icon

Tvoříte adventní věnec?

klara_kik
22. lis 2016

Už tuto neděli zapálíme první adventní svíčku. Dodržujete tuto tradici? A vyrábíte si vlastní adventní věnec či svícen nebo jej kupujete? Pokud se na tvorbu chystáte nebo už jste si věnec vytvořily, budu moc ráda, když se s námi podělíte o fotku svého výtvoru. Já slibuju, že se na konci týdne podělím o ten svůj 🙂 Vše potřebné už jsem u nás nakoupila, takže o víkendu se pustím do tvoření. O to víc se budu těšit na vaše nápady a určitě nejen já uvítám inspiraci. Ty nejzajímavější příspěvky z našich diskusí na konci týdne odměním 10 srdíčky.

Tvoříte adventní věnec?
Strana
z4
bimmka
27. lis 2016

Sice není tak krásný jak většina příspěvků, ale tenhle si tvořil syn skoro sám.

ojo
27. lis 2016

I já přidám své výtvory, každý rok dělám vždy z jedličky věnec na stůl a na dveře, letos jsem ještě přidělala svícen do obýváku z polínka 🙂

denitek
27. lis 2016

Já se na to letos vrhla poprvé 🙂 a tohle je výsledek 🙂 dokončila jsem ho včera 23:55 😀

romiudirk
27. lis 2016

Jako kazdy rok 🙂

monika51
27. lis 2016

Každý rok dělám z čerstvých větviček, aby nám to doma vonělo. Dekorace uzpůsobuji interiéru, a spíš co mě zrovna napadne. Většinou to dopadá tak, že do Vánoc ho ještě přetvořím, aby se nám pak na stůl vešly veškeré dobroty 🙂

klara_kik
autor
27. lis 2016

Jak jsem slíbila, tady je můj vlastní adventní výtvor 😉

alilisi
27. lis 2016

Korpus mi vždycky dělala mamka, tenhle rok jsem se do toho pustila sama a je to vidět 😀 ale jsem ráda, že to tak nějak dopadlo 😅 + ještě svícen na stolek v obýváku 🙂

rafaela28
27. lis 2016

Letos jsem venec delala jen na dvere, svicen jsem poridila v KiK a dozdobila.

lu88cie
27. lis 2016

My letos do ruzova.krom postavce komplet nakoupeno v kiku

timotek69
27. lis 2016

My letos takhle jeden a druhy se chysta;)

lennus
27. lis 2016

Moje včerejší psychoterapie 🙂

trule269
27. lis 2016

U nas taky připraveno se svíčkami z Kik 🙂

lti
27. lis 2016

Letos tyto dva...na vanoce musim mit cervenozlatou klasiku 🙂

lti
27. lis 2016

...

ahedbav
27. lis 2016

Jeden klasický věnec domů, druhý maličký kolem svícínku pro babičku a třetí je dekorace pro sestřičku 🙂

brnohrot
27. lis 2016

Krásnou a pohodovou první adventní neděli přeji

julinecek
27. lis 2016

Náš a moc mě to baví.

evcann
27. lis 2016

i my děláme doma 🙂

bibinka2208
27. lis 2016

i my s kamarádky již máme hotovo 🙂 A vše přejeme krásný první advent 🙂

brambora28
27. lis 2016

Ahoj holky, pridavam i svůj věnec 🙂 Jinak věnce dělám i na zakázku, hrozně mě baví vselico vyrábět 🙂

brambora28
27. lis 2016

A tady něco málo z těch, co jsem dělala na zakázku 🙂

evulineek
27. lis 2016

Letos jsme vyráběli s dcerkou 2 roky, ozdobičky jsou z těsta ze škrobu a sody 🙂

honzinky
27. lis 2016

Letos na přání syna se sobíkama a sněhem 🙂

klara_kik
autor
1. pro 2016

@biton Dobrý den, před pár dny jste se mě ptala, jestli máme v KiKu bodce na svíčky. Bylo to trochu složitější zjistit a ani bych pro vás bohužel neměla dobrou zprávu, jelikož v současné nabídce je nemáme. Snad jste ale sehnala alespoň proutěný korpus s bodci a adventní věnec už u vás tvoří pěknou předvánoční atmosféru 🙂 Přeji krásný adventní čas!

svetlus_pepca
2. pro 2016

@klara_kik Tak jsem se konečně dostala do vaší prodejny okouknout vánoční dekorace! Kdybych byla po rodičovské, už jsem zase bez ní 😀 Takže zase až budou penízky. Ale jedno mi náramně nahrálo do karet. A to malá nalepovací dřevěná číslíčka. Naprosto dokonale padla na námi vymyšlený a vyráběný adventní kalendář pro našeho dvou a půl letého broučka 🙂

Strana
z4