icon

VELKÁ SOUTĚŽ O MĚSÍČNÍ PITNÝ REŽIM: Jak trávíte zimu?

jana_rajec
Moderátor
16. led 2018

Asi to dobře znáte – vyvětrat děti venku, to je záruka klidnějšího dne. My chodíme na procházky v podstatě za každých okolností... A když se nám nechce daleko, vyběhneme aspoň na zahradu, naplníme krmítka nebo odhrábneme sníh.

Jak si užíváte letošní zimu vy? Trávíte více času na horách? Nebo s ohledem na mírné teploty navštěvujete i nadále parky a dětská hřiště? A jak bojujete s kočárky na sněhu?

Pošlete nám fotku vašeho dne a my jednu odpověď odměníme měsíčním pitným režimem od značky Rajec. A abyste na to měly dostatek času, budeme soutěžit celý týden! OBROVSKÉ GRATULACE @nijij, KTERÁ SE STALA ŠŤASTNOU VÝHERKYNÍ MĚSÍČNÍHO PITNÉHO REŽIMU OD ZNAČKY RAJEC! Vám všem ostatním veliké díky za účast v soutěži, přeji ať si nejen zimu, ale i další roční období užíváte stále naplno!

VELKÁ SOUTĚŽ O MĚSÍČNÍ PITNÝ REŽIM: Jak trávíte zimu?
Strana
z5
kizii
16. led 2018

Izabelka d es poprve na bobech.. a libilo se ji to tal, ze potom nechtela vylezt :D :*

jaja01k
16. led 2018

Letos uz oba kluci zacali lyzovat, takze jsme na horach, co to jde. Z Prahy jsme v Jizerkach za necele dve hodinky, takze si delame jednodenni vyjezdy ve vsedni dny, kdy neni na sjezdovkach tolik narvano.

ta_kacka
16. led 2018

@jana_rajec ano ano, času je málo, máme mít společných akci... ale dnes jak napadl sníh, jsme vyraziii bojovat a bylo to super...

andinka97
16. led 2018

Ja chodim s cacorkou na prochazky a pri te prilezitosti se musime prohrabat ve vsech kaminkach 😂 a doma uz trenujem jizdu na motorce. Az bude teplejsi pocasi tak vyrazime i s motorkou 👍 jinak travime i ty mrazive vecery doma koukanim na jak rika liska Kchrtchka ( krtka).

petru80
16. led 2018

U nas dnes napadl snuh takze takto

marky123y
16. led 2018

Za sněhem jsme museli do Jizerek ale myslím že si to poprvé na bobech uzil.

marky123y
16. led 2018

@marky123y boby jsme vytáhli ze sklepa ještě po mě, stále slouzi i po 25 letech ;D

sunnurse
16. led 2018

Ještě do včerejška jsme chodily dvakrát denně na procházky - pěšky + kočár. Dnes jsme konečně vyměnily kočár za boby a obě jsme si to moc užily 🙂 Snad to vydrží co nejdéle!

nicol11
16. led 2018

Tak syn nejradeji na sanich a hrabani ve snehu, jenze tato zima tomu moc nepreje :( Takze vedou prochazky jak pesky, tak na motorce. Nekdy jsme teda pekne vymrzli 🙂Ale hlavne ze nejsme zavreni doma, to je pak na hlavu 🙂

nicol11
16. led 2018
mabi
16. led 2018

Pekne vyzmrzame😎a pak se zahrejem pri koupacce🙂))a alou do hajan🙂😇

germaine
16. led 2018

Zdravím, letošní zimu si užívám hlavně já 😀 už od října....bohužel děti to odnášej taky, protože sem ráda, že je zvládnu rozvézt a přivézt ze školy a školky....ještěže je aspoň o víkendu protáhne táta.

ammmi
16. led 2018

No tak u nás sníh moc nebývá, letos zatím ani ty teploty nebyly moc zimní. Ale na hřiště nechodíme, spíš jen na procházky. Na klouzačku teď jedině, když jdeme nakoupit, hezky cestou v teple. Ale hodně jsme teď doma, máme to vše nějaké hektické. Takže teď jede DVD, pexeso, člověče nezlob se a Lego

jana_rajec
autorModerátor
16. led 2018

@germaine Oj, to vypadá na nějaký kaskadérský výkon?! 😉 Já měla před pár lety natržené vazy ze snowboardu a vypadalo to dost podobně... Ale stačila jedna sezóna pauza a už jsem na něm stála znovu. Prostě rozlítaná sýkorka... 🙂

mrkew
16. led 2018

S dcerkou si konečně užíváme po mirne virozce už jsem se bála že boby letos ani nepokřtime a dnes konečně nasnězilo 16.1.2018

jana_rajec
autorModerátor
16. led 2018

@mrkew Trochu závidíme, u nás sníh vydržel asi tak hodinku a pak už se zase pomalu loučil... ☹

misisska
16. led 2018

S chřipkou😬

germaine
16. led 2018

@jana_rajec Tak nějak...šla sem ze strmýho kopce mezi skálama, ujela mi noha, křuplo a bylo vymalováno 😀 před Vánoci operace a teď už sem skoro OK....dva tři měsíce a snad bude koleno jako předtím, doufam v to.

jana_rajec
autorModerátor
16. led 2018

@misisska Tak ať je brzy lépe! A hlavně, dodržujte pitný režim, při chřipce to zvlášť potřeba! 😉

jana_rajec
autorModerátor
16. led 2018

@germaine Držím palce... Vše má něco do sebe a na všem je potřeba hledat pozitiva. Já v té době například přečetla tolik knížek jako nikdy předtím... 😉

eliskan
16. led 2018

My se snazime chodit ven co to jde. Pokud je jedna z dcer nemocna, musime samozrejme zustat doma. A pak si kratime chvile vselijak, nejcasteji zpivanim, malovanim, ruznymi stavebnicemi nebo si starsi dcera hraje na maminku 🙂). A samozrejme mi pomaha s domacimi pracemi a varenim, to ji moc bavi. Mladsi doma objevuje svet z penoveho puzzle s hrkavkami v pusince 🙂.

jitulien
16. led 2018

@jana_rajec děkuju za podporu 😊

nikinelinaty
16. led 2018

Náš den je skoro každý den stejný. Ráno si pohraju s malým 5 měsíčním Tobiskem, potom jdu pro dceru před oběděm do školky a pak čekáme na starší dceru, co končí o 45 minut později. Spojíme to nákupem, kde se zahřejeme, v letním počasí budeme na hřišti. A nyní napadl sníh, takže i škola jde trošičku bokem a holky dovádí pak na zahradě a hrají si ve sněhu. Příští týden jedou obě dvě lyžovat. Takže to opravdu se těší a jsem sama zvědavá, jak se s tím popere mladší dcera.

rmarci
16. led 2018

My užíváme aspoň těch pár cm snehu🙂

germaine
16. led 2018

@jana_rajec Já nezvládla ani jednu, zatím 😀 pořád někde pendluju...

pzaf
17. led 2018

@jana_rajec užíváme si teplého pocasi venku a chodíme na hristatka a na výlety

nikyta159
17. led 2018

Doteď jsem jezdili na tatře, kterou Šimon dostal od Ježíška, hrozně ho to baví. A teď, když konečně napadl sníh, se s ním musíme seznámit, protože ho vidí poprvé v životě a můžeme vytáhnout sanky a drandit po vesnici na saních.

matulka93
17. led 2018

Zimu se snazime travit pokud to jde aktivne, takže tekutiny jsou potřeba 😊 ať uz nevku nebo uvnitr 😊 jelikož jsem v 6 mesici občas volim sport zvany gaučink 😁

Strana
z5