icon

VELKÁ SOUTĚŽ O MĚSÍČNÍ PITNÝ REŽIM: Jak trávíte zimu?

jana_rajec
Moderátor
16. led 2018

Asi to dobře znáte – vyvětrat děti venku, to je záruka klidnějšího dne. My chodíme na procházky v podstatě za každých okolností... A když se nám nechce daleko, vyběhneme aspoň na zahradu, naplníme krmítka nebo odhrábneme sníh.

Jak si užíváte letošní zimu vy? Trávíte více času na horách? Nebo s ohledem na mírné teploty navštěvujete i nadále parky a dětská hřiště? A jak bojujete s kočárky na sněhu?

Pošlete nám fotku vašeho dne a my jednu odpověď odměníme měsíčním pitným režimem od značky Rajec. A abyste na to měly dostatek času, budeme soutěžit celý týden! OBROVSKÉ GRATULACE @nijij, KTERÁ SE STALA ŠŤASTNOU VÝHERKYNÍ MĚSÍČNÍHO PITNÉHO REŽIMU OD ZNAČKY RAJEC! Vám všem ostatním veliké díky za účast v soutěži, přeji ať si nejen zimu, ale i další roční období užíváte stále naplno!

VELKÁ SOUTĚŽ O MĚSÍČNÍ PITNÝ REŽIM: Jak trávíte zimu?
Strana
z5
jana_rajec
autorModerátor
18. led 2018

@prostejina Toto téma samozřejmě také stále řešíme... Snažíme se o to, aby naše produkty byly v rámci možností co možná nejeekologičtější. Otázka ekologicky zpracovatelných obalů je pro Rajec opravdu velká a pořád aktuální, proto stále hledá nové cesty, jak být ještě ohleduplnější k životnímu prostředí. Moc rádi bychom zavedli skleněné lahve i do obchodních řetězců, ale jsme bohužel omezení možnostmi řetězců, ale i požadavky spotřebitelů, kteří z praktických důvodů stále upřednostňují plastové lahve. Ale věříme, že je to jen otázkou času... 😉

terchal
18. led 2018

Já jsem z té letošní zimy trošku smutná. Pořádného sněhu, vlastně sněhu, který by vydržel přes den, jsme se letos ještě nedočkali. Syn dostal od Ježiška lyže, brusle na led a je nám to k ničemu. Dokonce jsme letos nevytáhli ani boby a to jsme loni bobovali i na zahradě, kde jsme si vyrobili vlasní kopeček. Vypadá to, že za sněhem budeme muset na hory. Jen škoda, že od nás jsou tak hodinu cesty, ale co by člověk pro ty děti neudělal, že?
Dávám loňské foto 🙂

pavlabartova
18. led 2018

Zatím drandíme jen s kočárkem, zvládáme i hlubší sněhovou nadílku, jen kavárnu nám teď zavřeli, tak se nemáme kde ohřát.

jana_rajec
autorModerátor
18. led 2018

@terchal Přesně! Nakonec pojedeme i na kraj světa, když to děti budou chtít. 😉

zlorenka
18. led 2018

Já už se od předvánoc peru se zánětem průdušek a jako správná těhule se můžu léčit jen pomeranči, spánkem a dostatečným pitným režimem....jen ta hradecká kohoutková není zrovna dobrota 🙂

kkaatte
20. led 2018

Tato zima toho u nás zatím moc neukázala. Zatim u nás byl sníh asi třikrát a to na den max dva. Sice zimu nemám moc ráda, ale raději se budu z procházky vracet s mokrým dítětem než zabláceným 🙂

nijij
20. led 2018

Letošní zimu si užíváme v bazénech. Na sáňkování nebo bobování nemame sníh. Tak využíváme vodu jinak.
Zimu v kočárku zvládne bravurně, malý má celou dobu otevřenou pusou a loví snih. Snad se nám ještě poštěstí vyjet na saních

hani1234
20. led 2018

My si užívali dovolenou na horách , výhled z pokoje byl nepřekonatelný 😊 Neskutečná nádhera. . Co nádhera , pohádka to byla ! ☺️Ocenila ho i naše malá cácorka, kt byla přilepená na okně jako moucha 😀

jana_rajec
autorModerátor
20. led 2018

@hani1234 To vypadá pohádkově krásně! 😉

olga_
20. led 2018

@jana_rajec My jsme byli dlouho nemocní, ale teď už jsme zase začali navštěvovat nenasytné kozy ❄

terezs2716
20. led 2018

Jelikož nám konečně napadl sníh,museli jsme přezout kočárek na zimní pneu (terénní kola) a jako každý den jsme vyrazili k našim koníkům uklidit a nakrmit 🙂

markytka_1
20. led 2018

Venku trávíme spoustu času a je jedno jaké je počasí 🙂 , teď v zimě chodíme na procházky, bobujem, lyžujem, dovádíme a nosíme zvířátkům dobrůtky do krmelce. Na hory nejezdíme, zato si užíváme sněhu u nás 🙂

jana_rajec
autorModerátor
20. led 2018

@markytka_1 Paráda!

qintus
20. led 2018

Zimo zimo, kde tě máme?
Ježíšek přinesl nám boby a sáně.
Když chvíli napadl sníh to bylo něco,
hned ven vyběhlo každé děcko.

Za chvíli roztálo, co se dá dělat,
nezbývá než na další nadílku čekat.
Mně to však nevadí, venku jsem ráda,
na houpačkách na hřišti mám nejednoho kamaráda.

S mámou a bráchou jsme venku pořád,
spíš se jen chodíme domů ohřát.
Hřiště, les a louka,
tam nás každý potká.

Jestli pak v Rajecké dolině mají sníh?
Jezdí tam zvířátka na saních?
Vodu tam pijou, to je jasné,
musí to tam být jistě krásné!

Neseďte doma,jako pecky.
Venku je prima téměř vždycky.
Vemte si sebou láhev s vodou,
pít se musí s každou roční dobou.

Venku jsme opravdu téměř denně, abych ty moje dva ďáblíky trochu unavila. Je škoda že nám zima rok od roku méně přeje. Nezoufáme nic a v únoru si uděláme výlet do hor

jana_rajec
autorModerátor
20. led 2018

@qintus Super básnička!!! Děkujeme. 😉

qintus
20. led 2018
qintus
20. led 2018

@jana_rajec děkujeme omlouvám se za spam fotek, netušim proč se nahrály tolikrát ☹

jana_rajec
autorModerátor
20. led 2018

@qintus Nevadí, aspoň jsme se pořádně pokochaly! 😉

ivca1986
20. led 2018
nikolettab
20. led 2018

My si dnes užili tu trošku sněhu než to zase sleze ...

babunka1
20. led 2018

@jana_rajec Nejprve se chci omluvit, že komentář směřuji přímo na vás, ale bohužel mi nejde komentář už pár dní nikam vložit.
Co se týká naší zimy, tak přiznám se, že já a vypadá to, že i moje dcera jsme spíš teplomilové, takže hodně času trávíme doma v teplíčku. Je to dané i tím, že u nás v Polabí nemáme sníh a trávit den venku v bahně není nic moc ☹. Jeden den napadl asi 1 cm sněhu tak jsme toho hned využily a vytáhly boby 😀. Jinak se dcera spíš těší na léto a pořád opakuje, že pojedeme k moři a nasadí brýle, sbalí batoh a jede 😀

miba22
21. led 2018

My zatím spíše trávíme zimu bez sněhu. Ale jelikož jsou kolem nás hory a my jsme v údolí, tak ten sním vidíme alespoň v dálce. Takže nám většinou nezbude, než za sněhem vyjet do kopců. Ale i bez sněhu si zimubáječně užíváme

majka20201
21. led 2018

Tak dneska u nás takéztakéto ráno. Takže bude test kočárku na sněhu.

Strana
z5