icon

Páteční soutěž - přidáte se?

misa_fisherprice
8. pro 2017

Dobré ráno,
dnešní soutěž bude velmi jednoduchá😉.

U Fisher Price milujeme zvířátka a co vy? Také je máte rádi?

Zadání soutěže: Vyfoťte, namalujte, vymodelujte nejmilejší zvířátko vašich dětí a pošlete nám ho do soutěže. Napište nám, proč je to zrovna toto zvířátko.
Trvání soutěže: 8.12. do půlnoci
Vyhlášení výsledků: 9.12. během dne
Výhry: 10 nejpovedeněnjších příspěvků odměníme ( 4x FP aktivní dečka na cesty, 2x FP plyšový hrášek pro novorozence, 2x FP kousátko kukuřice, 2x FP krokodýl s aktivitami pro novorozence).

Tak hurá, hurá do soutěže.
Hezký den,
Míša

Páteční soutěž - přidáte se?Páteční soutěž - přidáte se?Páteční soutěž - přidáte se?Páteční soutěž - přidáte se?
Strana
z6
beruszka82
8. pro 2017

MIMOSOUTĚŽ
Jen tak jsme tvořili nejoblíbenější zvířátko je dinosaurus,Radeček miluje dinopark a dinosaury...

misanekk
8. pro 2017

Kubíček se narodil v srpnu ve znamení lva takže jeho nejlepší kamarád je zatím lvíček 😍

simkru
8. pro 2017

Teď momentálně kozlík, kachny, králíci, psi a krávy. 🙂 Přikládám fotku jeho nejoblíbenějšího kůzlete, kachny a králíka. Pak ještě krávy a jejich drbátka a pro pobavení jak to vypadá když kozel uteče k sousedům. 😀
Výhru by dostal jeho mladší sourozenec. 😉

penelopaw
8. pro 2017

U nás frčí Madagaskar a s ním i jeho aktéři - nejvíce lev Alex a tučňáci (na obrázku Skipper označovaný jako Skybl) 🙂. Maminka a babička jsou denně povinny hrát oblíbenou hru posledních týdnů "Mluv jako..." (dosaďte dle situace: jako čaj, jako jídlo, jako Alex, jako tučňák, ... 😀) a povídat si o tom, kde zvířátka žijí, co dělají, čím se živí, ... Skipper i Alex už byli bráni i do školky, protože přemlouvání "nech" je doma se neobešlo bez slz. A rodiče mají kromě dětí v posteli i plyšový zvěřinec 😀.
A proč soutěžíme, i když hračky jsou určeny nejmenším? Petřík si nejvíce vyhraje právě s miminčími hračkami, v čemž hraje roli asi i to, že má doma čerstvou sestřičku.

P.S.: Ta spodní fotka není nijak aranžovaná, takhle jsem chlapečka skutečně načapala, jak spí 🙂.

terezs2716
8. pro 2017

Obranář a zároveň nejlepší kamarád, náš pejsek Denis - prostě bababa 🙂
Malá ho zbožňuje,protože je tu vždy pro ní a pro každou lumpárnu 🙂

nikinelinaty
8. pro 2017

Tak u nás jedou pouze slepice, máme 4 slepice, ted jsme jednu opuštěnou občanku nafasovaly ani nevíme odkud 🙂) prý žádného souseda není. Takže máme novou a Nelča je nejodvážnější z celé rodiny, kdo si troufl slepici pohladit. Táta ne, ten je chytá a bere vše on je takový ochránce zvířat. Viz žába se topila a skoro spadl do vody, aby ji zachránil.
Od nás má malý pouze plyšové hračky aktuálně od holek nafasoval růžové prase, bož můj, ale udajně má krásnou srst a ladí mu 🙂).
Takže jsem ho aktuálně nafotila v novém vánočním a než jsme nafotily dál, co Nikolka vyráběla, tak to odepsal 🙂)

Takže u nás jednoznačně pouze slepice, zatím zvíře do domu nesmí. Ale měli jsme andulku a mladší asi kolem 1 roku bušila mu na klec a to teda se lekal ptáček jako blázen. Od té doby jsme už žádné zvířátko nepořídily. Měli jsme jej než se nám narodilo první dítě, at nám není smutno🙂

Jinak po zahradě se naskytne zvířat včetně ještěrek a to holky jen utíkají 🙂)

kateg
8. pro 2017

Chameleon krásný je,
dle nálady se zbarvuje.
Doma máme Bártíka,
našeho zeleného chamíka.
Prcek ho má hodně rád,
je to jeho kamarád.
Z moduritu jsme dnes vyrobili,
Bártíka a samičku Lilly.
Barvami všemi hrají nám,
snad budou se líbit i vám. 🙂

1maries
8. pro 2017

I my se pokusíme vyhrát jednu z těch krásných výher. Syn už je na ně sice velký, ale jelikož v lednu očekáváme narození sourozence, tak by byla výhra pro "mimóška" 😍.
Synovo nejoblíbenější zvířátko je pejsek. Nejspíše proto, že jeden čtyřnohý kamarád mu běhá po zahradě. Už od narození je jeho velký ochránce a kamarád, který je pro každou lumpárnu, kterou si syn vymyslí 🙂.

silvousek96
8. pro 2017

Naše nejmilejší zvířátka jsou naši pejsci Eny a Miki, kteří jsou velice přítulní a rádi se pusinkují a pózují. 🙂 Také rádi chodíme u nás na step, kde máme svítící kravičku, s níž je velká sranda. Děkujeme za zábavu, namalovaly jsme včeličku, která pilně opilovala květy, aby jsme měli sladký medík na perníčky a cukroví. 🙂

evulinka27
8. pro 2017

Náš Vinoušek zatím žádné živé nejoblíbenější zvířátko nemá, ale neskutečně miluje knížky, kde nejraději ukazuje husu a volá GaGa.. A to tak, že GaGa jsou většinou i první slůvka po probuzení.. 🙂
ovšem jsem teď zjistila, že já mám s knížkama jenom videa!! 😀 takže tady je nekvalitní obrázek z videa vytažený a husa je to, čemu trčí jen zobák a nohy 😀
Tak snad bude stačit, případná výhra by šla bratříčkovi, nebo sestřičce, které se nám má za dva měsíce narodit 🙂

lajlulinka
8. pro 2017

Ke svátku dám kytičce
naší milé babičce,
motýlka co jsem vyrobil,
A kytičku s ním ozdobil.
Babička radost má teď,
hned krásnější je svět,
když babička se rozzáří,
a má úsměv na tváři.
Motýlky mám hrozně rád,
jsem s nimi velikánský kamarád. 🙂

irisv
8. pro 2017

Tak u nás vede tukan na dece FP - proč zrovna tukan? Já nevím, možná proto, že se jeho zobák vleze do pusy nebo proto, že za jeho nohy se dá dobře tahat 😂 snad mi to jednou vysvětlí, až bude umět mluvit....

sanulkaa
8. pro 2017

Naše nejoblíbenější hračka je kočička zamilovala si ji od doby co začala rikal sladce čiči ☺️ Všude ji nosí, vozí v kočárku, mazlí se s ní a i spí.

haanzzi
8. pro 2017

Milujeme žirafy. 😍

rory_g
8. pro 2017

Tak u nas ma syn ze vsech zviratek na svete nejradsi hasicak... A hned v zavesu ptacky. Prikladam obrazek, ktery nakreslil Barborce do ponozky 😀

tina2628
8. pro 2017

Malého najobľúbenejšie živé zvieratko je náš psík🐶 😊 na ktorého sa zatiaľ pozeráme z diaľky a také hračkárske su žabka 🐸 a vedie jednoznačne macík🐻

jarunecka
8. pro 2017

My si namalovali a vystřihli kočičku. Snad to jde poznat, dala nám docela zabrat. ;)

toucha
8. pro 2017

U nás je to jednoznačně králík ( a příšerka 🙂 ). Ať už plyšový nebo živý - Tomík má zrovna dneska 2 roky, přinesla ho babička na Štědrý den jako malinkatý uzlíček a i přes můj důrazný nesouhlas bude s námi již třetí Vánoce.

evulineek
8. pro 2017

Evelínko (3roky) nakrelsi svoje nejoblíbenější zvířátko. A copak to je Evelí, mami to je přece ploštička 🙂 No já jsem to nepoznala, přiznávám... (Jelikož Ježáškovi napsala o pejska, myslela jsem si že to bude pejsek) Ploštice nám v létě daly dost zabrat, jakmile byl někde strom jimy obsypaný byla to zastávka minimálně na půl hodiny.

marii90
8. pro 2017

Tohle je Smoulinka. 12.12. budeme spolu slavit moje narozeniny a nase výročí, kdy jsem si ji přinesla z útulku 😍 hlídá me a zasypava svým druhém lásky a teď uz vlastně nejen me celých 6 let 😘 Už teď se těšíme,až nas bude doma o jednoho člena smečky vic👶

kaczorka
8. pro 2017

Nejraději máme foxteriérku Terinku 🙂 (snad jde na obrázku poznat..😀)

khoiba
8. pro 2017

U nás zatím vedou kočičky u babičky, má celkem 3 a dvera je ráda prohání a chystá jim granule a jiné dobroty..🙂 Na fotce se dcera poprvé setkala s koťátky a byla unešená z toho, že si je může chovat a jsou tak hravé..🙂

luka_z_luk
8. pro 2017

Vojtík je závislák na svojí sovičce, bez ní nikdy neusne. Máme do zásoby raději 3x, když ji nemůžeme najít nebo je zrovna vypraná 🙂

meeduza
8. pro 2017

Pavlicek miluje sveho brasku Orinka - zlatacka, protoze ho braska ma moc rad, rozumi mu a hlavne Pavlicka hlida jako vlastni oko. Uz se moc tesime jak spolu budou papkat piskotky 🙂

twoangels
8. pro 2017

Nejoblíbenější zvířátko nejmladšího člena rodiny je plyšový pejsek a starších dětí oblíbená opička v zoo 🍀💗🍀

kvavik
8. pro 2017

Starší dcera má spoustu zvířecích kamarádů, především plyšových. Z živých zvířátek má ráda kočičky (asi po mamince🙂) Občas volá z balkonu na sousedovic kočky "mňaaam",jak kdyby měla hlad🙂. Tak jsme vzaly do ruky oblíbené miky a lipíbo (v překladu nůžky a lepidlo) a vytvořily kočičku. Aby jí nebylo smutno,tak přibyl i pejsek, pro malou ségru🙂.

horalka33
8. pro 2017

Naše oblíbená zvířátka jsou zvířátka ze safari dečky Fisher price.

verinikki
8. pro 2017

Tak nejoblíbenějším "zvířátkem" pro naši skoro tříletou dceru je momentálně mladší sestřička, které jsou necelé dva měsíce - to musím hlídat, aby ji neupusinkovala a neumuchlala, zejména se jí líbí, když "dělá koníka" (pase koníčky) 🙂 Každopádně z opravdových zvířátek má nejraději pejsky, kostičkový je sousedčin jorkšírek Majki - neskutečné torpédo a oblizovací maniak, z čehož je malá narozdíl ode mne naprosto nadšená🙂

edeltraut
8. pro 2017

Adélka miluje všechna zvířátka (včetně hadů a jiné havěti, kterou chytá s bráchou), ale nepochybně vedou krávy a telátka.

01evik
8. pro 2017

U nás je to jednoznačně náš Ronnie 🙂 Karolínka (6 měsíců) na něm může oči nechat a přímo se zalyká smíchy, jakmile se k ní přihlíží 🙂

Strana
z6