SOUTĚŽ: Pondělní soutěž je tady. Zapojte se!
Ahoj všichni,
tak jsem si dala malou poradu s BeatBo a soutěž mám pro Vás připravenou🙂
Ale neeeeeee, napíšu pravdu, mám ji připravenou již od včera a pomáhala mi s ní moje dcera Viki, ale inspirace přisla od BeatBo, pochopíte proč😅.
Zádání soutěže:
nakreslete obrázek k básničce, kterou vám teď posílám. Nejpovedenější obrázky odměníme.
BeatBo je náš kamarád,
chce si s Vámi pořád hrát.
Naučí vás počítat,
budete se smát.
Odříká vám abecedu,
bude sladká jako z medu.
Do rytmu si tancuje,
každý se s ním raduje.
Barevně si zabliká,
básničku vám odříká.
Trvání soutěže: pondělí, 6.11. 2017 do půlnoci.
Vyhlášení výherců: úterý 7.11. 2017 během dne
Výhry: 10 nejpovedenějších obrázků odměníme hračkou MINI BEATBOO (výška 16,5cm - obrázek v příspěvku).
Jdeme na to a my Vám s BeatBo držíme palce! Užijte si to s dětmi!

Robotek vypadá parádně, škoda, že nebyl v době, kdy jsem měla o krapet menší děti 😍 Pěkné výtvory, přeji maminkám hodně štěstí 🍀
I my štěstíčko pokoušíme,
a do soutěže se zapojíme.
Také by jsme Beatbo kamaráda doma chtěli,
to by jsme se príma měli.
Naučili by jsme se počítat,
abecedu odříkat,
zatančili by jsme si zvesela,
špatná nálada by zmizela.
Básničku by jsme si rádi poslechli,
úžasem by jsme vydechli,
co ještě všechno tenhle kámoš dovede,
ať nám doma předvede. 🙂
Všem přeji krásný večer a budu se těšit zase na zítřek, kdy budeme pokračovat v povídání, hraní, kreslení a to vše díky vám. Všem hezkou dobrou noc a nezapomeňte do půlnoci stále posílejte příspěvky a obrázky do naší dnešní soutěže.
Jinak ve středu bude další soutěž, v pátek také a na víkend se také něco chystá.....
Míša🐭
Hezký večer, posíláme i naši omalovánku. Krystufek chtěl pastelky, fixy, a pak i "ťupat baičký" takže je to taková kombinovaná technika a sama si říkám, že je škoda, že jsem že stolu sklidila večeři, mohlo tam být i lečo :D ... a jelikož mu jsou 2roky a 2 měsíce, šlo o čistou spolupráci. PS: hračka je fakt roztomilá 🙂
Když jsem staršímu synovi Samíkovi ukázala tanečníka Beatbo, ihned zavelil, že toho musí vyhrát a jde tedy okamžitě kreslit. Poprosil mě, abych mu udělala lehce obrys a on, že už si s obrázkem dál poradí 🙂 Děkuji vaší soutěži, že díky ní u nás doma bylo asi hodinu úplné ticho 🙂 Samík se zabral do kreslení a mladší Theo chtěl samozř. kreslit také 🙂 A tak mu Samík, jako správnej starší brácha předkreslil na papír postavičku, dle jeho slov je to Spiderman a Thejík, že si obrázek dokreslí 🙂 Samík pak naznal, že je to jasnej Spiderman uprostřed rozkvetlé louky 🙂 🙂 🙂
Do večera padla ještě 385x otázka "a maminko, že mám toho Bítbota klásnýho? Ale nebude vadit, když nevyhlaju viď?"
A tak vás na Modrého koníka zdraví z modrého koníka Samík a Thejík 🙂
Zasílám obrázek do soutěže. Vyfotit mi moc normální fotečka nešla. Bud to zkazilo jedno dítě nebo druhé tak jich posílám více. Nakonec malý to uplně rezignoval, nebot holky museli vědět, na který obrázek malý ukáže, který je ten lepší. Mladší ta mu ho doslova vnutila koukej Tobe, no přece můj 🙂 Byl to opravdu moc hezký den, jsme nemocní, takže mám pocit, že jen měříme soplíme dáváme léky a jíme a den je u konce. Takže jsem ráda, že máme celý týden co dělat 🙂)
Posílám ještě malého, že vypadá jinak normálně nezuřivě 🙂)
ON je jinak svatoušek. Nemoc asi bere jako každý chlap 🙂))
A střelená matka, co se o něj bojí ještě víc 🙂)
Krásný večer všem a zítra holky vstávat a malovat 🙂)
přeje Nikolka (9), Nela (6) a úžasný náš syn mám pocit, takový pan král rodiny (3 měsíce). Mám pocit, někdy že bude mtí doma 3 služky 🙂)
Náš malý má barvičky rád. Dneska s ním tvořila celá rodina, kočka si vzala na starosti odborný dohled, maminka nakreslila tělo, to by mrňous ještě nezvládl, ale dát celému dílu barvu, se mu povedlo celkem obstojně, no a tatínek domaloval obličej. U naší společné práce jsme se moc bavili, ale protože místo roztomilého BeatBo, na nás z papíru kouká spíš děsivá příšera, rozhodli jsme se to trochu zachránit a dali kolem pár věcí, co by mohly souviset s básničkou 😀.

@misa_fisherprice Děkujeme i Vám 🙂