icon

Začínáme s IVF

adusku
5. zář 2016

Ahojte děvčata,
najde se tu nékterá, která podstupuje, či podstupovala IvF v CARu u Apolináře?

Jsme po všech vyšetřeních, čekáme na menstruaci a snad už po všem tom čekání začnem. Ale vlastně si nejsem úplně jistá co mě teď vše čeká? 🙂

A jak jste to měly, když na nějaký termín vyšel víkend?

Děkuju za pomoc 🙂

prmarket
30. lis 2016

@pajule88 Gratulace mamino 🙂

jasmine2258
1. pro 2016

@adusku
@anettak ahoj děvčátka. Včera jsem byla na konzultaci v CARu po neúspěšném IVF a mám ne moc příjemné zprávy. Doktor mě posílá na operaci, aby mi zkusili laparoskopicky přesunout vaječník, který je momentálně za dělohou a nemohou se k němu dostat sondou při OPU. Navíc mi doktor zjistil nějaký flek v děloze (myom, polyp - nedokáže říct bez dalších vysetreni). Takze při operaci mají mrknout jeste na toto, co to je. Nikdy mi nic takového nezjistili. Odchazela jsem z CARu jak opařená. Tohle jsem vážně nečekala. Teď musim sebrat odvahu a objednat se na tu operaci 😔 Tak doufám, že uslyším hezké zprávy apoň od Vas!!! 😉

adusku
autor
1. pro 2016

@jasmine2258
To mě mrzí :(
Na druhou stranu ti ta laparka může významně pomoct v cestě za miminkem, zkontrolujou co můžou, aby se to příště fakt povedlo 🙂

Jen mi řekni, ten vaječník se takhle schovává vždy, nebo jen při stimulce?

jasmine2258
1. pro 2016

@adusku jo, není to závislé na stimulaci. Při každém ultrazvuku mi ho musí trošku hledat. Doktor mi ho včera ukazoval a viděla jsem to, jak mezi ultrazvukem a vaječníkem je prostě ještě děloha a tu by musel propíchnout, pokud by se chtěl dostat tomu vaječníku (což je blbost).

pajule88
1. pro 2016

@prmarket Moc děkuju 🙂 A co ty? Už jsi zkusila test?

adusku
autor
1. pro 2016

@jasmine2258
No to rozhodně. Držím palečky, už nám to přeci musí vyjít! ;)

Mě se schovával při stimulce. Tak jsem zvědavá, jak to bude při další

Už ses objednala?

darinka84
1. pro 2016

Holky vkládají se ještě dvě embrya nebo už je od toho upusteno?

jasmine2258
1. pro 2016

@adusku jo, už jsem se objednala na konzultaci před operací...jdu 15. 12. a na operaci si myslím, že půjdu někdy v lednu, max. v únoru

adusku
autor
1. pro 2016

@jasmine2258
Tak hlavně klid a hlavu vzhůru 🙂
Laparka nic není 🙂

Já mám po tý stimulce rozhozenej cyklus :(
Nejdřív jsem to dostala o týden dřív a teď mám 4 dny zpoždění. To zas bude na palici, až budem začínat

hope01
1. pro 2016

Hm, takže dnešní návštěva u mé standardní gynekoložky. Zpoždění MS je způsobeno cystou (A já někde tajně v koutku duše doufala, že by se mohl stát zázrak a na monitoru uvidíme něco jiného) :( . Doporučila mi chodit na injekce Thiaminu. Ale zas mě na druhou stranu utěšila, že se rozhodně nemusím bát, že su stará (jak mi vyhrožovali na IVF), a že se pár vajíček určitě najde, bude jich méně, ale budou.... Takže po novém roce se na to vrháme znovu... Ten kontryhel myslíte pít či nepít? 🙂

prmarket
1. pro 2016

@pajule88 Co myslíš?

anettak
1. pro 2016

@jasmine2258 ahojky tak to je mi moc líto ☹ neboj se toho, je to další krok v miminku, však počkej, odstrani problemek a pujde to jako po másle😉 ja jedu zitra do Caru, tak jsem zvedava jak dopadnu po ctyrech dnech stimulace

jasmine2258
1. pro 2016

@anettak držím palce, Anetko! Ať je vše v pohodě a nastimuluje se hodně vajíček! ✊

anettak
1. pro 2016

@jasmine2258 dekuji😉❤ zitra pisnu jak jsem na tom

pajule88
2. pro 2016

@prmarket Pomaloučku, polehoučku gratulujuuuu ;) Držím úplně všechno, co mám.
Já dnes byla na krvi, ale výsledky budou až v pondělí, tak jsem na to zvědavá.

anettak
2. pro 2016

@jasmine2258 ahojky přeji pěkný pátek, dnešní návštěva v Caru byla na dobré cestě k tomu abych šla příští týden na OPU,folikulky mi tam pěkně rosto😉 ještě v pondělí jedna kontrola

darinka84
2. pro 2016

Já už mám miminecko u sebe dnes byl transfer. 😍holky vím že se ptám blbě ale zvedla jsem odpoledne tašku měla asi tři kila a pak jsem si uvědomila že bych neměla tahat nic těžkého. Nemohla jsem si tam nic potento?

pajule88
2. pro 2016

@darinka84 Gratuluju, je to zvláštně krásný pocit, co? 🙂 Myslím, že to bude v pohodě. Ale teď odpočívej a dávej na sebe pozor ;)

darinka84
2. pro 2016

@pajule88 je to nádherné viděli jsme vše na ultrazvuku. Teď mám jen trochu strach ale tak říkám si některé se tahají s miminama nebo chodí do práce

pajule88
2. pro 2016

@darinka84 Přesně tak 🙂

jasmine2258
3. pro 2016

@anettak tak to jsou super zprávy. Kolik mas folikulu? 😊 Těším se na Tvé další pokroky! 😉✊

linusha
3. pro 2016

Ahoj holky, tak se pomale ale jistě blížím ke konci se stimulací, v pondělí jdu na kontrolu a pokud vše bude ok tak prý OPU bude příští týden 🙂

jasmine2258
3. pro 2016

Děkuji neznámé za srdíčko! ☺️ 💚 Snad se nemýlím a přišlo mi od někoho (ehm, tip bych měla) z této diskuze. 😊 Díky moc!

anettak
3. pro 2016

@jasmine2258 mno tak to jsem se zapomela optat, ani me to nejak nedoslo☹, ted me to ale stve ze tak podstatnou vec jsem uplne vynechala, ale dr mi rikal ze folikuly pekne rostou a OPU probehne urco pristi tyden 😉...srdicko vzdy potesi, doufejme ze po novem roce ti prinese hodne stesticka👶

adusku
autor
3. pro 2016

@anettak
Nestresuj se, vše bude ok 🙂
Důležité je, že rostou 🙂

Držím palečky 🙂

anettak
3. pro 2016

@adusku dekuji😉joo jsem rada, v pondeli jedu jeste na 1 kontrolu tak se ho hned zeptam🙂

prmarket
4. pro 2016

@pajule88 Děkuji moc! V pátek jsem to měla dostat a je klídeček, tak snad.. 🙏 V úterý si budu volat na UZ.. Jak se cítíš ty?

pajule88
4. pro 2016

@prmarket Tak to je super, určitě to vyjde ;) Zkoušela jsi ještě test? Jestli čárka sílí. Já se cítím normálně. Trochu mě píchá v levé části podbřišku, ale nic hrozného. Myslím, že to je normální. Žádné těhotenské příznaky na sobě nepociťuju. Snad to bude v pohodě, trochu se bojím, přeci jenom nám to už jednou nevyšlo. Zítra si volám na výsledky krve.

anettak
5. pro 2016

Ahoj holky a je to tu 🙂 dnes poslední kontrola před OPU, večer píchnu pregnyl 1000 UI, a ve středu ráno máme s přítelem nástup❤ na jednu stranu se děsně těším a na druhou mám strach jako čert......jak jste to měli s neschopenko??jelikož já pracuji v jedné firmě, která se specializuje na automobilový průmysl a má práce je fyzicky náročná tak, zůstanu doma hned po OPU??a kdo vám psal neschopenku??v Caru nebo Gynekolog??

jasmine2258
5. pro 2016

@anettak ahoj Anet, tak to přeji hooodne štestí! Tfuj, tfuj, tfuj! 😉🍀 Neschopenku Ti napíšou v CARu. 😉A až budeš mit nove zprávy, nezapomeň se ozvat. 😉

Strana