SOUTĚŽ: Před spinkáním papám nejraději...
Moc se mi líbily vaše příspěvky, o co byste chtěly soutěžit. Hodně z vás si psalo o naše kaše, a tak tuto soutěž věnujeme právě jim 🙂
Stačí, když mi odpovíte na tuto otázku: Co vaši miláčci mají nejraději před spinkáním? Chutnají jim kaše, vyžaduji lahvičku mléka nebo se "pořádně nacpou" masíčkem? 🙂 Podělte se s námi o své večerní rituály... Pět nejzajímavějších odpovědí odměníme balíčkem kaší HiPP.
Moc dobře víme, že i ty nejmenší děti mají opravdu mlsný jazýček, a tak nabízíme mnoho různých kaší a to jak obilných, tak mléčné. BIO mléčné kaše HiPP jsou vyráběny z přísně kontrolovaných BIO ingrediencí. Kromě toho obsahují také pokračovací mléčnou kojeneckou výživu vhodnou pro daný věk, důležité omega-3 mastné kyseliny a hodnotné vitaminy a minerály, vše s velmi přirozenou chutí. BIO obilné kaše HiPP obsahují hodnotné a chutné BIO obilné vločky bez přidaného cukru. Jsou mimořádně vhodné, pokud chcete svému miminku připravovat kaši sama. Více o našich kaších najdete: http://goo.gl/ctpfck

Moje mala deviti mesicni princezna ma opravdu mlsny jazycek. Pred spanim rozhodne nepohrdne lahvi s mlekem. Obcas si da i peknou porci kasicky. Bohuzel ale do rana nespinka. Dopreje si i mleko v noci a to rovnou dvakrat. I presto ze jsme se uz poradne par mesicu nevyspaly, je to nase zlaticko <3
Pred spanim je to jednoznacne MM priamo zo zdroja 😉
Julinka je jedlík výborný. Jednou je to mléčná kašička, podruhé je to plná polívky mistička. Jindy zase se šunkou chlebík nebo se sýrem toustík. A na závěr co myslíte? No přece ještě mlíčko🙂
Tak jak uz jsem psala mame svuj ritual ktery je kazdy den da se říct skoro podobný... Radovani hulakani na me kdyz varim kašičku koupacka spapani kasicky a spinkat... Ovšem výjimečný večer nastal právě dnes kdyz jsem malého jako kazdy večer donesla do kuchyně polozila na zem aby prohnal nase dvě čivavy dala jsem vařit vodu vzala krabici s kaší (první chyba) protoze me bedlivě sledoval kde ji beru jak to dělám ja si říkala je to moje mala zvedavka šikovná ale zadne radovani nemastalo pritom to je denne hukot kdyz vidi ze bude kasička no říkám si nic asi se zabral do toho pozorovani a najednou.nekdo zvoní tak odbehnu ke dveřím maleho nechám v kuchyni na zemi nema se mu tam co stat ze...sousedka vypraví co se nestalo tak ji vyslechnu urychlim hovor s tim ze musim koupat zavřu vratim se do kuchyně skříňka s mlikama kasema a vším otevřena cele mléko vysipano na zem(koberec) v tom se valí jak čivava tak malej kdyz me vidi zacne jeho pravidelne radovani se ja nechapave a nevěřícně koukám rikam.si jak to.zvladl no on to uz musel chystat tim jak.me sledoval. Takze koupacka.se nekonala kase taky ne uklizela jsem ten svincik a malej mi usnul az teď u kojeni. Jsem úplně ko...
Moje děti jsou rozdílné...starší Cipísek by se po kaši utlouk mladší Škubánek naopak kaši nemůže ani cejtit 😀 zato mlíčko ode mě je ta pravá šmakuláda...a jelikož je to chroustík hubenej a v noci se často budí, ráda bych ho na kašičku zvykla...
Každý večer před spaním,
HIPP kaši synovi připravím,
banánová mu chutná nejvíce,
papá ji od šestého měsíce.
Občas mu dám na noc Vaše těstovinky,
usne pak většinou do půlhodinky.
Večer mívá také od HIPPu polévky,
chutnají mu víc než ty od maminky.
Jaro, léto, podzim, zima,
s HIPPem je nám pořád prima,
příkrmy i kaše všem doporučujem
a spokojená bříška garantujem! 🙂
Tyhle kasicky papaji oba synove, obcas jeste starsi syn 3 roky me prosi at mu udelam :D A nebo ji nekdy dojede po mladsim :D
Sárinečka by večer nejradši po koupání už nejedla nic a šla rovnou spát... 😀 Ale já do ní vždycky nacpu aspoň 150ku Vaší kaše 😀 Kéž by jsme si ty večerní chutě prohodili............ 😀
Když byla Barča miminko, tak měla jen mlíčko, pak jak byla starší tak kaše a teď je to pokaždý něco jiného 🙂
tak u nás jednoznačně mateřské mléko krásně u toho usne a pak jen šup do postýlky a je klid 🙂
O půl šesté kašičku
a pak hraní chviličku.
Po koupání mléko HiPP
po něm spaní jde nejlíp.
František 7.měsíců 🙂
U nás před spinkáním i starší dcerka si dá mlíčko. Bez toho by nechtěla jít spát. 😉
Naše skoro roční dvojčátka mají nejraději maminčino mlíčko 🙂
Před spaním baští moje mléko, chvilka při kojeni je jen a pouze naše chvilka, kterou nám nemůže nikdo vzít... Jsme u toho jen jeden pro druheho... Ráda se dívám, jak u mě hezky usíná... 🙂
Můj syn Honzíček miluje před spinkáním kašičku. Dávám různé kašičky (každý den jinou) Mám 3 kaše a pokaždé dám jinou (ať to není pořád stejné). Máme také kašičku od Hipp (HiPP BIO Mléčnoobilná kaše na dobrou noc ovesná s jablkem). Jo a zapíjí to šťávičkama (asi nej nám chutná Hrušková šťáva od HIPPU). Pak chrupkáme celou noc až do rána 🙂 😅
Náš Romanko dostává večer umělé mléko. Většinou u toho usne, takže se budu snažit, aby mu večerní lahvička vydržela co nejdéle 🙂 A večer mléko připravuje a krmí tatínek 🙂
Tak my jsme zkoušely všechno, různé kaše i polévku, ale holky se stejně do hodiny vzbudí, hold maminčino mléčko a hezky se přitulit je pořád to nej... :-P
U nás je poňuchnani s tatínkem a pak mlíčko a rovnou se usína u prsíčka u maminky 😀
Mlíko, mlíko, mlíko. 😀
Terísek před spaním papá nemlečnou kašičku s banány či jablky a nebo přímo speciální kaši pro děti s alergii na bílkovinu kravského mléka a pro zpestření do ní přidávám trošku přesnídávky 🙂
My máme rituál - vykoupeme, namažeme, učešeme na kohoutka :D taťka mezitím udělá kašičku na Dobrou noc, pak se Vojtíšek nabaští a občas ještě hodí večerního bobánka :D Dřív to bylo tak, že krásně usnul u jídla nebo hned po něm. Ale poslední asi 2 týdny nám rostou zoubky a usínáme až kolem půl 11, když padne únavou. 😒
U nás před spinkáním vedou kašičky. Na každý příkrm máme jinou lžičku a jakmile malá vidí tu kašičkovou, tak valí oči a popohání mě, abych si pospíšila.
Kubikula má před spaním zatím nejraději maminčino mlíčko 🙂. Ale od nového roku už bychom rádi zkusili nějakou dobrou kašičku, žeby od Hippu? 😉
Náš jedlík si nacpe pupík kaší, to mu chvilku vydrží ale stejně si pak chce dát pár doušků mlečka od maminky 🙂
Tak naše Michalka má jako první večeři kašičku, jelikož jí pořádně zasytí. Avšak po koupání dostává ještě druhou večeři - nic totiž neukonejší miminko lépe nežli maminčino prso. Navíc jsme si navykli podávat Míše Vigantol (vitamín D) právě ukápnutím na bradavku a slíznutím. Před spaním je prso prostě klasika
před spinkáním dávám malé mlíčko od hippu, u kterého většinou krásně a spokojeně usne🙂 den vždy začínáme a končíme mlíčkem🙂
Tak u nás kašičky moc nie, ale mlieko to musí byť i ráno i večer. V 2 rokoch zblajzne večer i ráno 300 ml mlieka. 🙂 Potom ešte nejaku ovocnú dobrútku a spí krásne až do rána. 🙂
Starsi Ondrasek jedine a jedine kasi pred spanim 🙂 Nas malej Honzik sni vse takze vecerni jidlo je takove to co dum dal 😀 a kase mame vetsinou ke snidani 🙂

Bez poradné porce sladké kašičky smíchané s mlickem (aby to líp teklo z lahve) se neobejdeme. Sní toho 300-330ml a spokojeně chrupka až do rána.