icon

SOUTĚŽ: Pondělní soutěž je tady. Zapojte se!

misa_fisherprice
Moderátor
6. lis 2017

Ahoj všichni,

tak jsem si dala malou poradu s BeatBo a soutěž mám pro Vás připravenou🙂
Ale neeeeeee, napíšu pravdu, mám ji připravenou již od včera a pomáhala mi s ní moje dcera Viki, ale inspirace přisla od BeatBo, pochopíte proč😅.

Zádání soutěže:
nakreslete obrázek k básničce, kterou vám teď posílám. Nejpovedenější obrázky odměníme.

BeatBo je náš kamarád,
chce si s Vámi pořád hrát.
Naučí vás počítat,
budete se smát.
Odříká vám abecedu,
bude sladká jako z medu.
Do rytmu si tancuje,
každý se s ním raduje.
Barevně si zabliká,
básničku vám odříká.

Trvání soutěže: pondělí, 6.11. 2017 do půlnoci.
Vyhlášení výherců: úterý 7.11. 2017 během dne
Výhry: 10 nejpovedenějších obrázků odměníme hračkou MINI BEATBOO (výška 16,5cm - obrázek v příspěvku).

Jdeme na to a my Vám s BeatBo držíme palce! Užijte si to s dětmi!

SOUTĚŽ: Pondělní soutěž je tady. Zapojte se!
Strana
z5
arwpal
6. lis 2017

Milá Míšo, omlouvam se za obrázek takový,jaký je. Bohužel si v patek Radka zapomněla pastelky ve škole,ale byla tak nešťastná,ze jej vymalovala aspoň zvyraznovacem. Basnicka dole zní:
Dnes me mrzelo,
ze já,robatko,ve škole pastelky nechalo!
Snad i tak mám štěstí vyhrát,
Beat Bo by byl můj velký kamarád!

Děkujeme☺

reboni
6. lis 2017

Nikolce malování ještě moc nejde, tak jsme do toho zakomponovaly něco, co u nás teď frčí a to je modelína 🙂 vyfotit malou,aby to nebylo rozmazané byl nadlidský výkon, pořád se vrtí 😀

izzylka
6. lis 2017

U nas se zatim taky nemaluje. Maty minuly tyden oslavil rok a dat mu do ruky pastelku,tak ji nejspis bude chtit snist 😂

luckamb
6. lis 2017

BeatBo vám posíláme,
dobrou náladu teď máme.
Nejstarší to kreslila,
mimina ji zlobila.
Syn ten barvit pomáhal,
BeatBo by rád vyhrál.
Byl by i náš kamarád,
Se kterým si každý hraje rád.

koncita
6. lis 2017

Naše malá živelná pohroma (14m) ještě fixy ani pastelky v ručičce neměla - dosud jsem neměla odvahu 😀😀, takže jsem musela zastoupit já. Můj výtvor ji uělal velikou radost, ve vteřině ho rozcupovala na maděru 😀 Odmalička ráda trsá a miluje hlučné hračky a tenhleten fešák by ji určitě moc potěšil....a já slibuju, že na něj dám pozor 😀😉

olga_
6. lis 2017

@misa_fisherprice Zdravíme i s tříletým synem. Maloval zcela sám, tak jsem přidala pár vysvětlujících papírků, protože má zcela jasno v tom, co kreslí, ale ještě je těžké tu abstrakci rozluštit 😀. Nakreslil vše "kubisticky" - z různých pohledů a po kouskách 😅

petramoravcova
6. lis 2017

Dnes s dětmi tvořil tatínek... Říkám mu - tenhle robůtek je super, děti by byly nadšený, musíme zkusit štěstí v soutěži... jen já nějak nestíhám, namaluješ s nimi obrázek na téma básničky?... No, na tatínka je spoleh, vždy má originální nápady... (ve skleničce je med) 🙂

ladeka
6. lis 2017

My si udelali krasnou pastelko-kolaz, pouzili jsme stare casopisy. A to bylo radosti! Mame obrazek na nastenku.😍 je to muj sikula. I kdyz kousky papirku budu zametat jeste o Vanocich a lepidlu budu ze stolu taky chvili cistit😂❤❤❤

septums
6. lis 2017

Beatbo se nam velmi líbi,
hodil by se nám do rodiny,
kresli, nalep, vybarvi a strihej,
a ty Beatbo nam k tomu zpívej,
moc se na tebe těšíme,
rádi se něco přiučíme 🙂
Tvoření nas zabavilo cele dopoledne, prstovymi barvami sme natapaly houbičkami na papír, nechaly zaschnout a pak výstřihly a tvorily. Takhle si moje dcerka představuje vašeho fesaka od Fisher Price 😍

dine2
6. lis 2017

Helenka zatim jenom vybarvuje.

qintus
6. lis 2017

Tak naše Anežka (2,5roku) využila vše možné vytvarné techniky,aby Beat bo ztvarnila...ale holka v tom má jasno. Na otázku a proč bys to měla vyhrát právě ty? Odpověděla: ,,BO"!...Ostraváci jistě rozumí 😉

cermij
6. lis 2017

Tak jsme si hezky zpříjemnili šedý uplakaný den, veselým malováním BeatBo 🙂 Šarlotka (za 14dní 4roky) maluje, aby vyhrála pro brášku Davídka (1,5) 😉

klaarusa
6. lis 2017

Tak takhle se kreslilo u nás. Starší dcerka se do toho pustila na plno, její mladší ségra dělala dozor z ředitelskeho můstku 🙂

lennisek1
6. lis 2017

My jsme si s BeatBo užily celé dopoledne🙂 Nejdříve jsme ho kreslily, dcerka, Leontýnka pak dílo dotvořila👏Na úsměvy je skromná, zato ho ale objala, dala mu pusinku, pak si s ním zatančila a nakonec pozvala k tanci i pejska, aby mu to nebylo líto😍 I na rostoucí zoubky nakonec zapomněla🙂

jajinka83
6. lis 2017

Páťa musí mít na kreslení svoji náladu. Snažil se, hračka se mu líbí, proto maloval a psal 🙂

kessy27
6. lis 2017

Nám je zatím jen 15 měsíců tak starší brácha načrtnul a malá pokreslila pastelkama ,které při tom stačila i ochutnat :D

dzogobela
6. lis 2017

Dcera Stepanka 15 mesicu jeste nalovat neumi... Tak zatimco spala jsem si zamalovala po letech ja 😀 a Stepanka z toho byla aspon nadsena a obrazek se ji moc libil. Myslim, ze opravdovy by se ji libil minimalne stejne 🙂

misa_fisherprice
autorModerátor
6. lis 2017

Ahoj všichni!!!!!
Přivezla jsem dceru ze školy a teď tady procházíme vaše obrázky a ona je naprosto fascinována z vašich krásných příspěvků... Já tedy také, je to opravdu nádhera a tolik krásných komentářů a básniček a všeho❤. Jste naprosto báječní a zítra to bude tedy fuška, ale BeatBo pomůže!!!! DĚKUJI! FISHER PRICE má radost a já také. Míša

lagerthaa
6. lis 2017

To nás moc bavilo podle Magdalenky je to Mimi ale má oko, tak alespoň že tak 🙂

kuliseks
6. lis 2017

Tak jsme se taky přidali 🙂 už aby malej kreslil sám, mamince to předkreslování vůbec nejde 🙂 taky se na to malej Picasso pak mračí 🙂

hannicka32
6. lis 2017

Dobrý den,
předem moc děkujeme za soutěž a za super zábavou do deštivého dne.
Dcerce je teprve 16. měsíců, tak tvořila hodně maminka, ale měla k ruce velikou pomocnici 🙂
Moc jsme si to obě užily a náš velký BeatBo je na světě 😉

lucka2092
6. lis 2017

Náš Beatbo maska z kartonu. Malou to moc bavilo,ještě jsem přidělala gumičku a Natálka chodí po domě, říká, že si ho vyrobíme všichni.

denny27
6. lis 2017

Hola Hola pondělí,
Míša soutěž přináší.
O co hrajem tentokrát?
O něj, Beat Bo kamarád.
Zahraješ i zatančíš,
abecedu naučíš.
Písmenka i číslice,
ty nás baví nejvíce.
1.třída, školička,
snad se líbí básnička.
Táďa, Kája, Matýsek,
usmívají se na svět.
Míšu všichni zdravíme,
na vyhlášení se těšíme.

Hezký den.¨
Aby to nikomu nebylo líto, tak jsme se dnes do tvoření Beat Bo kamaráda zapojili všichni. Posíláme i jednoho speciálního Beat Bo kamaráda ze stavebnice. Snad si je alespoň trochu podobný. 😀 🙂 S ním mi pomáhal nejmenší Matýsek 🙂

misa_fisherprice
autorModerátor
6. lis 2017

@denny27 jeeeeeee, já bych byla nejraději někde blízko vás a moc vám poděkovala, je to tak fajn, když vidím, že jste všichni pohromadě a užíváte si spolu! Děkuji moc, pozdrav dětem❤.
Míša🐭

petra_pf
6. lis 2017

Milá Míšo,
děkujeme za možnost zúčastnit soutěže. Kdyby holky vyhrály tancujícího BeatBo, měly by ho dohromady .

Proto jsme soutěž pojaly jako kolektivní sesterskou práci, aby se naučily kooperaci. Průběh a výsledek BeatBo a jeho malý kamarád viz přiložené foto.

Všem účastníkům soutěže držíme pěsti a hlavně hodně tance a písniček 🙂 ❤

misa_fisherprice
autorModerátor
6. lis 2017

@hannicka32 BeatBo je krásný🙂.
Děkujeme. Míša

tanapa1
6. lis 2017

Nám by se takový šikovný kamarát také hodil, jak pro našeho syna 4 roky tak i pro naše roční dvojčátka. Obrázek jsme malovali skoro všichni, až na jedno z dvojčátek, to ještě spalo a pomohla nám i starší sestřička. A to je náš výtvor.

misa_fisherprice
autorModerátor
6. lis 2017

@petra_pf moc děkujeme. Sestřičky jsou moc milé a já držím palce, ať se Vám daří! Míša

skyvik
6. lis 2017

Nas robot moc jako robot nevypada, ale snaha se pocita 🙂 Zato dcera namalovala i balonky, se kterymi si robot hazi 🙂

Strana
z5