icon

Čtvrteční soutěž Bleskovka - Pejskovo umyvadlo na vás čeká. Jdeme soutěžit?

misa_fisherprice
7. pro 2017

Krásné ráno z Prahy,

musím pro vás něco vymyslet😉, abych si mohla v klidu👧 přečíst vaše básničky. Česká republika je země básníků, zdá se mi😉.
Jste fakt príma rodiče.

Ale teď k dnešní ranní Bleskovce🙉.

PEJSKOVO UMYVADLO od FISHER PRICE tady čeká na 1 výherce🐶.
A jelikož Pejsek miluje koupelnu a všechny hygienické návyky😉, tak mě poprosil, ať to zjistíme i u vašich dětí.
Čistí si vaše děti rády zoubky? Myjí si ručičky, když přijdete z procházky?

Zadání soutěže: Pošlete nám fotečku vašich dětí, jak si myjí ručičky, čistí zoubky, češou vlásky u jejich umyvadla a jednu nejpovedenější fotečku odměníme dárkem - Pejskovo umyvadlo.❤
Trvání soutěže: 7.12. od 10h do 11hod ( 1hod na soutěž)
Vyhlášení výsledků: dnes během dne, 7.12.
Výhra: 1 nejpovedenějsí příspěvek dostane PEJSKOVO UMYVADLO

Tak rychle, rychle......ranní hygiena, mytí ručiček, prohlížení se v zrcadle, očista pomocí žínky..... to vše Pejsek miluje a hlavně jeho umyvadlo ke všemu hraje a zpívá.

Těšíme se.
Míša❤

Čtvrteční soutěž Bleskovka - Pejskovo umyvadlo na vás čeká. Jdeme soutěžit?Čtvrteční soutěž Bleskovka - Pejskovo umyvadlo na vás čeká. Jdeme soutěžit?Čtvrteční soutěž Bleskovka - Pejskovo umyvadlo na vás čeká. Jdeme soutěžit?
Strana
z3
andreajara
7. pro 2017

Čištění zoubků je u nás doma velká sranda, s pejskovým umyvadlem by byla však ještě větší švanda!🙏🙂😍🍀

xmoni
7. pro 2017

Posíláme naše mytí ručiček. Na velké umyvadlo bohužel ještě nedosáhneme ani se stupátkem a nočník taky ještě nevyužijeme tak jak bychom měli 🙂, tak nám alespoň dočasně slouží takto 🙂

ivca1986
7. pro 2017

Čistota - půl zdraví! Moje šikovný holky. 🙂

pomoztekacence
7. pro 2017
handulkak
7. pro 2017

Krásné ráno Míšo.
Přidávám fotku, jak to u nás vypadá, když se vezme do ruky hřeben.
Po důkladné úpravě vlásků, si naše krasavice pravidelně nadava čepičku značky Pampers🙂

zanri
7. pro 2017
pekosek
7. pro 2017

jéé pejskovo umyvadlo. Zrovna nedávno mi o něm říkala ségra a chtěla ho pořídit mému synovi, jenže zrovna byla nakupovat se svým dítětem a nemohla ho vzít, když přišla další den už ho neměli. Je vidět, že je o něj zájem a dokonce i 4 letému synovci se líbí.

Posílám pár fotek od nás. Kubík si moc rád čistí zoubky sám, miluje vodu, ale vzhledem k ekzému v ní nemůže být tak dlouho jak by si přál.

mandyn
7. pro 2017

Náš Dáda je ještě malý pinďa, byť už mu je 16 měsíců, k umyvadlu ještě nedosáhne - hodilo by se nám tu vedle jedno dětské😀 takže vždy posloužím já jako zdvižná plošina k umytí ruček a obličejíku a zbytek odbudeme na stoličce😉 Na té druhé fotce se zubí, jako že už je hotovo a zoubky se mu třpytí jako sníh. Děkujeme za hezké ráno, nasmáli jsme se a ještě mám zas pár fotek navíc na památku😍

kkaatte
Autor odpověď smazal
filetra
7. pro 2017

Tak my s hygienou teprve začínáme, ale nadšení nechybí 😀

lulluu123
7. pro 2017

🙂))

kaczorka
7. pro 2017

U nás si náš Staníček čistí zoubky takto 😉

nikinelinaty
7. pro 2017

malý na higienu malý, ale s pomocí maminky, má koupání den co den. Stačí se prokakat, takže jako dnes. Moc nespolupracoval, ale zasílám ranní rituál od nás a na kartáček se tvářil uplně zoufale, co po mně ještě ta MATKA po ránu chce?

omlouvám se za tunu fotek, koláž na stolním pc udělat neumím.
Byl uplně zoufalý

Přeje Toba krásný den všem a frčí se do školky

Kdo je u nás posedlí umýváním je malá Nela 6 let ta si čistíí zuby v kuse a brečí, že ve školce si už nečistí zuby, nebot nchodí ve školce na oběd.
Brala to těžce 😅

janyna88
7. pro 2017

Viktorka zatím zoubky a vlásky řeší za pochodu😉 k umyvadlu zatím jen se sestrou a ta je teď ve školce

septums
Autor odpověď smazal
marketass
7. pro 2017

Náš Maxík miluje koupání, mytí ručiček. Zoubky nás teď hodně trápí, ale zatím žádný nevylezl. Takže jen masírujeme dásně.

dzannett
7. pro 2017

Par vlasku mame, ale uz zaciname 🙂 rostou nam nejvic vzadu 🙂 nase paradnice

verunkanatalka
7. pro 2017

Miluju vodu...

kacakkv
7. pro 2017

Zoubky😉

misa_fisherprice
autor
7. pro 2017

To teda s Pejskem valíme očka, jak vaše děti vzorně fungují. Fotečky jsou velmi krásné a děti jsou moc milé. Děkujeme a krásné ráno. Míša😝

maminka088
7. pro 2017

Zoubky si Jeník čistí moc rád, s kartáčkem je kamarád. Jen ta pasta je pak úplně všude, jen ne v pusince! 🙂 Pejskovo umyvadlo by mu udělalo obrovskou radost!

misa_fisherprice
autor
7. pro 2017

@marketass zdravíme Maxíka a přejeme, ať ho nebolí dásničky a urcčitě mrkněte na FP kousátka. Príma den, Míša

l_endule
7. pro 2017

Koupelnová modelína 😀

hahahala
7. pro 2017

Nevím čí to je,ale zubní kartáček je nejlepší hračka musí sní i do postýlky a jak se rozčiluje,že jí ho chceme uklidit...Už aby byly všechny zuby venku a netrápily princeznu. U umyvadla zatím zoubky čistit nemůže, protože je na ni moc vysoko.

radkamorrisova
7. pro 2017

A pak že kluci nemůžou být multifunkční 😂

golca
7. pro 2017

Jee a mi dite zrovna spi a zadnou cistici zoubkovou nemam. 😒 ale nevadi, dekuji za tema na nove fotky, budou se hodit do vzpominkoveho alba 👍
Vsechny fotecky zde jsou super, beru jako inspiraci 😍

k_pusinka
7. pro 2017

Opet dekuji Miso za super nápad. Mala ma zvyky naučené, a je to kachna, takze to pro nas byla náplň tak na 40minut 😄 Ona vlastne jeste stale je u umyvadla 🙂
U čištění zoubku čistí na závěr i kartáček 🙂 a kdyz si jde mýt ruce, vzdy prstikem kontroluje teplotu vody. U cesani - no vzdycky je to sranda, ma rada vlasy pres oblicej a pak tady běhá a dela ze ji nevidíme 🙂 opet sme meli zábavnou skoro hodku 🙂 jinak dale pokračuje, teda aktuálně donesla vsechny svoje koně a čistí jim zuby 😁 Umyvadlo sme videli v obchodě - nemohla sem ji od toho odtrhnout - tim ze zná návyky tak ji to strasne moc bavilo 👍 a vydrzela tam u nej hodinu a pry domu mami 🙄 I proto se zapojujeme 🙂

ladulinka87
7. pro 2017

Když já, tak ty taky 🙂 aneb nácvik techniky čištění zoubků na dinosaurovi 🙂

cermij
7. pro 2017
hani1234
7. pro 2017

Zdravime 🙂
Zrovna jsme se vrátily z procházky a naše cácorka si umývá ruce sama v mističce . Samozřejmě neumývá jen ruce , ale vše kolem . Ale je to skvělá zábava 😀 Pejskovo umyvadélko by u nás mělo plné využití . A čištění zubů u nás nepatří k oblíbeným činnostem , díky pejskovu umyvadélku by se to mohlo zlepšit 🙂

Strana
z3