icon

Dny se značkou KiK jsou tu! Těšíte se?

klara_kik
Moderátor
22. říj 2018

Ahoj a přeji krásný den, maminky!

Jsem Klára a budu s vámi trávit celý týden. Už se moc těším! Jsem součástí týmu značky KiK, kterou jistě znáte. KiK je obchod s oblečením a různými doplňky. Najdete zde ale i dekorace, se kterými můžete ozdobit váš domov, abyste se v něm cítili co nejlépe.

V průběhu týdne vám představím několik výrobků, které by vás mohli zaujmout. Také se můžete těšit na několik soutěží a skvělé ceny. Na naše výrobky se můžete podívat zde: www.kik.cz

A na začátek bych se vás ráda zeptala, co jste si naposledy pořídili v KiKu a proč jste si to pořídili?

Vaše Klára

Dny se značkou KiK jsou tu! Těšíte se?
Strana
z4
kalabnika
22. říj 2018

Zdravíčko
Tak naposledy jsem nakoupila pro prďolku zimní bundičku, rifle a čepičku no a pro tatínka sladkosti které za pár minut zmizely 🙂

ivuse20
22. říj 2018

Zdravím, naposled kalhoty a šedý svetr na sebe 😊

novamamina
22. říj 2018

Naposledy knížku pro kamaradcinu holčičku k narozeninám. Kik je super. Hlavně na ty domácí dekorace. To je peklo tam chodit 😀

market119
22. říj 2018

Naposled sem koupila malému zimni bubičku, je hodně teplá za hodně dobrý peníz 🙂 V kiku nakupujeme často od dětských oblečení i oblečení pro mě

klara_kik
autorModerátor
22. říj 2018

@kalabnika Bundičku už asi brzo využijete. 😀❄ Tak ať dobře poslouží 😉

klara_kik
autorModerátor
22. říj 2018

@novamamina To máte pravdu! :D Vždy odcházím s plnou taškou 😝

klara_kik
autorModerátor
22. říj 2018

@market119 Mladému pánovi to moc sluší ❤😉 Děti mají většinu oblečení z KiKu a také jsme velmi spokojení 🙂

bubla25
22. říj 2018

Naposledy jsem koupila pořádnou zásobu baněk na stromeček 😀🎄🎁 takže my už jsme na Vánoce připravení

renda501
22. říj 2018

Naposledy si manzel poridil dziny a malemu bublifuk. Jinak hodne kupujeme na deti obleceni

dadakin
22. říj 2018

Jelikož slavíme Halloween tak doplňky a oblečení na tento svátek a taky už něco málo na vánoce.

simdan
22. říj 2018

Naposledy jsem koupila dekoraci na podzim 😉

arasidka81
22. říj 2018

Minulý týden jsem tam nakupovala pro syny ponožky a punčocháče. Příprava na zimu aneb ponožek není nikdy dost 😉

klara_kik
autorModerátor
22. říj 2018

@bubla25 To je skvělé! 🙂 Já ještě na Vánoce připravena nejsem, ale také se chystám na vánoční dekorace do KiKu ;)

vikca214
22. říj 2018

Naposledy deku pro maličkou a taky sem pro ni koupila kombinezky na zimu a manželovi trička, je tam prostě super výběr za úžasný ceny 🙂

madrenys
22. říj 2018

Já naposled nakoupila hodně oblečení pro dceru, krásné trička a kalhoty 🙂

sfinga12
22. říj 2018

Juj, ja sa teším. V kik ráda nakupujem veci pre seba, moje dve deti a rozne doplnky do domácnosti 🙂

sfinga12
22. říj 2018

Škoda len, že nemáte e-shop ☹

lucinky06
22. říj 2018

Potřebné věci pro miminko
Takže to bylo,: ručník, ponožky, přebalovací podložka, bryndacky.. Dámské tričko, aby byla maminka na procházkách pěkná...
A zrovna o víkendu zimní kombinézu jsme v Kik kupovali...

petra123321
22. říj 2018

Ponozky s 🎃

misisska
22. říj 2018

Naposledy jsem si v Kiku koupila oblečení na pohřeb dědy. Musím den tam zase někdy podívat, až bude lepší příležitost... 🙈

senzinar
22. říj 2018

@klara_kik naposledy jsem pořídila knizecky “farma zvířátek” pro syna k výuce ☺️

kjajule
22. říj 2018

Naposledy jsem tam byla je to cca 14 dní když jsem chystala narozeninovou oslavu pro dcerku, nakoupila jsem tam nějaké dekorace, balící papír, skleněné mističky ve tvaru jablíčka, které mi naprosto skvěle ladily s výzdobou na oslavu a samozřejmě i nějaké hadříky 🙂

petuliee
22. říj 2018

naposledy v Kiku dostali všechny 3 děti pyžama a sou naprosto užasny 🙂 "jen nakouknu" a vždycky tam něco objevím at doplnky nebo oblečení 😀

ovecka14
22. říj 2018

Naposledy jsem v Kiku koupila pár oblečků pro dceru - leginy, trika, mikinu.... A velkého plyšového duhového koníka.. V Kiku jsme jako doma. 😉

kuliiiisek
22. říj 2018

Naposledy jsem v Kik koupila minuly tyden jednobarevne tricko a oznamili tak vcera svym rodicum ocekavani dalsiho detatka.

luckamb
22. říj 2018

Ahoj Klárko, zdravím po roce. Já naposledy pořídila oblečení pro děti.A teď bych potřebovala zjistit jestli zase bude mít Kik adventní kalendář Hot Wheels jako loni za super cenu. Můžeš zjistit prosím.

terezet
22. říj 2018

@klara_kik Ahoj 😉 Naposledy jsem v Kiku pořídila opravdu zásobu papírnictví - barevné lepicí bločky, washi pásky, taky dřevěné sovičky na podzimní tvoření, protože mám ráda plánování a vyrábění 🙂 V Kiku najdu perfektní, moderní a hezké věci doslova za hubičku 🙂

klara_kik
autorModerátor
22. říj 2018

@kuliiiisek To je nádherný způsob, jak to oznámit okolí 😉😍 ❤️

klara_kik
autorModerátor
22. říj 2018

@terezet Souhlasím 😉 také ráda vyrábím a v KiKu vždy něco hezkého mají ❤️

klara_kik
autorModerátor
22. říj 2018

@sfinga12 Bohužel zatím ne ☹️ Ale nikdy neříkej nikdy 😉