Kde kupujete ryby?
Ahoj maminky, mám 14m dcerku a převážně ji doma vařím. Kde a jaké kupujete ryby pro své dětičky? Dík
V Makru. Kupuji podle toho, která ryba se mi zrovna líbí, zkoušíme všechny možné..
Slyšela jsem že makro je na ryby nejlepší. Ale dá se tam koupit třeba jen nějaký menší kus?
Přítel kartičku si makra má, tak se tam sjedeme mrknout. Říkal ale že tam to funguje tak, že i když chci koupit jen kousek třeba toho lososa, tak ho musím zaplatit celý .. 🤔 tak nevím co je na tom pravdy. Ale díky za tipy 😊
My kupujeme pstruhy v místní sadce - vybereme si, oni vylovi, zabijou, vyvrhnou, cerstvejsi být nemůže.
Nákupu ryb se trochu bojím, takže nakupuji jedině v rybárně 🙂 Teď je to docela v módě, u nás máme teď dvě nové 🙂
Kupuji ryby různě - v makru, v rybárně nebo v oceanu. Ale nejlepší čerstvost - chuť, pach je makro. Je tam velký odběr, ryby se často točí. O Vánocích manžel kupoval candáta a byl luxusní. Ale musíš koupit celý filet nebo rybu. U menších ryb je filet, tak pro dva lidi. Např. u lososa je filet velký - tak pro lososa chodím do oceanu.
Kupujeme v Globusu, nikdy nebyl problém, ryby jsou čerstvé. Sem tam koupím i v Lidlu, ale není to ono. Když jedem do Globusu, tak vezmu klidně i víc ryb a doma je zamrazím.
Taky nakupujeme v Makru. Občas v Holešovické tržnici (Praha) - ale tam jsou jen některé dny v týdnu (nepamatuji si které).

V makru.