icon

Vitamin D pro miminka, co používáte místo Vigantolu?

kaccaa
18. říj 2014

Ahojte, vracim se k casto diskutovanemu, nenachazim moc aktualnich informaci.
Co pouzivate pro miminka misto vigantolu? Chtela jsem koupit kapicky svanson, ale nejsou k sehnani.

alemari
17. kvě 2017

@craki aha, děkuji🙂

raffaelo
17. kvě 2017

@katyxq prosim Te a co dáváš dětem Ty?

katyxq
19. kvě 2017

@petaov složení produktu 😉 .,, Jamieson se tváří kdovíjak přírodně (nejen tento výrobce se snaží vzbudit dojem bezva produktů), ale na to se spoléhat nedá, důležité je právě složení

petrahruska90
3. čer 2017

@kmw1985 Dobrý den. Chtěla jsem se zeptat, je možnost si ho ještě od Vás odkoupit ? Děkuji Hrušková

petrahruska90
3. čer 2017

@simonceli Dobrý den. Chtěla jsem se zeptat, nevíte kde bych mohla kapičky DDrops sehnat? Z USA stránek mi nejdou objednat a na českých jsem je nenašla. Děkuji za odpověď ;)

sonulickaz
1. črc 2017

chceme objednavat vitamin d od swansonu je to ten spravny nedari se mi to zas dohledat???

https://www.swansonvitamins.com/ddrops-liquid-v...

sonulickaz
1. črc 2017

ahoj prosim te
@katyxq muzes mi poradit chcem objednat pro druhe mimco
https://www.swansonvitamins.com/ddrops-liquid-v...
https://www.swansonvitamins.com/swanson-premium...
a nejak v nich nevidim extra rozdil naopak u tech pro deti vidim frakcionovany kokos olej u tech pro dospele je stejne mnozstvi d3 v kapce a olivovy olej klasicky coz nevim ale neni to lepsi?? muzu se te teda zeptat na tvuj nazor skrz tohle???

katyxq
1. črc 2017

@sonulickaz já kupovala ty s olivovým

mishas
15. srp 2017

Po procteni diskuze jsem se rozhodla Vigantol nedavat a zaridit se jinak... Swanson jsem nasla k dostani na tomto odkaze: http://www.swanson.cz/kategorie/kategorie/vitam...

efsonka
14. zář 2017

Holky nevite zda ten jamieson D baby muze uzivat tri tydenni novorozenec? Vigantol malemu zpusobuje hrozne krece a nespavost tak hledam nahradu

andy80
14. zář 2017

@efsonka baby D má stejné složení 😉

mimuu
14. zář 2017

My mame vitamin D3 od terezia company

efsonka
14. zář 2017

@andy80 no ja slysela ze ten baby D je snasen lepe.. slo mi jen o to zda ho muzu dat novorozenci🙂

efsonka
14. zář 2017

@mimuu a po nem nejsou vedlejsi ucinky jako po vigantolu?

mimuu
14. zář 2017

Ne nic uplne v klidu, vigantol nam taky nesedl takze daxame asi od 1mesicr toto a v pohode

mimuu
14. zář 2017
andy80
14. zář 2017

@efsonka nechápu, jak ji můžou snášet lépe, když je stejné složení.

efsonka
14. zář 2017

@mimuu diky moc, tak zkusim toto 🙂

efsonka
14. zář 2017

@andy80 no kdyz si prectes vedlejsi ucinky vigantolu tak je to dost hruza, kdezto baby d zadny vedlejsi ucinky nema..

luska__
14. zář 2017

Mám koupeny baby D, byl mi doporučen ze všech stran

andy80
14. zář 2017

@efsonka protože je psát nemusí, je to doplněk stravy nikoliv lék. Má úplně stejně složení, tak v čem je prosím lepší?

andy80
14. zář 2017

Baby D složení Vitamín D (cholekalciferol) ... 10 μg/400 IU
(200 % Doporučené denní dávky)
Složení: (triglyceridy se středně dlouhým řetězcem), cholekalciferol

andy80
14. zář 2017

Složení Vigantol Střední nasycené triacylglyceroly jako nosič a Jeden ml roztoku (40 kapek) obsahuje 0,5 mg colecalciferolum, což odpovídá 20 000 IU vitamínu D (jedna kapka obsahuje 500 IU vitamínu D3).

efsonka
14. zář 2017

@luska__ a jak stare mas mimi? A snasi ho dobre?

efsonka
14. zář 2017

@luska__ aha ted koukam ze teprve cekas 😉 takze je doporucen pro uplne novorozence?

terezakas
19. zář 2017

Rada bych se zeptala, zda neni Baby D náhodou jen doplnek stravy a ne lék? kamarad lekarnik mi říkal, že kvalita léků a doplnků stravy je nesrovnatelná a já teď z toho všeho mám hlavu jako meloun 🙂 Všude se dočítám něco jiného

craki
19. zář 2017

@terezakas Lek je jen Vigantol, Baby D a ostatni jsou "jen" doplnek stravy. To ma kamarad lekarnik pravdu.
Doplnky stravy nepodlehaji tak prisne kontrole, nikdo ti nezaruci ze obsahuji to co obsahovat maji, ale uvidis sama.. Treba u vas bude vse ok i s Vigantolem.

Ja po zvazeni koupila Dcko od Terezie, protoze jako jedine je doporucene Ceskou pediatrickou spolecnosti.
Navic Baby D od Jamiesonu pry zmenil nosny olej na ten samy co ma Vigantol, a prave ten dela detem spatne..

petaov
20. zář 2017

@craki v tom déčku je zase rafinovaný olivový olej. V čem je to pak lepší než Vigantol? Když už nedáváš Vigantol, tak bych šla do něčeho přírodního. Rafinovaný olej prochází chemickou úpravou.

craki
20. zář 2017

@petaov A nejaky konkretni tip na neco sehnatelneho? Ja vim ze tam ten rafinovany ol olej je, ale prislo mi to jako nejlepsi alternativa z ceskeho trhu

petaov
20. zář 2017

@craki zkusím teď koupit Natures aid, ten je též doporučován Českou pediatrickou společností. Pak se mi ještě zdá dobré to déčko ve spreji Vitashine.

Strana