Páteční soutěž - přidáte se?
Dobré ráno,
dnešní soutěž bude velmi jednoduchá😉.
U Fisher Price milujeme zvířátka a co vy? Také je máte rádi?
Zadání soutěže: Vyfoťte, namalujte, vymodelujte nejmilejší zvířátko vašich dětí a pošlete nám ho do soutěže. Napište nám, proč je to zrovna toto zvířátko.
Trvání soutěže: 8.12. do půlnoci
Vyhlášení výsledků: 9.12. během dne
Výhry: 10 nejpovedeněnjších příspěvků odměníme ( 4x FP aktivní dečka na cesty, 2x FP plyšový hrášek pro novorozence, 2x FP kousátko kukuřice, 2x FP krokodýl s aktivitami pro novorozence).
Tak hurá, hurá do soutěže.
Hezký den,
Míša

Hurrrá do soutěže a dneska tady nesmí chybět náš Yankee. [jenki] jinak taky Jeníček, buřtiček, Hanysek, Johanek 😀 😀
Verunka ho zbožňuje tak jako celá rodina. Od malička ji hlídá, ke kočárku se nesmí nikdo cizí ani přiblížit, je ji neustále na blízku a dohlíží na klidné sny. 😴
Jsou super dvojka a dělají nám velkou radost.
Nebude to nejoblíbenější hračka, protože ani nechci, aby Verunka brala Yankeeho jako věc, ale nejlepší kamarád určitě! 😘 ❤
@germaine teda to je krásný , moc vás zdravíme.
@tanakin máte Britky? Jsou krásné, malá má opravdu ty nejlepší kamarády. Zdravíme vás.🐱🐱
❤
My dnes take vynechame 🙂 to jsem zvedava na fotky 🙂
Ja si prihreju svoji polivcicku 😅 u nas frcej medvidkove cepice 😊 takze jsem si sveho medu uhackovala 😊 puvodne jsem chtela napsat, ze nejvetsi zvire je u nas Nikolka, ale takhle to zamaskuju a reknu, ze na fotce je zvire medvidek 😊😅 🐻 co se tyka zivych zviratek tak vedou kravicky, za kteryma chodime za tatkou do prace🐮😊 a vzhledem k tomu, ze Nikolka odjizdi dnes za babickou, tak o vikendu budeme soutezit s Jenickem 😊 tak jsem zvedava co s takovM prdolou vytvorime 😅🤔 treba neco segre vyhrajeme 😊
@kikinous zdravíme všechny chlupáče😅 a vaše děti.
Naši synkové miluji pejsky . Živého pejska máme u druhé babicky
Tak posíláme foto aspoň takto jako mladší syn s pejskem od FP. ;)
@denitek nádhera. Připomněla jste mi moje dětství na Šumavě u mé babičky. Pracovala v kravíně a já v něm vyrostla. Měla jsem tam oblíbenou kravičku Olgu, stála v první řadě a byla krásná. Celé dětství bylo krásné. Užívejte si s dětmi. Moc zdravím.
A já si zde dovolím dát foto co už jsem zde jednou dávala. Je na ní naše oblíbené zvířátko. Jmenuje se Miák jako mýval, ale ve skutečnosti je to lenochod tříprstý🙂 Lenochod se složitě vyslovuje, tak je to prostě Miák. Malá h miluje, spí s ním každý den a neudělá bez něj krok....Předevčírem se nám schoval pod postel a jak je chlupatý, nachytal na sebe veškerý prach co je pod gaučem🙂 Musel být oprán a dcera ho musela po koupeli samozřejmě nakrémovat, protože i jí děláme po koupeli mazi mazi🙂🙂 takže 2. kolo a řev, že Miák nemůže spát s ní v postýlce...Ale je to náš Miáček a dcerka je náš miláček🙂 Až vyroste její mladší sestřička, bude ho chtít určitě taky a nevím , jak se o něj budou holky dělit🙂
😀 Smankote, ten hrasek je uplne bozi 😀 Super napad! 🙂

Růžový slonik se Julince moc líbí, protože šustí a má krásnou barvičky. Může ho držet za chobot a je s námi i na cestách prostě všude díky klipu🙂