SOUTĚŽ: Soutěžíme o 3 Vánoční dárečky od Hami ❤
SOUTĚŽ s Hami 🙂
Máte rádi ovocné příkrmy Hami a jste adventně naladěny? 😊
Máme pro Vás soutěž o 3 adventní kalendáře společnosti Hami, kde najdete různé druhy ovocných příkrmů.
Do soutěžení se zapojíte vložením příspěvku na téma: Advent, adventní přípravy a adventní pohoda. Moc mě potěší i fotky, jak si užíváte adventní období.
Z vašich komentářů vylosujeme 3 výherce, kterým pošleme tyto adventní kalendáře jako vánoční pozdrav. O výhře vás budeme informovat interní poštou.
Soutěž probíhá dnes 11.12.2017 do půlnoci.
Prima den
Kačka ❤

@katka_kosikcz Wroclaw (PL) 🙂
@katka_kosikcz Nejlepší je na tom kalendáři to, že už si nepamatuju, co jsem dala do kterého balíčku, takže je to i pro mě každý den překvapení 😅. Je to mix dobrot (těch je menšina), malých dárečků (lego kostky, prskavky apod.) a úkolů (vystřihovánky, naučit se koledu apod.). V sobotu tam měl svoji vlastní svíčku, o které si může rozhodovat, kdy ji zapálíme - samozřejmě pod dozorem -, ale kdy a jak dlouho bude hořet je v jeho režii. Držel si ji v ruce strašně pyšně 😇.
My si letos advent užíváme dvojnásobně, ke Kryštůfkovi nám nedávno přibyla Amálka, takže hlavně dárečků bude hromada. Ale nezapomínáme ani na cukroví, Kryštůfek moc rád ujídá marmeládu 🙂 A já se nejvíc těším na pohádky a koledy, to je každý rok taková nádherná pohoda, navíc s dětmi to dostane ještě obrovské kouzlo.
U nas zacina prosincove tvoreni vzdy zacatkem tohto mesice. S dcerkou delame vyzdoby,tvorime..Kazda adventni nedele zacina prochazkou,hrame se,neco dobre uvarime.odpoledne navsteva k babicce pak prochazka vyhlizime lesem zviratka(jestli neuvidime zlate prasatko) 🙂 vecer sfouknem svicku(svicky) a tak je to do vanoc..pak uz se jen tesime a cekame na jeziska🙂
U nas advent bezi na plne obratky venec uz "byl zapalen" mame dum i pernicky (chaloupku).Cukrovi jsme pekly a peceme stale 😉.Oslavili jsme dcery narozeniny,byl u nas Mikulas,navstivili jsme trhy k cemuz patri svarak ☺.
Krome stromecku a zabalenych darku jsme uz asi stihl vse,ten budeme zdobit az 22.12.
První advent probíhal ve znamení rozsvícení vánočního stromu na náměstí a s tím spojené vystoupení dětí z mateřské a základní školy. Měli to moc krásné a Klárka byla nadšená, zapálili jsme si první svíčku a taky nazdobili okno světýlkama a udělali jsme vánoční truhlíky s větvičkama, na které dcerka dávala ozdobičky. Do obýváku jsme si nachystali podobnou vázu s dekorací. Cukroví nás ještě čeká, ale neváhali jsme a pekli jsme, akorát že na svatbu, na které jsme byli teď o víkendu na druhé straně republiky. Zdobili jsme a ochutnávali, byla to taková příprava na pečení na vánoce, ale perníčky jsme teda stihli 😀 O víkendu jsme byli na svatbě, kde byla malá za družičku a pořádně jsme si to užili🙂 v neděli jsme dojeli večer domů a hurá zapálili jsme druhou svíčku. Dnes jsme si nachystali těsta na zítra, abychom se do toho mohli pustit 🙂 Krásné adventní období přejeme 🙂
Letošní vánoce budou (vlastně už jsou) úplně jiné, než všechny předchozí. Naše Emička bude mít akorát 6 měsíců a i když vím, že to ještě moc vnímat nebude, neskutečně se na ně všichni těšíme. Do vánoc zbývá už necelých 14 dní a já jsem teprve dnes začala péct cukroví (zatím perníčky a linecké), mám v plánu ještě 8 druhů (z toho 3 nepečené). Jsem teda zvědavá, jak to všechno zvládnu (zatím využívám každého spánku malé). Výzdoba je hotová a ve volných chvilkách si uděláme i nějakou tu domácí vánoční fotečku 🙂
Důležité heslo - hlavně se z toho nezbláznit. Zatímco každej peče, chystá, uklízí, litá po obchodech, my vyrazili na dovolenou na hory a náramně jsme si to užili 🙂
Jinak tento čas právě polevujeme, užíváme si společný čas,,vychutnávat si ty krásné chvíle. Už máme děti a chci, aby opravdu pocítili kouzlo vánoc a ne žádné stresy 🙂
Jelikož se nám narodilo letos první miminko,které svým aktivním životním stylem hravě strčí do kapsy i tarbíka,nemám prakticky na nic vánočního čas.Když jsem si včera "postěžovala" manželovi,že všichni mají tak krásnou výzdobu a adventní věnce,tak nelenil a jeden adventní "věnec" mi z fleku vykouzlil,aby mi to nebylo líto 😂
Pro naši rodinu znamená advent radostnou prípravu na svatek Boziho narozeni. Každej vecer se sejdeme pri adventnim venci kde poprosime i podekujeme, chystáme se pect a zdobit medovníky, deti nacvicuji vanocni program, vyjedaji dobrůtky z adventniho kalendáre 🙂 . Zadne stresy pri upratovaní ci nakupech darku, vsechno jsme delali pekne postupne vod jeseni.

S Jonáškem zažíváme první vánoce. Rozhodli jsme se,že každý advent si něco ozdobíme. Cukroví a perníčky jsme už napekli. Tak nam netbývá nic jiného než jen zdobut a zdobit a pak se těšit z ježíška a dětské radosti