icon

Zakládáme diskusní skupinu pro KET v říjnu 2023

happycouple
7. říj 2022

Ahojte Holky, napadlo mě založit skupinu pro Nás co čekají na KET kolem tohoto datumu a trochu si napsat pocity a různé komplikace nebo hezké zprávy .

nikollie
21. říj 2022

@worena jee dekuji ❣️.. ono tím, ze chodím do práce a mám teď dost příprav na Halloween 🤭👻
O víkendu máme s manželem vždy nějaké plány .. tak to půjde . Mezitím tady budete všechny vědět, jak na tom jste. A já posledníček 😺😀🤭.. se k vám pak přidám. ❣️

@happycouple no ve tvé kůži byt, tak ten testik asi už zkusím no 🤭🤍

worena
21. říj 2022

@nikollie No že jo🤣🤣 Já už bych měla odtestováno 🤣👍.. Protože blastocysta už přece jen je vidět dřív a líp v kratším termínu.. Já mám dvoudenňáčka a ten bude vyžadovat trochu více času 🙏🍀❤️❤️ Teda kéž Bůh dá 🙏🍀..No jinak to vezmu pěkně zkrat hned další měsíc to poslední a tím mám svou rozmnožovcí éru za sebou... 😇🍀🙏❤️

happycouple
autor
21. říj 2022

@worena
@nikollie
Ale holky kurňa ,já se bojím 🤣🤣🤣🥺
Dneska by měli přijít ty testy na krev ,ale prostě přiznám se bojím se zklamání i když pociťuji ,že to vyšlo ,ale ta nejistota ..Však víte 🙈😂😂

worena
21. říj 2022

@happycouple Můj jediný poslední test co jsem teď našla z dob minulých 😅😅😅🤣Tak snad není prošlý 🤣🤣🤣🤣☝️

happycouple
autor
21. říj 2022

@worena když ukáže negative tak víš ze je prošly ne ? 😉🤣🍀🍀🍀🍀❤️

happycouple
autor
21. říj 2022

Jinak holky ,pociťujete některá z Vás vyšší tep nebo zadýchání? Já dneska brutálně ,sedím a mám klidový tep 90 přitom normalni mám tak 60 🤣🤣🤣

worena
21. říj 2022

@happycouple No tam je několik datumů☝️🤣 ale pokud platí ten nejvýše uveden,tak tam je 2021 🤣🤣🤣No tak nic no🤣🤣🤣 Já se snažila 🤣🤣🤣🤣

worena
21. říj 2022

@happycouple Já ti říkám udělej si test 🤣☝️S tebou to tak lomcuje že jsem s tebe už i já vyplašená 🤣🤣🤣🤣Tak šup do toho 🍀🍀🍀🙏🙏🙏❤️❤️

worena
21. říj 2022

@happycouple Jinak já nic takového nepozoruju neb mám normálně vyšší tlak🤣.. Já jsem jakože v pohodě, pořád ta záda ale už v menších mírách, trochu prsa jinak klid,dnes teda mě pichalo v břiše...Jo a pláču...🤣🤣🤣Ty léky se mnou dělají psí kusy...Tak snad je vše v pořádku 🙏🍀🍀🙏❤️🍀🍀😇

happycouple
autor
21. říj 2022

@worena ten test 🤣🤣🤣🤣 já nevím jestli se dá zkazit test to není potravina ,ale z druhé strany proč by to tam psali ,že ?
Vpohode já mám dneska emoce chvilku chci někoho zabit ,chce se mi brecet atd a to dokupy chcipam dneska a do toho se mi chce smát 🤣🤣🤣 no lomcuje nelomcuje ale jestli správně ze jo..Neee možná zítra ti říkám já se toho bojím jak čert krize 🤣🤣🤣..
to pichani možná znamená ze je uhnizduje malém vetřeleček 🍀🍀🍀🍀🤗🤗🤗❤️

worena
21. říj 2022

@happycouple Potravina 🤣🤣🤣🤣Tak jsem to schválně vyfotila protože tato "potravina"toho tam má mnoho a já nemám vysokou čili se v tom prd vyznám ☝️😅😅🤣Tak to teda já už jsem s tebe tak říčná že jsem to chtěla smočit 🤣🤣Ale už jsem dneska tak" vyčůraná"že výsledek by byl jako sněhová královna 🤣🤣....S tebou je psina 🤣😅🤣škoda že nejsi poblíž,to bychom byla dvojka,tvl🙈🤣🤣🤣 Nám regulérně houkne 🤣🤣No kéž opravdu vetřeleček je na svém místečku 🙏🙏🙏🍀🍀🍀❤️❤️

happycouple
autor
21. říj 2022

@worena 🤣🤣🤣 no myslím ,ze bychom se hodně spolu nasmáli 🤣🤣🤗 a není trvanlivost ty přesýpací hodiny ?

worena
21. říj 2022

@happycouple 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣Ano, zřejmě se skutečně jedná o trvanlivost do roku 2024...No🤣Tak já už test mám a ty?🤣🤣🤣

happycouple
autor
21. říj 2022

@worena teď mi přišel do zasilkovny a jsem ve fitku,takže ho budu mít tak za dvě hodiny.. Zítra budu 12.den tak to testnem zítra ? 🤪🤪🤗🍀🍀

worena
21. říj 2022

@happycouple Cvičíš??A já se tě zrovna chtěla zeptat jestli je ti taky pořád taková zima 🤣🤣🤣🤣 Mám nohy zase jako kus ledu....No co já můžu testovat...Je to u mě opravdu hodně brzo.Tvůj drobeček je starší a větší...Ale jako motivace bys to teda mohla rozlousknout 🙏🍀😊🤗🤗

happycouple
autor
21. říj 2022

@worena neee ty nemusíš ,já to zítra asi teda prubnu.. K ránu v posteli horko jako prase a včera večer jsem klepala zimu..a jinak chodím navlecena ,protože jednou je mi zima pak horko ,takže mikina up a pak down a furt dokola..🤣🤣🤣🍀
No věřím tomu ze bude pozitivní a mám test přímo na krev takže buď budu o víkendu juchat nebo plakat 🤣🤣❤️🍀

happycouple
autor
21. říj 2022

@haluzska tak jak ti dopadla ta kreeev srdíčko ??🍀🍀🍀🤗🤗❤️

haluzska
21. říj 2022

Holky já se picnu jak to tady čtu 😄 celkem dost se bavím😆🙈 vy jste fakt čísla...
U mě ani náznak nějakého HCG 😒
Ale dneska jsem se držela a ani u Dr. Neplakal jak vždy
Naordinovala mi vitamíny a další pokus bude v nativu a půjdou obě pětidenní pěkně do teplicka😁
Teď se jen musí počkat na paní červenou a pojedeme nový kolotoč 😊🍀

worena
21. říj 2022

@happycouple No já jsem furt zmrzlá jako hovno u cesty 🤣🤣..Ale u tebe to je mazec... Prosím tě čím se to krmíš??🤣No ten test mě zajímá, už jsem o tom četla tak to prubni a já to pak taky zkusím 😁

worena
21. říj 2022

@haluzska Zlato,tak to jsi ještě nic nezažila 🤣🤣🤣 Myslím že my to tady ještě rozjedeme..Od těhotenství až po žužlání palců u nohou 🤣👍.A to by jsme byly dvojka i vzhledem happycouple je Sněhurka světlá a já přesný opak 🤣🤣 Black And White originál 🤣🤣🤣...A ty nebuď smutná zlato,vim jak se cítíš....Ale příště to určitě vyjde 🍀🍀🙏 ❤️

happycouple
autor
21. říj 2022

@haluzska Zlaticko klidně to pusť na tom nic není emoce se nemají dusit nedělá to dobrotu..Zarvi si ,bouchni si ,zbij někoho..Hlavně to nedus v sobě 🤗❤️ Klidně se z toho vypiš🍀🍀🤗

@worena vy jste mě tady tak vyhecovali a já normálně udělala test a nechala jsem ho na stole ať se na to podiva přítel a pak mi to řekne.. 🍀🍀🍀🤗

worena
21. říj 2022

@happycouple Tak co???🙏🙏🙏😱😱🤗🤗 Já už s toho snědla skoro celý romadur 😁😁🤣

happycouple
autor
21. říj 2022

@worena tak co myslíš 🥺💞💞💞

nikollie
21. říj 2022

@happycouple
@worena
Tak koukám holky , ze tu mate veselo 😀🤭noo ten testik vypadá krasne 😇 super 💜💋❣️hodně štěstí 🍀🍀

happycouple
autor
21. říj 2022

@nikollie jak jen doufám ,ze bude jen sílit 🍀🤗🤗

worena
21. říj 2022

@happycouple Brouku, tak tohle je velká paráda ❤️ mám radost 🍀❤️🤗 Ať sílí 🙏🙏 Tak hurá jsi těhotná 🤰😘

happycouple
autor
21. říj 2022

@worena je pravda brecela jsem ,ale kdyz jsem si dělala test tak jsem věděla ze tam budou dvě nevím proč.. Hlavně ať sílí a Vám všem přeji to sameeee 🤗🍀🍀🍀
Jdu to oslavit jahodovyma knedlikama 💪🏽🤪😂😂

worena
21. říj 2022

@happycouple No a jak se cítíš? ❤️🤗

worena
21. říj 2022

@happycouple Děkuji kéž by a máš pravdu...🙏🙏🍀🍀❤️Já teda taky doufám ale raději ještě počkám patz dní 🙏🙏🙏🙏🍀🍀🍀❤️❤️

happycouple
autor
21. říj 2022

@worena tak jako ráno ,mám nával ze mi je blbě pak dobře..Bolí mě zada ale nahoře a v intervalech jde na mě únava.. Uvidíme přeju si ať mi je víc a víc špatně 🤣🤣🤣☝🏻🍀

Strana