SOUTĚŽ: příkrmy HiPP
Příkrmy HiPP to je záruka kvality a rozmanitosti chutí 🙂 Jsme moc rádi, že vaši dětem naše příkrmy chutnají, a proto tu mám soutěž o pět balíčků, které budou obsahovat váš neoblíbenější příkrm HiPP. Kdybyste náhodou nevěděly, jaký si vybrat, nápovědu najdete na našem webu: http://www.hipp.cz/prikrmy/produkty/
Mimochodem, příkrmy HiPP jsou vyráběny z kvalitních surovin pocházejících z ekologického zemědělství. Aby mohly získat naši vlastní HiPP BIO pečeť kvality, za kterou ručí rodina Hipp svým jménem, musí být vyrobeny podle ještě přísnějších pravidel, než jaké nám ukládá česká a národní legislativy pro biopotraviny.
Soutěžní otázka je jednoduchá, napište mi, jaký je váš nejoblíbenější příkrm HiPP nebo jaký byste rádi vyzkoušeli. Pět vybraných odpovědí pak odměníme chutným balíčkem 🙂

U nás vedou jednoznačně špagety s mořskou rybou a zeleninou ve smetanové omáčce. Ryby jsou top!
Přestože je už Honzík větší, tak když je nemocný, rostou mu zoubky, cestujeme (nebo když je maminka líná🙂, tak občas příkrm koupím. A nejčastěji je to Červená řepa s jablky a hovězím masem. Já řepu nemám ráda, ale malému chutná a chci mu ji dopřát. Ráda bych zkusila jemné těstoviny s mořskou rybou a rajčaty a nebo ty Špagety s mořskou rybou a zeleninou ve smetanové omáčce. Jinak ovocné kapsičky musí být pořád po ruce, skleničky už teď kupuji míň, spíš dávám přednost těm v plastových kelímcích. Výrobky: BIO Müsli Dobré ráno Jahody a jogurt a BIO Müsli Dobré ráno ovoce a jogurt neznám, ale ráda vyzkouším. Kaše ve skleničkách - dokonalost sama, určitě až pojedeme v létě na dovolenou, nakoupím - ideální svačinka na cesty, jogurt či krémák by v horku nevydržel. Rýžové opatky malému nechutnají, za to doslova "ujíždí" na HIPP BIO oplatcích - klidně by mohly být větší😀
No u nás zatím jedou maximálně dvoudruhové...sice už má osm měsíců, ale ne a ne se rozjíst. Co mu ale chutná je vaše brokolička, tak té máme zásobu 😀 Jinak se chystáme určotě na hippovské masové, ale zatím jsme vyzkoušeli jen přidat trochu masíčka a nejede mu to, tak zatím vyčkáváme 😀 Snad nebude věčně na mlíku, které mimochodem máme taky hippovské, když teda nesosá od maminky, což mu teda zatím jede nejvíce 😀
Naše Sabinka je milovnice všech druhů těstovin. Je jí celkem jedno, jaká omáčka je k nim, hlavně že papá těstoviny!🙂 Jak jsou měkké, dobře se jí jedí i když má jenom 6 zoubků. Ráda si pochutnává na Vašich boloňských špagetách, miluje i těstoviny s rajčátky a telecím masíčkem🙂 Co jsme ještě neměli a rádi by jsme ochutnali jsou těstoviny s lososem,brokolicí a smetanou, ryby má ráda ale zatím měla jen naše sladkovodní- kapra a pstruha. Od Hippu nám nikdy nezbyla ani lžička příkrmu, vždycky všechno sní a div nevylíže mističku🙂
Top příkrmem u nás jsou Jemné těstoviny s mořskou rybou a rajčaty a Červená řepa s jablky a hovězím masem a Jablečno-mangový duet s tvarohovým krémem. Vyzkoušet bych chtěla některou z polévek, ty jsme zatím ještě nezkusili.
Synovi nejvíce chutnala karotka s bramborem a lososem. A pak ujížděl na kašich. Ted budeme začínat a příkrmy u dcery, tak uvidíme, jestli bude po bráchovi 🙂
Když jsme s příkrmy začínaly, tak úplmně nejoblíbenější byla Dýně, to se naše čertice vždycky oblizovala a spokojeně mlaskala. V oblibě byly i polévky a samotné bio maso.... Teď po pár měsících už vedou ryby - hlavně Tagliatelle s mořskou rybou, brokolicí a smetanou a Špagety s mořskou rybou a zeleninou - ty má úpně nejraději a musím přiznat, že ikdyž já oblíznu lžičku tak chutnají opravdu výborně ;)
Dobrý večer, našemu chlapečkovi nejvíce šmakují právě Vaše příkrmy. Zatím největší úspěch měla První dýně, Zelenina ze zahrádky se sladkými bramborami a Bramborové pyré s kukuřicí a krůtím masem. A já jsem moc ráda za Vaše Bio maso - jen je škoda, že nevyrábíte více druhů. Rádi bychom ochutnali nějakou rybičku - Karotku s bramborami a lososem či Tagliatelle s mořskou rybou, brokolicí a smetanou nebo těstovinky - BIO Celozrnné špagety se zeleninovou omáčkou 😉
jednoznačně boloňské špagety 😀 je vždycky zaliskaná až za ušima 😀 😀
U Eminky jednoznačně vede Červená řepa s jablky a hovězím masem a pak meruňky a švestky 🙂
Barunce je teprve 5,5 měsíce, zatím zkoušíme jen zeleninkové. Ale nejvíc jí chutná bílá mrkev.
Naše malá miluje švestkovou šťávu a k obědu boloňské špagety 😵
Syn mi sní většinu jidel co navarimcco ze skleničky, tak to je v pohodě... Ale me nejvíce chutnají bolonske špagety, když to po něm dojídam 🙂
Mě právě zaujali jídla do ruky a pitíčka. Syn moc rád něco baští sám. Vyhýbám se bílému rohlíku a snažím se nakupovat zdravě ale ještě ten sortiment nemám tak nakoukaný a často jsem v koncích. Občas mi příjde, že má na svačinku pořád to samé. Koukám na vaše rýžové oplatky a těším se, až je vyzkoušíme. Stejně tak dělám pravidelně ovocné freshe ale ty se rychle kazí :( Nápoje Hipp určitě rádi vyzkoušíme...
S příkrmy jsme začali před týdnem, takže toto téme je pro nás aktuální a příkrmy Hipp mám v plánu kupovat, z nabízených značek mě zaujaly nejvíce svým složením i pestrostí. 😉 Po klasických zeleninových skleničkách určitě vyzkoušíme např: Zelenina s telecím masem, Tagliatelle s mořskou rybou, brokolicí a smetanou nebo Červená řepa s jablky a hovězím masem 🙂
Tak u nás momentálně nejvíc fičí těstoviny se zeleninou a smetanou a zelenina s telecím masem, ale když byl mladší, tak měl období, kdy odmítal cokoli jiného než zeleninu s těstovinami a šunkou a špagety v boloňské omáčce, takže jsme skoro měsíc střídali jen tahle jídla 😀 Cokoli jiného odmítal pozřít. Od Hippu dáváme i ovocné šťávičky, krekry a noční banánovou a keksíkovou kašičku a po všem se může utlouct 🙂
Obě naše děti mají rády Hipp příkrmy, nejoblíbenější jsou mini rigatoni ve smetanové omáčce s cuketou a boloňské špagety, děti jim říkají srdíčko 🙂 Když jedeme na celodenní výlet, ráda beru srdíčka s sebou. Mám záruku, že dostanou kvalitní oběd, navíc v bio kvalitě. To bych v žádné hospodě nepořídila 🙂
My jsme zacali prikrmy na Stedry den, nechybely jako darek pod stromeckem a prvni volba byla jednoznacne hipp. Vyzkousely jsme vice druhu, dyni, mrkvicku, spenat,mrkev s bramborem, hodne smakovala i cuketa s brambory..
Chutna i ovesna instantni kase s namackanym bananem, to by mohla porad.
Vyhlednute mam sklenicky s rybami, na ty se tesim, az ji je budu davat a zkusit chci i kasi na dobrou noc.
Můj syn je už ve svých 3 letech velký chlap, ale na ovocné šťávičky a čajíky od Hippu nedáme dopustit 🙂 Nejvíc mu chutná ta z červených plodů ovoce a jablíčko-hroznová, ale všechny jsou výborné! V dnešní době všelijakých pitíček v krabičce plné všeho, jen ne ovoce je HiPP ta nejlepší volba 🙂
Dceři nejvíce chutná zelenina s rýží a kuřecím masem 🙂
U nas vyhrava vse,kde je mrkvicka ☺ ted jsme zacali s masem-teleci s mrkvi a ryzi,a snedl celou sklenicku hned napoprve... takze to bude asi masozravec po mamince ☺
běžně vařím, ale vaše skleničky mám jako železnou zásobu, nejoblíbenější je rajčatová polévka, tu bych si s chutí dala i já a ovoce může jakékoliv
Dobré ráno, doma máme dvojčátka páreček a každý z nich je jiný a to platí i v jejich chutí. Emička ta nedá dopustit na mrkvičku s brambůrky a s lososem, má ráda hodně ryby a zeleninu. Kubíček to je zase chlap po tatkovi a to je masožravec 🙂 moc mu chutná smíchané hovězí maso s mrkvičkou nebo kuřecí maso smíchané s dýní. Takto se papá HiPP u nás 🙂 Petra S
Teprve s příkrmy začínáme, ale určitě bych ráda vyzkoušela Bio zeleninovou směs, Bio špagety v boloňské omáčce a Bio švestky.
Naše holčička je, co se týká Hippu, velký jedlík... doma má domácí stravu, ale když jsme venku, tak sáhnu po skleničce, ať už je to mořská rybička s brokolicí nebo rajčátky, masozeleninový příkrm, těstovinky či přesnídávka... teď u nás frčí Hipp BIO oplatky, ty jsou výborné a jím je i já.
Aničce zatím vařím jen doma, takže jiný příkrm než domácí ještě neochutnala, ale určitě by to byla fajn změna, zkusit něco nového a hlavně taky dobrá forma oběda na cesty. A jak tady holky píšou, že velmi oblíbené jsou boloňské špagety, tak věřím, že by nejvíce chutnaly i u nás.
O prvenství spolu soutěží 100 % První lžička dýně (to byl úplně první Eliáškův příkrm), který si hned zamiloval - brečel když zjistil, že další už nebude. A teď když je velký ,je nejoblíbenější Tagliatelle s mořskou rybou , brokolicí a smetanou. Celkově musím říct, že mezi nejpoužívanější skleničky u nás patří rybina, protože tu doma neděláme a přesto chci, aby Eliášek jedl ryby, protože je mi jasné, že je to zdravé a ke svému vývoji to potřebuje🙂 Skleničky Hippu jsou u nás prostě TOP - chutnají opravdově, což se bohužel nedá říct o všech značkách...

Mému synovi nejvíc chutná ovocný příkrm od Hipp - švestka 🙂 A pak má taky rád polívečky 🙂 Dneska jsem zkusila koupit krupičnou kašičku na dobrou noc - ale ta mu teda moc nejela.... ☹ Ale zkusím ji dát ještě zítra - třeba to bude lepší - přecejenom nová chuť 🙂 Jinak bychom rádi ochotnali nějaký příkrm s masíčkem - určitě taky bude moc mňam 🙂