Páteční soutěž - je to tady
Krásné ráno všem!🙂
Sluníčko nám svíti, to se nám to bude soutěžit! Těšíte se? Já ano.....moc mě to s Vámi baví!
VYHLAŠUJI SOUTĚŽ NA DNEŠNÍ DEN!!!!!!!
Zadání soutěže :Pokud byste si mohli vybrat jednu hračku od FISHER PRICE pro Vaše dítě - která to bude? A proč zrovna ona? Jaké by dostala od Vás či od dětí jméno a proč?
Výhry : 12 nejpodařenějších odpovědí odměníme TABLETEM od FISHER PRICE👏
Soutěžit můžete dnes celý den, tj. pátek 13.10. 2017 (do dnešní půlnoci)
Výherce vyhlásíme zítra tj. 14.10.2017 během dne.
Jinak připomínám, že nám stále běží celotýdenní soutěž😍.
Přeji krásný den, mnoho inspirace do soutěže 🐭
Míša

Fisher Price pejsek je náš kamarád,
bodejť by ne, když na nás v noci volá "Mám tě rád".
Je to náš milý Ogišek,
protože Ogi, mu říká náš Sebišek.
Ještě jiné slovo neumí,
ale s pejskem, si náramě rozumí.
Spoustu říkanek nás naučil,
ticho u nás doma vyloučil.
Náš táta ho má určitě taky rád,
i když mámu nutí, pejska večer vypínat.
Jednou na něj v noci volal, že ho vidí
a od té doby mu táta říká Šmírák...
Máma Fisher Price hračky miluje,
a pejsek Kuťošek, u ní prostě boduje.
Od značky Fisher Price je těžké vybrat jen jednu hračku úžasné jsou všechny 😉 Ale asi pro mou princeznu by byl skvělý Fisher-price pejskůvek stoleček je to zvědavka zvědavá a tady by měla možnost svou zvědavost plně ukojit 😀 tolik hejblátek,mačkátek na jednom místě to je splněný sen všech zvědavek a zvědavců na světě a k tomu ty úžasné zvuky a barvičky no ráj pro malé děti 😉
U nás by se asi nejvíce líbila mašinka, ale myslím, že by největší radost udělal tento tablet. Loni k Vánocům Pavlíkovi pořídila mluvícího pejska, aby se trošku rozmluvil a světe div se krásně opakuje písničky a básničky které pejsek říká, i když mu teď budou skoro 4 roky pejsek je náš stále dobrý kamarád.🙂

Tim ze hodne casu travime v nemocnici, urcite by jsme si vybrali tablet. Z postilky pres mezeri vsechny hracky povyhazuje a maminka sbira a umyva do zblazneni 😅
Tablet by ho urcite zaujel a je vetsi. V nemocnicni herni se uz taky nudi a dobiji se ven
Jmeno by dostal Sosák od slova SOS 😂 (naše záchrana)
Za nás je to xylofon. Náš malý Pavlíček, který dneska slaví půl roku ho miluje. Sice paličkou občas nechtě bouchne sebe do hlavičky místo do xylofonku, ale i tak ho má moc rád.
Pokud bych si mohla vybrat, byla by to Pejskova sestřička, kamarádka pro naše tři klučíky. Máme starší verzi Pejska a byl hodně oblíbený, písničky jsme zpívali pořád, ale už dosloužil a děti se ho nechtějí vzdát alespoň jako mazlíka. Náš nejmenší si s ním povídá 🙂 Tak uvidíme, co Ježíšek letos donese 😉
určitě pokud bych si mohla vybrat tak by to byl třeba právě zmiňovaný tablet, nebo nebo zpívající stoleček, aby to malou motivovalo více k nějaké činnosti .Stoleček asi aktiváček a tablet Šikulka
u nas by urcite vyhral tablet, protoze barvicky a pismenka u nas strasne moc ted frci, neustale chteji poznavat pismenka. a s jmenem je to jednoduche vim urcite, ze bych ho po case nazyvala "ten kram" 😀 , protoze jak znam deti tak by se o nej neustale hadaly a ja bych az by my dosla trpelivost vzdy zarvala, dejte mi ten kram kdyz se neumite dohodnout 😀
Od FP bych vybrala pro dceru mluvícího pejska. Má ráda mluvící, hrající hračky a myslím, že by s ním dost povídala. Navíc je to prý velký hit a děti ho mají strašně rády.
A jaké by mu dala jméno? Nejspíš by to bylo jméno tou její hatlamatlou řečí 😂
Nám se moc líbí hračky, které hrají. Malý se vždycky krásně uklidní, když slyší nějaké melodie. Už máme mořského koníka od vás. A ten teda dokáže divy. Uspinká Marečka i maminku! 🙂 Dále máme vyhlídnuté pejskovo piáno a mluvícího pejska. A jména pro super hračky? .. na to si musíme počkat, až nám to sdělí sám 🙂 zatím to jsou pro maminku super hračky, které zabaví a uklidní malého rošťáka.
Je velice tezke vybrat jednu hracku od Fisher price, hracky od vas milujeme!! Super jsou odrazedla, krasny pejskuv stolecek a ta zebra na skakani tu si uziji holky obe, frci u nas mluvici hrnec i navlekani krouzku a pokud bych si mohla vybrat jednu hračku od FISHER PRICE byl by to ten tablet, protoze by zabavil dcerku pri dlouhych cestach autem a urcite by ji rozveselil pri nemoci a myslim, ze by to byla i pro nas rodice zabava 🙂 Dali bychom mu jmeno Smartik 🙂 urcite by nase deti hodne naucil a byly by potom take smart- chytree 🙂
A hračku, kterou doma nemáme a která by chlapečkům vyrazila dech... by byl to Lanový most THOMAS & FRIENDS. Milují vláčky, líbí se jim stavět koleje, hrát si na různá nebezpečenství a záchranné akce... A jak by mu říkali?... Nabízí se, že Tomáš... Ale myslím si, že by to byl spíš BÓĎA --- podle strejdy, který šéfuje mašinkám v Hradci Králové😀
Já bych vybrala pro syna Pejskovo umyvadlo. Ma nyní období, kdy si zuby nechává čistit strašně nerad. 🙄 hračka by mu pomohla ukázat, ze je to zábava. Říkali bychom mu asi Čisti čisti, jak nazýváme samotný rituál s kartáčkem. Třeba by pak přestal zdrhat před samotným slovem 😂
@perla28 tedááááááá, vy jste fakt strašně šikovné!!!!! Mám radost a děkuji!!!!!
@igiana budu držet palce, ať jste hlavně v pořádku!!!!!!!!
Krasne rano, nam by se libila pejskova sestricka, protoze je hraci plysak. Pojmenovani je slozitejsi, momentalne me napada treba Aja 🙂
U nás by vedl globus, protože jsou kluci ve fázi objevování...a jméno by stopro dostal Albert, k čemuž se váže historka - byli jsme u kamarádů a kluci si prohlíželi globus, potom doma mi ten starší povídá, že by chtěl taky ten albert, deset minut jsme přemýšleli, cože to chce...jednoduše si splet dva markety, kam chodíme nakupovat 😀 takže u nás doma je to už jedině albert 😉
Kdybych si mohla vybrat, tak by to jednoznačně vyhrál mluvící pejsek od Fisher Price. Koupila jsem ho svému synovci k Vánocům a moc si s ním vyhraje. Myslím, že se s ním děti leccos naučí. Já zatím svoje dítko nemám, takže nemohu odpovědět na otázku, jaké jméno by dostal a proč. Ale případnou výhru v podobě tabletu bych určitě věnovala svému synovci.
My máme pejskův stoleček a knížku,která vyhrává každý den,ale nej je,že svítí a bliká a Niky už na písničky tancuje jak ze stolku tak z knížky,jméno pro ně nemáme snad krom lala 😊
Fisher price stoleček, protože obě děti si nutně musí hrát vždy s jednou a tou samou hračkou nebo alespon podobnou. Tohle je varianta natolik obsahla, že by se u ni mohly vařádit oba a já si v klidu jednou taky dopila horké kafe :D :D ten nezbytně nutný elixír života většiny maminek. Dneska bych za nej dala cokoliv neb máme podzimního bacilokoka.
@eldrag podívejte se na fórum, zrovna dnes o něm píši🙂, přeji brzké uzdravení!!! Míša
U nás vede určitě hrací stoleček od Fisher Price. A proč? Cestuje s námi i po návštěvách a dovolenych ☺️. Stolečku neřekne nikdo jinak nez kecalek. A dcerka na něm miluje nejvíc telefonek. Večer do něj hlasi:,, Uz jdu spinkat, tak prosím nevolat" 😀
Já bych vybrala Vaši novinku - "Housenku". Líbí se mi, že je to originální nápad, který jsem u jiné značky ještě neviděla. Fisher Price myslel touto hračkou na starší děti, což je super. U nás by housenka zabavila, jak starší dceru, tak mladšího brášku... -Takže bych "zabila" dvě mouchy jednou ranou - měla bych hračku, která zabaví obě děti společně a já bych si v klidu vypila TEPLOU kávičku 🙂 Takže Ježíšek má letos jasno 🙂
Andulka by si užila právě tablet od FP a říkala by mu nejspíše JÁJÁ, protože by měla na čem pracovat i ona sama a možná by se pak tolik nevkrádala do práce rodičům 🙂 K prvním narozeninám dostala dálkový ovladač, na kterém pouští písničky a parádně se u toho natřásá. Často cestujeme a věřím, že tablet by jí zabavil hlavně na cestách.
Ahoj, kdybych měla vybrat jednu hračku, asi by to bylo těžké, protože Fisher Price prostě milujeme, moje druhorozená má zatím hračky po své starší ségře hrnec, telefon, želvičku, auto s pejskem a nevím co ještě a rozhodně bych jí ráda pořídila i něco nového, moc se mi líbí např housenka nebo globus a jak by se housenka jmenovala? Nejspis asi HOPA, protože to je asi to jediné co malá pořád dokola opakuje🙂) A jelikož jsem ještě nikdy nic nevyhrála dnes je pátek 13. tak dnes to prostě už musí vyjít😅 Přeji krásný den a pohodový víkend

U nás zatím vede pejsek, kterého syn dostal od tety z Německa. Mluví a zpívá sice v němčině, ale tak alespoň rozvíjíme jazykové cítění od malička, že 🤣 od Fischer Price se nám líbí všechny hračky, které blikají a mluví. Pomůžete nám vybrat ;)?