icon

Zakládáme diskusní skupinu pro KET v říjnu 2023

happycouple
7. říj 2022

Ahojte Holky, napadlo mě založit skupinu pro Nás co čekají na KET kolem tohoto datumu a trochu si napsat pocity a různé komplikace nebo hezké zprávy .

caren83
22. říj 2022

@worena já jsem byla u dcery nejlepší kámoška se záchodovou mísou 😃 ale svete div se až skoro od 3 měsíce ...jinak mi ze začátku nebylo vůbec nic,prsa mě začali bolet až v druhém měsíci 🙂 a mohla jsem se cpat ředkvičkami a hruškami zároveň 😃

caren83
22. říj 2022

@worena taky si říkám :+) ať je mi klidně zlé ať zase kamaradim s WC hlavně když 🙂

caren83
22. říj 2022

@happycouple to ano 😁

caren83
23. říj 2022

@happycouple
@worena tak jak se dnes máte holky ? Já chytila od dcery moribundus ☹ naštěstí nemám teploty jen mě škrábe v krku a trocha rýma ,+ jsem unavená ....včera mě pořád dloubalo v podbřišku,dneska je klídek ,občas mirny tlak ....co dneska vaříte za mňamku? U nás kuřecí vývar s játrovou rýží,zeleninou a domácími nudlemi,bram.kase s cibulkou ,kuřecí kapsa (šunka, sýr,pórek ) zelný salát a ke kafíčku jablkovo-ořechovy štrůdl 😋

caren83
23. říj 2022

@happycouple prosím kde jsi našla ten domácí těhotenský test na krev ?

happycouple
autor
23. říj 2022

@caren83 teeeda to je menu ..Já se dnes zmohla jen na karbanatky ,rajskou om. A gnochi 🤣🤣🤣
Jsi dobra ☝🏻☝🏻 Jinak ten test je tenhle : https://www.benu.cz/tehotensky-krevni-test-zap-...

caren83
23. říj 2022

@happycouple taky dobrota 🙂 my máme rajskou omáčku radi 🙂 děkuji 🙂 a jak ti dnes je ? 🙂 já jsem unavena jako moucha s toho všeho , naštěstí teplotu nemám 😉

caren83
23. říj 2022

@happycouple a šel ti ten test hladce ? Teď na něj koukám a nám hrůzu jestli bych se musela víckrát pichat jak píšou uživatelky 🫣 jsem ráda že zvládám na jeden šup injekce do břicha 😉

happycouple
autor
23. říj 2022

@caren83 dneska mě šíleně bolí hlava a je mi jak na houpačce.. To je dobře ,že nemáš teplotu ale muže ten stav i zapříčinit i jiný stav těla i z těch hormonu..
Nooo zmacknes prst pichnes a zatlačis až ti vyjede krev naberes a znova asi 3x a hotovo jako natocila bych ti to ,ale poslední odběr jsem měla teď ráno 🤣🥺

caren83
23. říj 2022

@happycouple já vím je to jedno ke druhemu, věřím samozřejmě v ten top důvod že 😉 možná si řekneš že jsem ujeta,ale já si stou bublinkou od transferu normálně v duchu povídám 😀 teda ty jedeš,a co výsledek je jiný proti včerejšku 🙂 já se vždy snažila testovat obden ale jak teď odpočívám i stim nachlazením tak mě svrbi ruce 🫣😁😁 samozřejmě ještě testovat nebudu ani nemám test doma 🙏😉 což je jedině dobře 😉

happycouple
autor
23. říj 2022

@caren83 vyšel stejne což vím ,je mi fakt špatně kozy natekle a když ráno dam kávu tak vím ze pak musím co nejrychleji udělat jidlo protože je mi fakt špatně …
Však cooo ono to uklidňuje ,já mu taky říkám ty nás malý vetřelečku jen se tam hezky uveleb a neser me ty už s nama zustanes ☝🏻☝🏻🤣🤣🤣❤️❤️
Musí ,já vím ,ze bych to neměla říkat ,ale přece jenom jsem fakt mladá a neměl by být problém ani me moc nestimulovali..
Tím nechci působit ,ze se nebojím a ze nemám strach jak tady poslouchaam co se vše stalo atd…

Je dobre ze nemáš ty testy .. Zkus pořad něco dělat a prokrvovat tim ze budeš chodit a tak dost to pomáhá.. A nevím jestli vám to říkali ,ale embryjka nemají rady ,když se s nemá chodí do vany jen rychlá sprška.. 🤗🤗

caren83
23. říj 2022

@happycouple jj říkali mi 🙂 a teplota vody příjemná žádná moje milovaná horká 😁 vyžene myšlenky na to co se může stát ...nic se nestane hotovo přesto nejede vlak 😉 já když jsem byla naposledy těhotná tak mi 8 den po transferu přestalo úplně chutnat kafe a nedá když jsem někde ucítila kopr 😀 víš co je super na ráno nevolnost? Příprav si k posteli něco malinkého než vstanes z postele,nějakou sušenku,kousek čokolády fakt to pomáhá 🙂

caren83
23. říj 2022

@happycouple máš pravdu že to pomáhá 🙂 taky ji říkám ať mě nesere 😁😁😁

happycouple
autor
23. říj 2022

@caren83 normálně jsem říkala ,já vím ze tam jsi tak se hezky zakousni a zůstaň s nama 🤗🤗❤️ Tak a je mi do breku 🤣 ty hormony jsou masakr 🤣🤣🤣🤣

caren83
23. říj 2022

@happycouple jen si je pořádně užívej ,🙂 člověk se cítí jako na kolotoči že 🙂 já kolikrát začala manželovi brečet na rameni úplně bezdůvodně až s toho byl nešťastný,prý proč plačeš? Když já nevím beeee 😃😃😃😃

worena
23. říj 2022

@caren83 To můžeš mluvit za sebe ohledně císaře u tebe zřejmě plánovaný... Já si užila své.👍👍.. Akutní a do rozjetého a vyvolávaného porodu ,dva dny na JIP a 4 drény v břiše 👍...Ale dám to v klidu znovu je mi to jedno,hlt ať je vše v pořádku a dobře to dopadne 🍀🙏❤️

worena
23. říj 2022

@happycouple Ráda bych tady přispěla nějak ale není čím... Nemám nic vyhrocené 😁 Vše mi chutná, káva taky..Pachy taky v pořádku, protože mám rýmu a plný rypák piniosolu...Holt ten můj mrňousek je celý táta už teď,nic ho netankuje 🙏🙏🍀🍀❤️😁

caren83
23. říj 2022

@worena já taky nijak nic vyhrocené nemám ,jen ten podbřišek pociťuju jinak nic 🙂 tedy safra holka užila sis ....ale jak říkáš klidně císař znovu ....hlavně ať je vše jak má být ...🙏🍀

happycouple
autor
24. říj 2022

Tak holky ,dneska jsem byla na krvi ,tak uvidíme jestli se to potvrdí 🍀🍀🍀🤗🤗🤗
Věřím tomu ze jo ,protože je mi fakt špatně 🤣

worena
24. říj 2022

@happycouple Tak asi jasnější to být nemůže 😁..
Hodně štěstí 🍀✊🍀🙏❤️

worena
24. říj 2022

@happycouple Mě teda dnes bolí hlava jako střep ,jako až krční páteř.. Jsem unavená,furt zívám..A stále zima, nohy jako kus ledu 🙈😴Je to výživné 😅😅😅

caren83
24. říj 2022

@worena zima mi je chvilkami taky a dnes jsem byla na pojišťovně a tam jsem tu hubu furt otvírala jak vrata od chléva 😃😃😃

caren83
24. říj 2022

@happycouple tak u tebe už se kočko nebojím 🙂

worena
24. říj 2022

@caren83 Chodíš do práce?

worena
24. říj 2022

@caren83
@happycouple A víte co? Já si to kafe musím dát aby mi bylo trochu lépe, nebyla tak unavená a malátná a ta hlava 😴😅 Ano,to maličké je opravdu celý otec,to je milovník kávy a je to jasný ✊🍀🍀🍀🙏🙏🙏🍀🍀❤️❤️😁😁

caren83
Autor odpověď smazal
caren83
24. říj 2022

@worena ne vzala jsem si neschopenku 🙂 u nás ji nabízejí automaticky ...tak jsem ji poprvé využila ,plus dcera dnes vyfasovala antibiotika tak se to dobře sešlo jako ne že bych byla ráda že má autibiotika to vůbec ☹ 😁 😁 držím pěsti 🍀✊ kdy máš testovat ? 🙂

caren83
24. říj 2022

@worena já myslím že už bys i zítra či ve středu mohla 🙂 já jsem dnes 5 den od Ket a už se mi to začíná táhnout 🙂

worena
24. říj 2022

@caren83 Já až 31.10...To máš ještě celý týden 🙏🍀..U nás už to nachlazení máme za sebou, díky Bohu..No to je pech teď když mají volno...Nebudu testovat vůbec 🤣🤣🤣Ne,to nemá smysl u mě dříve... Mrňousek je dvoudenní a já už trošku starší přece jen,tak to bude chtít více času.. 🙏🙏🙏🍀🍀🍀❤️ Kéž Bůh dá 🙏🍀...Ale ty už klidně pomalu můžeš, měla jsi Blastocystu že?Tak nějaký ten Dušánek 👻 už by tam být mohl 🙏🙏🍀🍀

nikollie
24. říj 2022

Ahoj holky 🤍 já jsem dnes 7.den a teď jsem si zkusila test z moci . A je tam duch 😇🤭

Strana