icon

Páteční soutěž - přidáte se?

misa_fisherprice
8. pro 2017

Dobré ráno,
dnešní soutěž bude velmi jednoduchá😉.

U Fisher Price milujeme zvířátka a co vy? Také je máte rádi?

Zadání soutěže: Vyfoťte, namalujte, vymodelujte nejmilejší zvířátko vašich dětí a pošlete nám ho do soutěže. Napište nám, proč je to zrovna toto zvířátko.
Trvání soutěže: 8.12. do půlnoci
Vyhlášení výsledků: 9.12. během dne
Výhry: 10 nejpovedeněnjších příspěvků odměníme ( 4x FP aktivní dečka na cesty, 2x FP plyšový hrášek pro novorozence, 2x FP kousátko kukuřice, 2x FP krokodýl s aktivitami pro novorozence).

Tak hurá, hurá do soutěže.
Hezký den,
Míša

Páteční soutěž - přidáte se?Páteční soutěž - přidáte se?Páteční soutěž - přidáte se?Páteční soutěž - přidáte se?
Strana
z6
martyina
8. pro 2017

Růžový slonik se Julince moc líbí, protože šustí a má krásnou barvičky. Může ho držet za chobot a je s námi i na cestách prostě všude díky klipu🙂

ladyhacek
8. pro 2017

Syn miluje snad všechny zvířátka a tezko jedno vybrat. Chvíli si jedno oblíbí a pak hned zase jiné 🙂. Miluje, pejsky, kočičky a hlavně koně 🙂 jezdil i v sedle ale bez ho to bavilo vice. Dáreček bych schovala pro neteř či synovce co se narodí příští rok ( kůň patří té tetě )

maciceksta
8. pro 2017

Naše oblíbené zvířátko je kočička 🙂 Malá by si moc přála živou, až budeme bydlet v domečku, zřejmě se jí dočká. Sice je to soutěž pro mimina a soutěžím s velkou "kočkou", ale dáreček by si naše kočička přála pro očekávané miminko.

misssunday
8. pro 2017

Hurrrá do soutěže a dneska tady nesmí chybět náš Yankee. [jenki] jinak taky Jeníček, buřtiček, Hanysek, Johanek 😀 😀
Verunka ho zbožňuje tak jako celá rodina. Od malička ji hlídá, ke kočárku se nesmí nikdo cizí ani přiblížit, je ji neustále na blízku a dohlíží na klidné sny. 😴
Jsou super dvojka a dělají nám velkou radost.
Nebude to nejoblíbenější hračka, protože ani nechci, aby Verunka brala Yankeeho jako věc, ale nejlepší kamarád určitě! 😘 ❤

tanakin
8. pro 2017

Janička miluje naše kočky 🙂

germaine
8. pro 2017

Nemalovali jsme, ale vyfotili - nejoblíbenější šneček 🙂

savvina90
8. pro 2017

Sofinka a nas kocourek Alex. Jsou nejlepsi kamaradi. Mamka uvari a Alex pohlida Sofinku ❤ Nejlepsi chuvicka na svete 🙂🐱 Vzdycky kdyz ho Sofinka uvidi, tak je vysmata! 😀

misa_fisherprice
autor
8. pro 2017

@germaine teda to je krásný , moc vás zdravíme.

misa_fisherprice
autor
8. pro 2017

@tanakin máte Britky? Jsou krásné, malá má opravdu ty nejlepší kamarády. Zdravíme vás.🐱🐱

misa_fisherprice
autor
8. pro 2017

kacazagi
8. pro 2017

My dnes take vynechame 🙂 to jsem zvedava na fotky 🙂

kh
8. pro 2017

Jednozacne katátko, byt uz trochu odrostle. Maly si na nej i hraje, i kdyz ted je občas i medvidatko.

aguaverde
8. pro 2017

Náš Theo miluje tyhle motýlky 😃 vždy se na ně upne a šíleně směje 😃😃😃😃

ferrari
8. pro 2017

U nás asi takle je to milovnice všeho co je živé

denisavr
8. pro 2017

Furt spolu ❤

denitek
8. pro 2017

Ja si prihreju svoji polivcicku 😅 u nas frcej medvidkove cepice 😊 takze jsem si sveho medu uhackovala 😊 puvodne jsem chtela napsat, ze nejvetsi zvire je u nas Nikolka, ale takhle to zamaskuju a reknu, ze na fotce je zvire medvidek 😊😅 🐻 co se tyka zivych zviratek tak vedou kravicky, za kteryma chodime za tatkou do prace🐮😊 a vzhledem k tomu, ze Nikolka odjizdi dnes za babickou, tak o vikendu budeme soutezit s Jenickem 😊 tak jsem zvedava co s takovM prdolou vytvorime 😅🤔 treba neco segre vyhrajeme 😊

lucieeva777
8. pro 2017

Nase mala miluje svoji plysovou mysicku...chodime se divat na pastvu na kone,ale to nejde jen tak vyfotit 🙂 jelikoz je to soutez pro novorozence,pripadnou vyhru bych venovala Nikolce, ktera je trosku v nouzi, ma se ji brzy narodit chlapecek uzivatelka Suplyk....

kikinous
8. pro 2017

Dcera miluje snad všechna zvířátka. Doma jich tedy máme pěknou sbírku. Její nejoblíbenější parťačkou je na borderka Maggie 🙂 Soutěžíme pro brášku, který se narodil stejný měsíc jako štěňátka Maggie 🙂

vladka_zi
8. pro 2017

U nás vítězí sova. Od narození byla "Sovy v mazutu" jediná písnička, která ho vždy uklidnila a slabiku "hů" používá tak od 2 měsíců 😂

makky1310
8. pro 2017

Nas Vincentek miluje vsechny zviratka🐶🐭🐻🐷🐝🐘. Vsechny jsou podle nej BAF BAF 🙂 Posilame fotku naseho mazlicka Sykorky kocici jmenem Willow 🐱😂

misa_fisherprice
autor
8. pro 2017

@kikinous zdravíme všechny chlupáče😅 a vaše děti.

sabri12
8. pro 2017

Naši synkové miluji pejsky . Živého pejska máme u druhé babicky
Tak posíláme foto aspoň takto jako mladší syn s pejskem od FP. ;)

sabri12
8. pro 2017
misa_fisherprice
autor
8. pro 2017

@denitek nádhera. Připomněla jste mi moje dětství na Šumavě u mé babičky. Pracovala v kravíně a já v něm vyrostla. Měla jsem tam oblíbenou kravičku Olgu, stála v první řadě a byla krásná. Celé dětství bylo krásné. Užívejte si s dětmi. Moc zdravím.

evusk
8. pro 2017

A já si zde dovolím dát foto co už jsem zde jednou dávala. Je na ní naše oblíbené zvířátko. Jmenuje se Miák jako mýval, ale ve skutečnosti je to lenochod tříprstý🙂 Lenochod se složitě vyslovuje, tak je to prostě Miák. Malá h miluje, spí s ním každý den a neudělá bez něj krok....Předevčírem se nám schoval pod postel a jak je chlupatý, nachytal na sebe veškerý prach co je pod gaučem🙂 Musel být oprán a dcera ho musela po koupeli samozřejmě nakrémovat, protože i jí děláme po koupeli mazi mazi🙂🙂 takže 2. kolo a řev, že Miák nemůže spát s ní v postýlce...Ale je to náš Miáček a dcerka je náš miláček🙂 Až vyroste její mladší sestřička, bude ho chtít určitě taky a nevím , jak se o něj budou holky dělit🙂

dzannett
8. pro 2017

Tak starsi dcerka rada poklizi slepicky, sbira vajicka. Ted nam to uz chybi.
No a nejmensi(3mes.) ta ma sve oblibene medvidky 🙂

perla28
8. pro 2017

Nejoblíbenější zvířátko naší malé je kočka v každé možné podobě... Že jména ale ta naše, se kterou jsou partacky od narození...

petralak
8. pro 2017

Nejoblíbenější zvířátko je náš želvák, protože se na jeho melodii dá trsat (a to my hodně rády) a ještě se u toho něco naučíme ❤

minonnka
8. pro 2017

😀 Smankote, ten hrasek je uplne bozi 😀 Super napad! 🙂

kuliseks
8. pro 2017

Moje nejoblibenejsi zviratko se svym nejoblibenejsim zviratkem na denni dobu-žábou od FP, na kterou odmalicka tancuje, uz od doby, kdy jeste neumel chodit🙂 a nejoblibenejsi zviratko na noc-mazlicek zajicek, bez ktereho neusne🙂

Strana
z6