Páteční soutěž - je to tady
Krásné ráno všem!🙂
Sluníčko nám svíti, to se nám to bude soutěžit! Těšíte se? Já ano.....moc mě to s Vámi baví!
VYHLAŠUJI SOUTĚŽ NA DNEŠNÍ DEN!!!!!!!
Zadání soutěže :Pokud byste si mohli vybrat jednu hračku od FISHER PRICE pro Vaše dítě - která to bude? A proč zrovna ona? Jaké by dostala od Vás či od dětí jméno a proč?
Výhry : 12 nejpodařenějších odpovědí odměníme TABLETEM od FISHER PRICE👏
Soutěžit můžete dnes celý den, tj. pátek 13.10. 2017 (do dnešní půlnoci)
Výherce vyhlásíme zítra tj. 14.10.2017 během dne.
Jinak připomínám, že nám stále běží celotýdenní soutěž😍.
Přeji krásný den, mnoho inspirace do soutěže 🐭
Míša

Z těch novějších hraček od FP nás nejvíc zaujal globus. I když toho kluci moc ještě nenamluví, rádi si prohlížíme a zkoumáme, a já jim u toho povídám. Rádi zpíváme a tancujeme, až se celá podlaha otřásá 😀 Tyhle zvukové hračky jsou prostě super 🙂
Od Ježíška čekáme Pejskovu mluvící sestřičku 🙂 ta se nám moc líbí a jelikož hračky od FP jsou krásné, nápadité a zábavné tak se máme na co těšit 🙂
@petramoravcova
Já bych vybrala Vaši novinku - "Housenku". Líbí se mi, že je to originální nápad, který jsem u jiné značky ještě neviděla. Fisher Price myslel touto hračkou na starší děti, což je super. U nás by housenka zabavila, jak starší dceru, tak mladšího brášku... -Takže bych "zabila" dvě mouchy jednou ranou - měla bych hračku, která zabaví obě děti společně a já bych si v klidu vypila TEPLOU kávičku 🙂 Takže Ježíšek má letos jasno 🙂
A ještě jméno jsem zapomněla napsat - takže housenka Peppina - u nás je teď všechno Peppa (prasátko)...
Vybrat jednu hracku od FisherPrice je problém, protoze jsou vsechny krasne. Kdyz jdeme do hrackarstvi tak nevim co bych synovi vybrala driv. Ted jsme synovi vyborali darek k 1. narozeninam co bude mit v listopadu. Rozhodovali jsme se mezi stoleckem a tabletem. Nakonec vyhral interaltivni stolecek, protoze u nej syn stravil celou navstevu u bratrance a strasne se mu libil. A take proto ze syn si uz stoupa a začíná obchazet nabytek. Tak doufame ze z nej bude mit radost a bude si s nim hrat. No a my mu budem rikat stolecku a syn zatim nemluví takze ten nijak 🙂
Ahoj kdybych měla vybrat pro svou dcerku 1 hračku Fisher Price, byl by to nejspíš interaktivní stoleček. Myslím, že by to byla pro malou idealní hračka vzhledem k diagnoze downova syndromu. Jak pro vývoj motoriky, tak i pro vývoj řeči atd. Nebudu lhát, tablet by se nám taky hodil. Konečně by měla svůj vlastní a přestala by se sápat na můj 😂. A jak by se hračka jmenovala? Na vše říká bababa a papapa tak asi něco z toho 🙂
Ahojky. Kdybychom si mohli vybrat, byl by to lvíček na připnutí do kočárku. Jmenujeme se Lévovi a tak by to byla moc pěkná hračka na cestování v kočárku pro naši malinkatou lvici, která se nám v březnu narodí a na kterou se už moc těšíme. Maličká by jej nebyla schopna pojmenovat, ale my bychom mu dali pracovní název: Simbik :D
Nám by dozajista udělala největší radost vláčkodráha od FP s mašinkou Tomášem. Náš malý miluje vše co má kola a ještě raděj, když "to" jezdí samo 🙂 Od Ježíška dostane autodráhu od Wadera, ale taková samopojízdná mašinka set demolice v docích, by s námi nejspíš musela spát i v posteli 😂 Určitě by ji pojmenoval pracovním názvem "Tomáš", jelikož máme i kamaráda Tomíka a tak máme výslovnost jména Tomášek dobře nacvičenou 🙂
Nam by se urcite nejvic libil prave tablet a nebo chytry telefon od Fisher Price. Jakmile me vidi budto na telefonu nebo na tabletu tak mu ho musim na chvily dat jinak je zle. Samozrejme je normalni ze mi vse rozsteluje...🙂 Rikali by jsme jim Vincentkuv tablet a mobil. Kdyby je mel, urcite by nemel doma cas na lotroviny (prikladam foto🙂). A jelikoz mam dnes narozeniny, byl by to darek pro nas oba. On by mel svuj tablet a ja bych nemusela porad uklizet boty😀
No, tak ja bych prosila ten projektor hvezd... Pro sebe...😀 Ten chci...!😄 Jo a abych nezapomela, tak pro myho Tadeaska by byl good treba zminovany tablet nebo ty interaktivni pastelky...😊😉
Tak my mluvícího pejska hraci stoleček Máme už od Ježíška ☺tak by jsme si moc přály tablet.....no uvidíme třeba se na našeho Kubika usměje štěstí v Pátek 13☺
u nas by to byla pejskova sestricka..mame uz pejska co ma syn od malicka ale vytekli nam do nej baterky takze nefunguje :( mala 8 mesicu ho miluje ale prave nefunguje..takze sestricka by udelala nejvetsi radost..a nejspis by ho nazvala hňa hňa protoze to je ted momenalne u nas naprosto vsechno :D
Za nás je to určitě Globus, Matymu se libi jak se otáčí, ma na nem sva oblibena zviratka a ještě si může trsnout. Prostě ideál. 😂 A název? GLOBUS. 😋
A, že jsem špatně pochopila zadání, tak přidám ještě jednu básničku. Původně jsem myslela, že se ptáte, kdyby dítě mohlo mít jen jednu, jedinou FP hračku 🙂. Z těch co doma nemáme, by to byl určitě tablet..
Tablet pro Sebouška by si maminka přála,
nejspíš by se sním taky hrála.
Maminčiny věci synáček zbožňuje,
telefon, tablet, v tom si libuje.
Fisher Price tablet je chytrý a zábavný,
pro děti hodně naučný.
Syn má rád vše co hraje, svítí,
dlouho nepustí, čeho se chytí.
Rádi se spolu hrajeme a smějeme,
v hračkách Fisher Price si libujeme.
Dneska se Sebík poprvé posadil,
S vašimi hračkami se vyfotil, aby se pochlubil.
Tablet je chytrý jak Opice,
takže by se jmenoval ... Chytrý Opičák😅...
Byla by to Mašinka Tomáš, protože ji syn má moc rád. A pojmenoval by ji určitě "Mašinka s obličejem" 🙂
Vlastní tablet, z toho by si syn nejspíše čůrnul do plínky. Je to holt ajťák po mamince😉
Asi by se jmenoval "Gga" jako každá věc která je "srandička".
Kdybychom ho už neměli, napsala bych pejska, ale ten už naši domácnost obývá a malá ho miluje. Ovšem další v pořadí by byl asi právě tablet. Malá zatím okupuje můj, kdykoliv se jí dostane na dosah, tak by tuto hračku určitě ocenila. A už teď ho nazývá lala, protože písničky na tabletu jsou top.
Podle našeho prtěte už tu nejlepší hračku máme doma, je to mluvící pejsek. Jsem moc ráda, že jsme ho pořídili, líbí se mi technologie Smart Stages a oceňuji možnost zvolit hlasitost. A protože s mužem pojmenováváme všechny hračky (jako vážně 😂), už v obchodě dostal jméno Hubáček, protože jsme se báli, že za pár dní budeme chtít, aby držel .. ústa. No rozhodně se tak zatím nestalo, pán Hubáček spí s malým v postýlce, jezdí s námi na dovolenou a všude, kam jedeme autem, zpívame s ním, tancujeme, každé ráno zmáčkneme srdíčko a posloucháme písničky, je to náš společný rituál (a můj muž si ty písničky zpívá i ve sprše, ale pssst, nic jsem neřekla 😁).
Od Fisher Price bych brala snad každou hračku, ale pokud by si vybíral náš malý sám, myslím, že by zvolil kutálející míček Beatbot, protože pohyb, světýlka a zvuky on má tuze rád. Jaké by dostal jméno to netuším, vyplynulo by ze situace.
Nase malicka ma zpivajiciho pejska,dostala ho od sve milovane sestrenice,proto mu rikame Vivinka,ikdyz je to kluk😅Ted zacina vsem telefonovat,tak asi budeme muset koupit vas mobil,at mame kazdy svuj🙂
Já jsem na to šla chytře - ukázala jsem dcerce hračky od fisher price a nejvíc se jí zalíbil právě tablet. ,,Jajana nee mami,, (pejskovu sestřičku již doma máme ) . Pro mě jako pro rodiče je jistě přínosem , že tablet má více funkcí a roste spolu s dítětem - tudíž investice na delší dobu je velmi lákavý faktor. Pro rodiny s rozdílným věkem dětí se dokáže přizpůsobit díky úrovním učení -taky zajímavá funkce. Zaujalo mě i barevné provedení , jenž zaručeně ocení každé dítě a podpoří svou fantazii. Posledním a velkým přínosem pro mě je ,že by měla dcera svůj tablet a náš by si mohl odpočnout od ataků různých tekutin ,drobečků zoubků a všech možných dalších zátěžových testů :D Pro naši malou je největší plus,že tablet má i písničky a pejskova sestřička (Jajan) by si mohla chvíli odpočinout od věčného zpívání a tančení ( ještě aby nám tak přišla chuderka o hlas ! ) Já bych tablet určitě pojmenovala Zooláček - zoo hodně zvířátek , láček - laláček ,že krásně zpívá . 🙂 Když jsem se zeptala co je na obrázku naší malé říkala že je to ,,kabice,, a prstíčkem ukazovala a říkala: ,,babičko haló,, :D takže naše malá průzkumnice objevila i další využití kromě všech super funkcí které nabízí . 🙂
Za mě a moje kluky jednoznačně Globus. Protože už bychom nemuseli cestovat jen prstem po mapě,ale měli bychom k průzkumným expedicím úžasného pomocníka bezva parťáka.
Mě velmi zaujal KUTÁLEJÍCÍ SE MÍČEK BEATBO. Bártík miluje i obyčejné míčky, z tohohle by byl nadšený 🙂 Říkali bychom mu Koulík, krásně se koulí 🙂
Ježíšek naší osmiměsíční Janičce přinese mluvícího Pejska, věřím, že se dcerce bude moc líbit. Určitě by ji zaujaly i další hračky FP, třeba i ten tablet, aspon by se třeba přestala sápat po našich telefonech, kdyby měla svůj 🙂
Jak znám Jeníčka, jako první by sáhl po tabletu. Už má doma od Fisher Price Můj první notebook a říká mu "Čitýtač", když vidí v obchodě Fisher Price tablet, volá na celý obchod "Batel!", to má od své tety, která mu občas pouští na dospěláckém tabletu pohádky a naučné hry. Takže u nás by takový Batel určitě našel využití 🙂
Nicméně všechny hračky značky Fisher Price už dlouhá léta mají u nás plné využití. Jeníčkovi po sestrách zůstaly některé starší typy a opravdu moc si s nimi vyhraje. Tyto Vánoce určitě opět něco pořídíme. Kdyby to nebyl právě Batel (čti tablet), tak mám vyhlédnuté Pejskovo umyvadlo, Barevné pastelky nebo Globus. Na výběr je toho opravdu spousta! Až mě mrzí, že bude moci dostat jen jednu z těchto hraček. Na druhém místě u něj totiž vedou autíčka, ale to už by bylo na jiné povídání 😉
Kdybych Vám poslala fotku, všechny maminky by se smály a děti asi také🙂, já se tady ,, třepu,, radostí a štěstím. VY JSTE TAK PRÍMA SPOLEČNOST, že mě snad i mrzí, že u nás doma tyhle hračky nejsou zastoupeny, anebo ,,in,,😂, jak by řekla má ,,velká,, dcera(má 11 let). Je to moc fajn a já Vám děkuji! Jak budeme zítra vybírat ty nejpovedenější odpovědi? Nemáte nápad, všechny jsou totiž SUPER!Míša
@petramoravcova tak posílám něco o housence🙂
https://www.youtube.com/watch?v=jYCvh2llTb0Strašně se mi hračky od Fisher Price líbí a je to zaručená kvalita. Nejsou sice levné, ale když mohu, něco pořídím našemu prckovi. Matýsek je ještě malý, ale vše ho zajímá a momentálně miluje hrací a blikající piano a kouli s kachničkou od FP.
Takže už máme k Vánocům nakoupené hračky - Mluvícího pejska, který se mu v obchodě velice líbil a hrací kostku. Pokud bych mohla vybrat jednu hračku, tak to bude Pejskův stoleček a až bude větší, tak globus. Jsou to hračky, které zaujmou a navíc naučí 🙂

@misa_fisherprice Pro nás jsou ale takové hračky finančně momentálně nedostuplné. Takže si děti musí vystačit s tím co mají :D