Dny se značkou KiK jsou tu! Těšíte se?
Ahoj a přeji krásný den, maminky!
Jsem Klára a budu s vámi trávit celý týden. Už se moc těším! Jsem součástí týmu značky KiK, kterou jistě znáte. KiK je obchod s oblečením a různými doplňky. Najdete zde ale i dekorace, se kterými můžete ozdobit váš domov, abyste se v něm cítili co nejlépe.
V průběhu týdne vám představím několik výrobků, které by vás mohli zaujmout. Také se můžete těšit na několik soutěží a skvělé ceny. Na naše výrobky se můžete podívat zde: www.kik.cz
A na začátek bych se vás ráda zeptala, co jste si naposledy pořídili v KiKu a proč jste si to pořídili?
Vaše Klára

Zdravím, naposled kalhoty a šedý svetr na sebe 😊
Naposledy knížku pro kamaradcinu holčičku k narozeninám. Kik je super. Hlavně na ty domácí dekorace. To je peklo tam chodit 😀
@novamamina To máte pravdu! :D Vždy odcházím s plnou taškou 😝
Naposledy si manzel poridil dziny a malemu bublifuk. Jinak hodne kupujeme na deti obleceni
Jelikož slavíme Halloween tak doplňky a oblečení na tento svátek a taky už něco málo na vánoce.
Naposledy jsem koupila dekoraci na podzim 😉
Minulý týden jsem tam nakupovala pro syny ponožky a punčocháče. Příprava na zimu aneb ponožek není nikdy dost 😉
Naposledy deku pro maličkou a taky sem pro ni koupila kombinezky na zimu a manželovi trička, je tam prostě super výběr za úžasný ceny 🙂
Já naposled nakoupila hodně oblečení pro dceru, krásné trička a kalhoty 🙂
Juj, ja sa teším. V kik ráda nakupujem veci pre seba, moje dve deti a rozne doplnky do domácnosti 🙂
Škoda len, že nemáte e-shop ☹
Potřebné věci pro miminko
Takže to bylo,: ručník, ponožky, přebalovací podložka, bryndacky.. Dámské tričko, aby byla maminka na procházkách pěkná...
A zrovna o víkendu zimní kombinézu jsme v Kik kupovali...
Ponozky s 🎃
Naposledy jsem si v Kiku koupila oblečení na pohřeb dědy. Musím den tam zase někdy podívat, až bude lepší příležitost... 🙈
Naposledy jsem tam byla je to cca 14 dní když jsem chystala narozeninovou oslavu pro dcerku, nakoupila jsem tam nějaké dekorace, balící papír, skleněné mističky ve tvaru jablíčka, které mi naprosto skvěle ladily s výzdobou na oslavu a samozřejmě i nějaké hadříky 🙂
naposledy v Kiku dostali všechny 3 děti pyžama a sou naprosto užasny 🙂 "jen nakouknu" a vždycky tam něco objevím at doplnky nebo oblečení 😀
Naposledy jsem v Kiku koupila pár oblečků pro dceru - leginy, trika, mikinu.... A velkého plyšového duhového koníka.. V Kiku jsme jako doma. 😉
Ahoj Klárko, zdravím po roce. Já naposledy pořídila oblečení pro děti.A teď bych potřebovala zjistit jestli zase bude mít Kik adventní kalendář Hot Wheels jako loni za super cenu. Můžeš zjistit prosím.
@kuliiiisek To je nádherný způsob, jak to oznámit okolí 😉😍 ❤️

Zdravíčko
Tak naposledy jsem nakoupila pro prďolku zimní bundičku, rifle a čepičku no a pro tatínka sladkosti které za pár minut zmizely 🙂