Čtvrteční soutěž Bleskovka - Pejskovo umyvadlo na vás čeká. Jdeme soutěžit?
Krásné ráno z Prahy,
musím pro vás něco vymyslet😉, abych si mohla v klidu👧 přečíst vaše básničky. Česká republika je země básníků, zdá se mi😉.
Jste fakt príma rodiče.
Ale teď k dnešní ranní Bleskovce🙉.
PEJSKOVO UMYVADLO od FISHER PRICE tady čeká na 1 výherce🐶.
A jelikož Pejsek miluje koupelnu a všechny hygienické návyky😉, tak mě poprosil, ať to zjistíme i u vašich dětí.
Čistí si vaše děti rády zoubky? Myjí si ručičky, když přijdete z procházky?
Zadání soutěže: Pošlete nám fotečku vašich dětí, jak si myjí ručičky, čistí zoubky, češou vlásky u jejich umyvadla a jednu nejpovedenější fotečku odměníme dárkem - Pejskovo umyvadlo.❤
Trvání soutěže: 7.12. od 10h do 11hod ( 1hod na soutěž)
Vyhlášení výsledků: dnes během dne, 7.12.
Výhra: 1 nejpovedenějsí příspěvek dostane PEJSKOVO UMYVADLO
Tak rychle, rychle......ranní hygiena, mytí ručiček, prohlížení se v zrcadle, očista pomocí žínky..... to vše Pejsek miluje a hlavně jeho umyvadlo ke všemu hraje a zpívá.
Těšíme se.
Míša❤

Se Sabinkou si čistíme zoubky spolu. Máme ráno a večer v koupelně takovou společnou chvilku. 🙂 No a občas to u nás vypadá i takhle. 😍 Zlatíčko moje. ❤ Vodu miluje, takže by se klidně koupala i několikrát za den, no a ručičky myjeme docela často. 🙂 Česání u nás moc smysl nemá, protože ty její roztomilý kudrlinky jsou stejně jedna tam, druhá zase na druhou stranu a třetí zase úplně jinam, ale hřebínek také moc dobře zná a občas zkouší i sama. 🙂
Výběr básniček nemáte vůbec jednoduchý, jedná krásnější než druhá. Přeji pěkný den. 🙂
Děkujeme všem za příspěvky a ozveme se, kdo to dneska tedy vyhrál 😅.
Děti jsou moc fajn, všichni krásně asistují. Hezký den, Míša
@pomoztekacence takhle mi Kačenka vlezla do vany když jsem se musela na chvílicku věnovat něčemu jinému.Šla se okoupat i s kacenkami.Mela jsem kumšt ji dostat z vany.Když jsem to vyprávěla babičce bylo mi řečeno mamo jedna,děti se před praním prádla svlikaji.
Ahoj všem, tak Pejskovo umyvadlo z dnešní čtvrteční Bleskovky vyhrává:
@sabine_
Všem děkujeme za parádní spolupráci a nesmutněte, zítra a celý víkend budou soutěže.
Prosím výherkyni, aby nám poslala do mé soukromé pošty kontaktní údaje a telefon.
Děkujeme.
Míša❤
Achjo tu jsme nějak propásli tuto soutěž no škoda, tak příště.
Jééé, mockrát děkujeme 🙂 to bude radosti. Vyhraje si s ním dcera a později i 3 měsíční syn 🙂
Gratulujeme👏😉
Gratulace !
Škoda to jsem.prosvihla 😕
Gratuluji 🙂
Moc gratuluji vyherkyni,taky mam doma takovou paradnici ☺️

@misa_fisherprice určitě objednáme. Už ho hledáme v katologu. Fischer price milujeme 😍 Zatím máme kartáček na masáž dásní 😉