VELKÁ SOUTĚŽ O MĚSÍČNÍ PITNÝ REŽIM: Jak trávíte zimu?
Asi to dobře znáte – vyvětrat děti venku, to je záruka klidnějšího dne. My chodíme na procházky v podstatě za každých okolností... A když se nám nechce daleko, vyběhneme aspoň na zahradu, naplníme krmítka nebo odhrábneme sníh.
Jak si užíváte letošní zimu vy? Trávíte více času na horách? Nebo s ohledem na mírné teploty navštěvujete i nadále parky a dětská hřiště? A jak bojujete s kočárky na sněhu?
Pošlete nám fotku vašeho dne a my jednu odpověď odměníme měsíčním pitným režimem od značky Rajec. A abyste na to měly dostatek času, budeme soutěžit celý týden! OBROVSKÉ GRATULACE @nijij, KTERÁ SE STALA ŠŤASTNOU VÝHERKYNÍ MĚSÍČNÍHO PITNÉHO REŽIMU OD ZNAČKY RAJEC! Vám všem ostatním veliké díky za účast v soutěži, přeji ať si nejen zimu, ale i další roční období užíváte stále naplno!

Já jsem z té letošní zimy trošku smutná. Pořádného sněhu, vlastně sněhu, který by vydržel přes den, jsme se letos ještě nedočkali. Syn dostal od Ježiška lyže, brusle na led a je nám to k ničemu. Dokonce jsme letos nevytáhli ani boby a to jsme loni bobovali i na zahradě, kde jsme si vyrobili vlasní kopeček. Vypadá to, že za sněhem budeme muset na hory. Jen škoda, že od nás jsou tak hodinu cesty, ale co by člověk pro ty děti neudělal, že?
Dávám loňské foto 🙂
@terchal Přesně! Nakonec pojedeme i na kraj světa, když to děti budou chtít. 😉
@hani1234 To vypadá pohádkově krásně! 😉
@jana_rajec My jsme byli dlouho nemocní, ale teď už jsme zase začali navštěvovat nenasytné kozy ❄
@markytka_1 Paráda!
Zimo zimo, kde tě máme?
Ježíšek přinesl nám boby a sáně.
Když chvíli napadl sníh to bylo něco,
hned ven vyběhlo každé děcko.
Za chvíli roztálo, co se dá dělat,
nezbývá než na další nadílku čekat.
Mně to však nevadí, venku jsem ráda,
na houpačkách na hřišti mám nejednoho kamaráda.
S mámou a bráchou jsme venku pořád,
spíš se jen chodíme domů ohřát.
Hřiště, les a louka,
tam nás každý potká.
Jestli pak v Rajecké dolině mají sníh?
Jezdí tam zvířátka na saních?
Vodu tam pijou, to je jasné,
musí to tam být jistě krásné!
Neseďte doma,jako pecky.
Venku je prima téměř vždycky.
Vemte si sebou láhev s vodou,
pít se musí s každou roční dobou.
Venku jsme opravdu téměř denně, abych ty moje dva ďáblíky trochu unavila. Je škoda že nám zima rok od roku méně přeje. Nezoufáme nic a v únoru si uděláme výlet do hor
@qintus Super básnička!!! Děkujeme. 😉
@jana_rajec děkujeme omlouvám se za spam fotek, netušim proč se nahrály tolikrát ☹
@qintus Nevadí, aspoň jsme se pořádně pokochaly! 😉
@jana_rajec Nejprve se chci omluvit, že komentář směřuji přímo na vás, ale bohužel mi nejde komentář už pár dní nikam vložit.
Co se týká naší zimy, tak přiznám se, že já a vypadá to, že i moje dcera jsme spíš teplomilové, takže hodně času trávíme doma v teplíčku. Je to dané i tím, že u nás v Polabí nemáme sníh a trávit den venku v bahně není nic moc ☹. Jeden den napadl asi 1 cm sněhu tak jsme toho hned využily a vytáhly boby 😀. Jinak se dcera spíš těší na léto a pořád opakuje, že pojedeme k moři a nasadí brýle, sbalí batoh a jede 😀

@prostejina Toto téma samozřejmě také stále řešíme... Snažíme se o to, aby naše produkty byly v rámci možností co možná nejeekologičtější. Otázka ekologicky zpracovatelných obalů je pro Rajec opravdu velká a pořád aktuální, proto stále hledá nové cesty, jak být ještě ohleduplnější k životnímu prostředí. Moc rádi bychom zavedli skleněné lahve i do obchodních řetězců, ale jsme bohužel omezení možnostmi řetězců, ale i požadavky spotřebitelů, kteří z praktických důvodů stále upřednostňují plastové lahve. Ale věříme, že je to jen otázkou času... 😉