icon

Jaký vitamín D je nejlepší pro děti?

cekamnazazrak
6. dub 2022

Chtěla bych vědět jaký vitamín D užívají/li Vaše děti... Byl nějaký který jim nevyhovoval? Jak se to projevovalo?

izzylka
•
6. dub 2022

Před 5 lety u syna jsem dávala vit D od Terezie (po konzultaci s dr, protože vigantol je hnus)...a teď u dcery dávám jen Biogaiu s vit D...toho D je tam normálně doporučená denní dávka, takže pohoda..

michaelarousova
•
6. dub 2022

@cekamnazazrak do toho roka jsem davala vigantol a pro starsiho vetsinou vzdy neco jineho☺️ Vetsinou neco gumoveho

martiniquest
•
6. dub 2022

Davam cucaci tablety Jamieson s vit.C a D a detem (5+2) chutnaji.

littlebee124
•
6. dub 2022

Dávám Terezii 🙂

verdos
•
6. dub 2022

Gaea, ale to už je pro větší, tuším od 4 let. Myslím, že mají i nějakou variantu pro menší, ale nejsem si úplně jistá.

cekamnazazrak
autor
•
6. dub 2022

Nespecifikovala jsem, že myslím pro miminko..

oplatecka
•
6. dub 2022

Dávám vitamin D od Terezie.

verdos
•
6. dub 2022

Doplním, že to jsou kapky (bez příchutě) a kombinace D3+K2.

srnii
•
6. dub 2022

Vigantol.

krisstina93
•
6. dub 2022

Miminku dávám od Terezie

luhana
•
6. dub 2022

@cekamnazazrak
Též vigantol.

leymea
•
6. dub 2022

Davala jsem Vigantol u obou deti.

jjasmina
•
6. dub 2022

@cekamnazazrak Vigantol

elesse
•
6. dub 2022

Terezii, pozdeji cucave od Jamiesona. Dost neprijemne me prekvapilo, ze treba od swiss…cosi je barvene kurkumou, takze to proste nejde vyprat

zrzeckas
•
6. dub 2022

To mas trochu tesko... Vigantol nam treba nesedel (mala po nem byla ucpana uplne, i tak mela problemy), u druheho ani nebyl k dostani (vypadek) ... Davala jsem od Terezie, doporucila ho i dr..... Kdyz jsem se zpetne bavila s ni i jinou, tak vigantol nemusi sedet hodne detem a kdyz nesedi, tak od Terezie pry ano....

gdpr
•
7. dub 2022

Od Terezie

barunka1985
•
7. dub 2022

Vigantol

kristynkal
•
7. dub 2022

Prvnimu jsem davala babyD a druhemu davam Biogaia s vitaminem D , mudra mi primo neodpovedela zda to staci, qle v terminovce mi psala jina maminka, ze ji peditricka potvrdila, ze neni treba uz vitamin pridavat, ze to staci v techto kapkach.

madlamama
•
7. dub 2022

Ahoj, dávám vigantol celé rodině. Naše paní doktorka nám ho bez problémů píše a myslím, že to je nejsilnější možné doplnění, které je. Každopádně si jdu nechat udělat vyšetření na hladinu vit.D v krvi. SynLab má akci tento měsíc za 99kč vyšetření

pajavr
•
7. dub 2022

ahojky dávám synovi vitamíny LR Vita Active Red v ní je velké množství právě vitamínu D a dalších důležitých vitamínů také dávám kvalitní probiotika Pro12 a colostrum k tomu je ještě kojený. Synovi nevyhovoval právě Vigantol měl ukrutné bolesti a křeče, hrozně plakal a to nám probrečel celý dny a noci normálně a když měl ten Vigantol tak to bylo příšerné. Takže jsem začala dávat Terezii a od půl roku je možné dávát právě Vita Active Red co dávám já.

veronikav31
•
7. dub 2022

Oběma dětem Vigantol od začátku obden. Od 3 let Omega-3 rybí olej a bezproblému.Vigantol jsem též brala v těhotenství

sanyy22
•
7. dub 2022

@cekamnazazrak vigantol

fifinka2020
•
7. dub 2022

@cekamnazazrak vitashine 🙂

elesse
•
7. dub 2022

@pajavr ja ti nevim, ale neni ke kojeni jeste colostrum a jeste multak vyhazovani penez z okna? Hlavne co se tyce colostra?

jancabr
•
7. dub 2022

Vitashine

mmmmmartinka
•
10. dub 2022

@cekamnazazrak ano davala jsem BabyD a ted uz nejaky cas dávám Biogaiu s deckem

nijij
•
11. dub 2022

Vigantol, ostatní jsou je doplňky stravy