Začínáme s IVF
Ahojte děvčata,
najde se tu nékterá, která podstupuje, či podstupovala IvF v CARu u Apolináře?
Jsme po všech vyšetřeních, čekáme na menstruaci a snad už po všem tom čekání začnem. Ale vlastně si nejsem úplně jistá co mě teď vše čeká? 🙂
A jak jste to měly, když na nějaký termín vyšel víkend?
Děkuju za pomoc 🙂
@zetta01 pokud bych měla takovou práci jako ty, tak jdu taky na neschopenku. Já pracuji v kanceláři, bohužel na poměrně zodpovědné pozici - ta zodpovědnost mi teď nějak nejde 😀 Tlak mi teda teď v těhotenství začal dělat divy a ještě si píchám Clexan kvůli ředění krve. Ale lhala bych kdybych o neschopence neuvažovala, občas bych potřebovala z práce vypnout 🙂
@pxtulka no já také ještě užívám léky, ale jen tablety na ředění krve vasopirin a ještě pak prednison, ale jako pokud bych se pak ještě do práce mohla vrátit byla bych ráda, ale nevím. Mě doktoři strašili už dávno, že ať počítám s tím, že jak budu těhotná, tak končím rovnou na rizikovým, že toho mám dost ☹ ale tak snad se to nějak všechno urovná. A na druhou stranu ještě ani nevím, jaký bude teď výsledek, takže se uvidí 🙂
@volfici Ahoj, tak abych pravdu řekla nijak zvlášť se necítím, taková ta klasika, až na to, že jsem už pěkně otrávená z toho, že jsem doma ☹ jinak, tak nějak přestávám věřit, že to vůbec vyšlo ☹ Musím se přiznat, že , jsem to dnes nevydržela a udělala si test, i když vím, že je to hodně brzy dneska je to teprve 6 den od ET,. Ale na druhou stranu si říkám, že aspoň vím, že už v sobě nemám pregnyl, ale bohužel i ta naděje se ztrácí ☹
@volfici
@be_ruska
Dobré ranko děvčata, tak mám po UZ - mám jeden foliku 15,5 mm a ve středu v 11:15 jdu na další kontrolu abychom stanovili termín transferu - doktor to vidí buď na pátek (tento) nebo pondělí. Už se moc těším 🙂
Volfíci - to mě moc mrzí, že je ti šouflík, ale určitě to brzy přejde 🙂 Budu držet pěsti, ať je ti brzy lépe a pořádně si užiješ podzimní počasí s mimčem 🙂
be_ruska - dej vědět jak to vypadá u tebe, jestli půjdeme stejně ;)
@be_ruska A baštíš ananas? Holky psaly, že jim na sliznici skvěle pomáhá. Já osobně nemám zkušenost, protože mám sliznici v pohodě (možná je to tím, že jím denně fertiliti Blend, které nám zdarma rozdávali na klinice, protože jim je dovezli sponzoři). Ale jinak myslím, že by se té sliznici mělo dát nějak pomoct ;)
@zetta01 ještě bych neházela flintu do žita! Dokud není jasně červená krev, není nic ztraceno. Moc ti držím pěsti, aby se to udrželo. Na testech něco je...
@kastanek87 Moc děkuji ☹ bohužel jsem v tomhle strašný negativista ☹ docela mě ani nepřekvapuje, že to nevyšlo, jelikož mám v životě hodně smůlu ☹ takže by mě překvapilo kdyby to vyšlo ☹ tak uvidíme no, ale co si testy dělám, tak nějak extrémně nesílí možná, tak jen malinko asi by to taky mělo sílet víc, pokud by bylo vše v pořádku ☹

@marryline Já právě reaguji buď málo a nebo moc no. Tak uvidíme, jsem doma na neschopence, jelikož v práci jsem v každodenním kontaktu s lidma a je fakt, že ted je jich moc nemocných a sem tam se zvedá i něco těžšího, tak radši jsem chtěla zůstat doma 🙂 říkali tak ty 2-3 dny v klidu a pak zapojit aj procházky, né furt jen ležet. Nasadili mi další 2 léky, které musím užívat každé ráno + ten Utroš. Tak snad to dobře dopadne a bude šťastný konec a vlastně i začátek 🙂