Soutěž na středu - je to tady
😉 Dobré ráno všem, jelikož jsme včera hodně mluvili o chytrém telefonu, tak dnešní soutěž bude o něj👍.
Zadání soutěže - pošlete nám fotografii Vašeho děťátka (klidně i s Vámi) při jakékoliv činnosti - fantazii se meze nekladou🙂... Podmínkou je, že na fotografii musí být nějaká hračka vždy s Vámi. Ideálně od Fisher Price, ale pokud nemáte doma, může být i jiná hračka.
Doba trvání soutěže - pouze středa tj. 11.10. 2017. Fotografie můžete posílat do dnešní půlnoci. Výsledky vyhlásíme zítra během dne - tj. čtvrtek 12.10.2017.
Ceny pro výherce - 5 nejvydařenějších fotografií odměníme Chytrým telefonem od FISHER PRICE!
HODNĚ ŠTĚSTÍ a FANTAZIE!
Všem moc děkujeme, jste opravdu všichni strašně báječní!!! Posílejte, komentujte...moc se těším na dalsí fotografie.
@misar91 to mě mrzí, že byl Tobiášek v nemocnici a jsme moc rádi, že pejsek od FISHER PRICE pomáhal k uzdravení. Ať se Vám všem daří!
U na ted vede sterchatko slunicko se zviratky... vsude bereme s sebou 🙂
@misa_fisherprice koukli jsme na video i s malou, celou dobu se ani nehla.. u nas vede kdyz se pusti srdicko - vsechny pisnicky.. to pak mala tancuje a smeje se :D ❤
@lafinek jééé, tak to je moc fajn, mám velkou radost! Užijte si odpoledne!
@mina_ to mě moc mrzí, také jsme měli pejska a také nám odešel na stejnou nemoc☹...znám to! Ale tahle fotka je moc krásná a máte moc hezkou vzpomínku....

Náš marůdek Tobiášek. V nemocnici ho utěšoval pejsek od FP 😇🐶