icon

Páteční soutěž - přidáte se?

misa_fisherprice
8. pro 2017

Dobré ráno,
dnešní soutěž bude velmi jednoduchá😉.

U Fisher Price milujeme zvířátka a co vy? Také je máte rádi?

Zadání soutěže: Vyfoťte, namalujte, vymodelujte nejmilejší zvířátko vašich dětí a pošlete nám ho do soutěže. Napište nám, proč je to zrovna toto zvířátko.
Trvání soutěže: 8.12. do půlnoci
Vyhlášení výsledků: 9.12. během dne
Výhry: 10 nejpovedeněnjších příspěvků odměníme ( 4x FP aktivní dečka na cesty, 2x FP plyšový hrášek pro novorozence, 2x FP kousátko kukuřice, 2x FP krokodýl s aktivitami pro novorozence).

Tak hurá, hurá do soutěže.
Hezký den,
Míša

Páteční soutěž - přidáte se?Páteční soutěž - přidáte se?Páteční soutěž - přidáte se?Páteční soutěž - přidáte se?
Strana
z6
kachna_b
8. pro 2017

my dúfame, že tie naše dve potvorky sa budú mať radi, aj keď malý podrastie a bude ju ťahať za chvost :D pretože teraz kým je ešte Artur malý, Chilly na neho dáva pozor, kým spí ❤

veronikamajkl
8. pro 2017

Naše Verunka ma nejoblíbenějšího svého velkého medvídka Míšu, už nás doprovází téméř na každem kroku rok☺Občas je náročné vysvětlovat, že třeba koupat se jít s Verunkou nemůže.Výhru by ocenila naše 4m.druhorozenna Adinka.

teniska1313
8. pro 2017

My odmalička chodíme za kamarádkou ke koním a malá je zbožňuje 🙂

kacakkv
8. pro 2017

Mé děti by už výhru neužily, ať tedy dělá radost jinde😉

kiki83
8. pro 2017

syn ma moc rad kone a doma mu musi stacit jen ten vyrobeny od tatinka 😉 a proc? protoze jezdi rychle 😉

ellie25
8. pro 2017

U nás hodně frčí jeleni a daňci, které chodíme krmit, když jsme u babičky. Úplně ho fascinují. Možná proto, že jsou dost jiní než psi, které míjíme na procházkách. Tak asi ne nadarmo je jelen králem lesa 🙂

misa_fisherprice
autor
8. pro 2017

@mina_ to je nádhera. To byla pomalu zoologická zahrada. Pozdravujeme.

sabine_
8. pro 2017

@ellie25 To je úžasný! Mým snem je vidět jelena volné v lese, ale tohle já nadhera. Kde to prosím je? 🙂

kacakkv
8. pro 2017

@sabine_ Vím, že daňky i jeleny mají - v Mariánkách, Horách u KV a když bude štěstí tak i v KV v lázeňské oboře

sabine_
8. pro 2017

@kacakkv Děkuji, daňky máme kousek od baráku a když se poštěstí, tak je vídáme i volně u lesa za barákem. Jde mi spíš i ty jeleny 🙂
Ideálně Jihočeský kraj nebo Vysočina 🙂

denitek
8. pro 2017

@sabine_ jsem z Vysočiny a vím o 2 ohradách s jeleny a daňky 🙂

ellie25
8. pro 2017

@sabine_ jeleni jsou v Litni (tak 6km od Karlštejna), je to soukromá obora a jsou tam vlastně 2, ale jednu má babička skoro za barákem, tak jsme tam pečení-vaření 🙂 Jsou zvyklí, že tam chodí lidé, nosíme jim kaštany, jablka, mrkve a suché pečivo.

ellie25
8. pro 2017

@sabine_ jinak volné jeleny a daňky jsme zažili večer na Moravě kousek od Hostýna, skákali nám vyloženě do cesty. Byl to zážitek, ale vzhledem k tomu, že jsem řídila, tak i docela adrenalin

karinga
8. pro 2017

@karinga Tady je ukázka sbírky 🙂 to má ještě plyšového pejska u babičky. A v bříšku u maminky má brášku nebo sestřičku, se kterými by se o výhru určitě ráda podělila 🙂 (termín máme až v červnu)

altice
8. pro 2017

Tak my máme dva takové strazce kteří si hlídají naši Elisku a ta je za to moc miluji jsou to její milacci je to kocour koutek.a pes arny

verik87
8. pro 2017

Maly ma kopu hracek,ale stejne vzdycky vyhraje maslovacka z ikey. Nechapu,co na ni vidi,ale vyhraje si s ni ze vseho nejvice.

altice
8. pro 2017

Holky omlouvám se ale do jednoho se mě to nevešlo tak posílám zvlášť

moncicacekkkk
8. pro 2017

U nás vyhrává opičák 😀

sabine_
8. pro 2017

@denitek Jéé, a kde prosim? 🙂

@ellie25 Děkuji. Až bude lepší počasí, tak si uděláme určitě výlet 🙂

zuzurox
8. pro 2017

Dcerka miluje naseho psa a taky vsechny pejsky okolo, vcetne plysovych. Cim je vetsi, tim jsou lepsi partaci.

misa_fisherprice
autor
8. pro 2017

Všem děkujeme za příspěvky a stále posílejte, máte ještě čas do dnešní půlnoci. Hezké podvečerní dovádění s dětmi.

denitek
8. pro 2017

@sabine_ Nejhezčí je za Havlíčkým Brodem u vesnice Břevnice 🙂 tam mají mix jelenů a daňků a nějakých daněl. je tam klid a málo lidí, takže nejsou přežraní a chodí hned jak někoho vidí 🙂 a pak je u Rozsochace 🙂

kolka357
8. pro 2017

Hezký podvečer 🙂 Nejoblíbenějším zvířátkem Natálky je naše jorkšírka Karkulka 🐶 Mají mezi sebou hezký vztah a vzájemně se respektují, což mi dělá obrovskou radost, protože Karkulku máme s manželem už 8 let a my jsme se báli, jak Natálku přijme. Natálce teď rostou zoubky a všechno by okusovala, nedávno jsem ji přistihla, jak chytla Karkulce ucho a už ho chtěla ochutnat 😀 a to naše chlupaté trdlo klidně drželo... také když Natálka zkoumá svět ručkama, tak Karkulku tahá za chlupy, to už ale Karkulka utíká 👍 Natálka ji také moc ráda pozoruje a snaží se k ní kolikrát doplazit, takže ji Karkulka motivuje i k pohybu. Doufám, že Natálka bude mít ráda zvířátka tak jako my s manželem. ❤

sabine_
8. pro 2017

@denitek Super, moc děkuju 🙂

78marcela
8. pro 2017

U nas je to kravicka..protoze vi, ze nam dava mliko, ze kterého je to dobry kakao. A kdyz jedeme do mesta kolem velke sochy krávy pred jednim obchodem s domacim mlékem, uz zdaleka ji zdravi..a jako první byla nalepena v knizce.

mina_
8. pro 2017

@misa_fisherprice ještě jsem zapoměla na Koreláky Pepíčka a Kačenku, ale ty byly u dědy a jako bonus jsem se za svobodna jmenovala Králíková 🙂

Do loňské nehody jsme meli u babičky i krásné zarybněné jezírko o 5 tis litrech 🙂 jako letní sídlo pro želvy.

Pro porovnání fotky z. r 2012 a 2015 aneb najdi 5 rozdílů 🙂

hanule01
8. pro 2017

Nejoblíbenější zvířátko našeho chlapečka je tahle plyšová ovečka. Má v sobě kouzelné kuličky, které když se nahřejí, v teploučku spolu spinkají 🙂

misisska
8. pro 2017

Nejmilejší zvířátko našeho kocoura je náš syn čuník 😂 velice rád ho provokuje, kradou si navzájem jídlo a honí se po celým bytě.

jarcca
8. pro 2017

Tak u nás to dnes bylo jasné! 🙂 Viky podědil lásku ke krokodýlům! Máme je rádi celá rodina a v ZOO u nich trávíme nejvíce času! 🙂 A tak se dnes i celá rodina zapojila do vyrábění oblíbeného zvířátka a hračky v jednom...tatínek namaloval a maminka s Vikym poctivě lepily! 🙂

pavlikovarenata
8. pro 2017

No nejsme úplně s klukama kreativci, ale zde je náš výtvor - nejoblíbenější zvířátko staršího syna a to je zajíček a proč zrovna on? Asi to vzniklo, když jsme byli u známých a ti mají králíkárnu, takže jsme vytahovali králíky za uši do ohrádky a Matýsek pak s nimi lozil v ohrádce 😉

Strana
z6