Páteční soutěž - přidáte se?
Dobré ráno,
dnešní soutěž bude velmi jednoduchá😉.
U Fisher Price milujeme zvířátka a co vy? Také je máte rádi?
Zadání soutěže: Vyfoťte, namalujte, vymodelujte nejmilejší zvířátko vašich dětí a pošlete nám ho do soutěže. Napište nám, proč je to zrovna toto zvířátko.
Trvání soutěže: 8.12. do půlnoci
Vyhlášení výsledků: 9.12. během dne
Výhry: 10 nejpovedeněnjších příspěvků odměníme ( 4x FP aktivní dečka na cesty, 2x FP plyšový hrášek pro novorozence, 2x FP kousátko kukuřice, 2x FP krokodýl s aktivitami pro novorozence).
Tak hurá, hurá do soutěže.
Hezký den,
Míša

Mé děti by už výhru neužily, ať tedy dělá radost jinde😉
@mina_ to je nádhera. To byla pomalu zoologická zahrada. Pozdravujeme.
Hezký podvečer 🙂 Nejoblíbenějším zvířátkem Natálky je naše jorkšírka Karkulka 🐶 Mají mezi sebou hezký vztah a vzájemně se respektují, což mi dělá obrovskou radost, protože Karkulku máme s manželem už 8 let a my jsme se báli, jak Natálku přijme. Natálce teď rostou zoubky a všechno by okusovala, nedávno jsem ji přistihla, jak chytla Karkulce ucho a už ho chtěla ochutnat 😀 a to naše chlupaté trdlo klidně drželo... také když Natálka zkoumá svět ručkama, tak Karkulku tahá za chlupy, to už ale Karkulka utíká 👍 Natálka ji také moc ráda pozoruje a snaží se k ní kolikrát doplazit, takže ji Karkulka motivuje i k pohybu. Doufám, že Natálka bude mít ráda zvířátka tak jako my s manželem. ❤
@misa_fisherprice ještě jsem zapoměla na Koreláky Pepíčka a Kačenku, ale ty byly u dědy a jako bonus jsem se za svobodna jmenovala Králíková 🙂
Do loňské nehody jsme meli u babičky i krásné zarybněné jezírko o 5 tis litrech 🙂 jako letní sídlo pro želvy.
Pro porovnání fotky z. r 2012 a 2015 aneb najdi 5 rozdílů 🙂

my dúfame, že tie naše dve potvorky sa budú mať radi, aj keď malý podrastie a bude ju ťahať za chvost :D pretože teraz kým je ešte Artur malý, Chilly na neho dáva pozor, kým spí ❤