím nějakou naději. Upřímně ale mam pocit a strach, že to nevyjde...muj optimismus mě nějak opouští 🙁 a myslím, ze k té depce přispěl dost muj návrat do prace...doma jsem to zvládala mnohem lépe...
@jasmine2258 zrovna řeším to samé, jít do práce nebo vydržet doma az so první kontroly? Ja byla na et v sobotu. A v pátek (na svátek) jsem se chtěla vrátit do práce... Ještě jsi, ale MS nedostala, né? Naděje unira poslední 🍀 Nebo proč máš pocit, ze to nevyšlo?
@jasmine2258 já se šla do práce a cítí se lip. Dělám s mladyma Lidma tak je sranda. A kdy mas krev
@pidalka12 To teda jo, ale to pro nás je vedlejší, jako vždy :D to zvládnem... no já dostala dnes znamení, že do toho mám jít, protože mi šéfová přinesla teď na podepsání prodloužení smlouvy na 3 roky ( měla jsem do konce tohoto roku ), takže jdu do toho a ubyla mi starost s prací 🙂

@jasmine2258
@petapal
Tak jak dnes holky. Ha teda zase nic 😔