Začínáme s IVF
Ahojte děvčata,
najde se tu nékterá, která podstupuje, či podstupovala IvF v CARu u Apolináře?
Jsme po všech vyšetřeních, čekáme na menstruaci a snad už po všem tom čekání začnem. Ale vlastně si nejsem úplně jistá co mě teď vše čeká? 🙂
A jak jste to měly, když na nějaký termín vyšel víkend?
Děkuju za pomoc 🙂
@adusku
@anettak ahoj děvčátka. Včera jsem byla na konzultaci v CARu po neúspěšném IVF a mám ne moc příjemné zprávy. Doktor mě posílá na operaci, aby mi zkusili laparoskopicky přesunout vaječník, který je momentálně za dělohou a nemohou se k němu dostat sondou při OPU. Navíc mi doktor zjistil nějaký flek v děloze (myom, polyp - nedokáže říct bez dalších vysetreni). Takze při operaci mají mrknout jeste na toto, co to je. Nikdy mi nic takového nezjistili. Odchazela jsem z CARu jak opařená. Tohle jsem vážně nečekala. Teď musim sebrat odvahu a objednat se na tu operaci 😔 Tak doufám, že uslyším hezké zprávy apoň od Vas!!! 😉
@jasmine2258
To mě mrzí :(
Na druhou stranu ti ta laparka může významně pomoct v cestě za miminkem, zkontrolujou co můžou, aby se to příště fakt povedlo 🙂
Jen mi řekni, ten vaječník se takhle schovává vždy, nebo jen při stimulce?
@adusku jo, není to závislé na stimulaci. Při každém ultrazvuku mi ho musí trošku hledat. Doktor mi ho včera ukazoval a viděla jsem to, jak mezi ultrazvukem a vaječníkem je prostě ještě děloha a tu by musel propíchnout, pokud by se chtěl dostat tomu vaječníku (což je blbost).
@jasmine2258
No to rozhodně. Držím palečky, už nám to přeci musí vyjít! ;)
Mě se schovával při stimulce. Tak jsem zvědavá, jak to bude při další
Už ses objednala?
Holky vkládají se ještě dvě embrya nebo už je od toho upusteno?
@adusku jo, už jsem se objednala na konzultaci před operací...jdu 15. 12. a na operaci si myslím, že půjdu někdy v lednu, max. v únoru
@jasmine2258
Tak hlavně klid a hlavu vzhůru 🙂
Laparka nic není 🙂
Já mám po tý stimulce rozhozenej cyklus :(
Nejdřív jsem to dostala o týden dřív a teď mám 4 dny zpoždění. To zas bude na palici, až budem začínat
Hm, takže dnešní návštěva u mé standardní gynekoložky. Zpoždění MS je způsobeno cystou (A já někde tajně v koutku duše doufala, že by se mohl stát zázrak a na monitoru uvidíme něco jiného) :( . Doporučila mi chodit na injekce Thiaminu. Ale zas mě na druhou stranu utěšila, že se rozhodně nemusím bát, že su stará (jak mi vyhrožovali na IVF), a že se pár vajíček určitě najde, bude jich méně, ale budou.... Takže po novém roce se na to vrháme znovu... Ten kontryhel myslíte pít či nepít? 🙂
@jasmine2258 ahojky tak to je mi moc líto ☹ neboj se toho, je to další krok v miminku, však počkej, odstrani problemek a pujde to jako po másle😉 ja jedu zitra do Caru, tak jsem zvedava jak dopadnu po ctyrech dnech stimulace
@anettak držím palce, Anetko! Ať je vše v pohodě a nastimuluje se hodně vajíček! ✊
@jasmine2258 dekuji😉❤ zitra pisnu jak jsem na tom
@jasmine2258 ahojky přeji pěkný pátek, dnešní návštěva v Caru byla na dobré cestě k tomu abych šla příští týden na OPU,folikulky mi tam pěkně rosto😉 ještě v pondělí jedna kontrola
Já už mám miminecko u sebe dnes byl transfer. 😍holky vím že se ptám blbě ale zvedla jsem odpoledne tašku měla asi tři kila a pak jsem si uvědomila že bych neměla tahat nic těžkého. Nemohla jsem si tam nic potento?
@anettak tak to jsou super zprávy. Kolik mas folikulu? 😊 Těším se na Tvé další pokroky! 😉✊
Ahoj holky, tak se pomale ale jistě blížím ke konci se stimulací, v pondělí jdu na kontrolu a pokud vše bude ok tak prý OPU bude příští týden 🙂
Děkuji neznámé za srdíčko! ☺️ 💚 Snad se nemýlím a přišlo mi od někoho (ehm, tip bych měla) z této diskuze. 😊 Díky moc!
@jasmine2258 mno tak to jsem se zapomela optat, ani me to nejak nedoslo☹, ted me to ale stve ze tak podstatnou vec jsem uplne vynechala, ale dr mi rikal ze folikuly pekne rostou a OPU probehne urco pristi tyden 😉...srdicko vzdy potesi, doufejme ze po novem roce ti prinese hodne stesticka👶
@prmarket Tak to je super, určitě to vyjde ;) Zkoušela jsi ještě test? Jestli čárka sílí. Já se cítím normálně. Trochu mě píchá v levé části podbřišku, ale nic hrozného. Myslím, že to je normální. Žádné těhotenské příznaky na sobě nepociťuju. Snad to bude v pohodě, trochu se bojím, přeci jenom nám to už jednou nevyšlo. Zítra si volám na výsledky krve.
Ahoj holky a je to tu 🙂 dnes poslední kontrola před OPU, večer píchnu pregnyl 1000 UI, a ve středu ráno máme s přítelem nástup❤ na jednu stranu se děsně těším a na druhou mám strach jako čert......jak jste to měli s neschopenko??jelikož já pracuji v jedné firmě, která se specializuje na automobilový průmysl a má práce je fyzicky náročná tak, zůstanu doma hned po OPU??a kdo vám psal neschopenku??v Caru nebo Gynekolog??
@anettak ahoj Anet, tak to přeji hooodne štestí! Tfuj, tfuj, tfuj! 😉🍀 Neschopenku Ti napíšou v CARu. 😉A až budeš mit nove zprávy, nezapomeň se ozvat. 😉

@pajule88 Gratulace mamino 🙂