Začínáme s IVF
Ahojte děvčata,
najde se tu nékterá, která podstupuje, či podstupovala IvF v CARu u Apolináře?
Jsme po všech vyšetřeních, čekáme na menstruaci a snad už po všem tom čekání začnem. Ale vlastně si nejsem úplně jistá co mě teď vše čeká? 🙂
A jak jste to měly, když na nějaký termín vyšel víkend?
Děkuju za pomoc 🙂
@adusku ja jsem zase rada ze jsem v praci a ze nemusim byt sama doma, to cekani by me zabilo 🙂)
@petapal čekat až do 14.11.?!!! No tak to se nedivím, že jsi vytočená...taky bych byla!!! To je mazec toto!!!
Takže vlastně krev nevím hcg no kašlu na to holky počkám a budu se modlit a vám všem přeji ty miminka a zdravé hlavně
Tak to fakt nevím každý píše něco jiného.Ale zas bys pak pod šla,že buď čárka zmizí nebo sili.já si píchala 1000 pregnylu. A čtvrtý den ve skutečnosti pátý po vložení jsem měla test čistý
@jasmine2258 co ty jedeš zítra na tu krev
Tak aspoň víš,že ho v těle nemáš a teď už Budem čekat na tvoje // kdy se máš ty pak testovat
@petapal jo, jedu. Test byl ráno sice negativní, ale MS stále nikde, tak se aspoň zitra rozhodne a budeme vedet, na čem jsme...
@jasmine2258 držím pěstičky
@petapal děkuji...radši si nedělám velké naděje, abych pak nebyla moc zklamaná...
@jasmine2258 držím palce
@jasmine2258 já na krev ani nejdu. Furt tak divné spinim spis když sednu na záchod. Červená furt nikde jen takový hnědý. Test zítra ráno poslední. Utros už sem vysadila
@jasmine2258 dej hned vědět. Sem zvědavá
@luciebx A volala jsi do CARu, co dál? Asi by sis měla domluvit konzultaci, aby se naplánoval další postup, ne? Ty máš myslím něco zmraženo, ne? Tak to bys mohla brzy na KET (pokud by to teda opravdu nevyšlo...ještě pořád nevíme). To já, pokud to nevyjde budu muset znova na celý cyklus IVF....ach jo, zase měsíc schvalování pojišťovnou, pak ty injekce (to by mi až tak nevadilo, jako to nafouklé břicho a bolavá prsa)...a nejhorší zase ty nervy...kolik bude folikulů, kolik se jich podaří odsát, kolik embryí přežije, jestli se uchytí...blééé ☹ Až budu vědět výsledek krve, určitě písnu. 😉 Drž se!
@jasmine2258 dr mi řekla ze utros vysadit ze až budu chtít bude ket. Řekla sem ji až na Velikonoce. Hele kdyby něco nám doma 1 orgalutran. A Gonal f300 nenacate pero
@luciebx To vydržíš čekat až do Velikonoc? Proč tak dlouho (jestli to není tajné)? Děkuji za nabídku léků, tak y mi ještě něco doma zbylo. 😉

@jasmine2258 už krvacim psala sem dr zda furt musím utros uvidím co napíše