icon

SOUTĚŽ: Soutěžíme o 3 Vánoční dárečky od Hami ❤

katka_kosikcz
11. pro 2017

SOUTĚŽ s Hami 🙂
Máte rádi ovocné příkrmy Hami a jste adventně naladěny? 😊
Máme pro Vás soutěž o 3 adventní kalendáře společnosti Hami, kde najdete různé druhy ovocných příkrmů.
Do soutěžení se zapojíte vložením příspěvku na téma: Advent, adventní přípravy a adventní pohoda. Moc mě potěší i fotky, jak si užíváte adventní období.

Z vašich komentářů vylosujeme 3 výherce, kterým pošleme tyto adventní kalendáře jako vánoční pozdrav. O výhře vás budeme informovat interní poštou.
Soutěž probíhá dnes 11.12.2017 do půlnoci.

Prima den
Kačka ❤

SOUTĚŽ: Soutěžíme o 3 Vánoční dárečky od Hami ❤SOUTĚŽ: Soutěžíme o 3 Vánoční dárečky od Hami ❤SOUTĚŽ: Soutěžíme o 3 Vánoční dárečky od Hami ❤
Strana
z5
nijij
11. pro 2017

S Jonáškem zažíváme první vánoce. Rozhodli jsme se,že každý advent si něco ozdobíme. Cukroví a perníčky jsme už napekli. Tak nam netbývá nic jiného než jen zdobut a zdobit a pak se těšit z ježíška a dětské radosti

daru2
11. pro 2017

@katka_kosikcz Wroclaw (PL) 🙂

olga_
11. pro 2017

@katka_kosikcz Nejlepší je na tom kalendáři to, že už si nepamatuju, co jsem dala do kterého balíčku, takže je to i pro mě každý den překvapení 😅. Je to mix dobrot (těch je menšina), malých dárečků (lego kostky, prskavky apod.) a úkolů (vystřihovánky, naučit se koledu apod.). V sobotu tam měl svoji vlastní svíčku, o které si může rozhodovat, kdy ji zapálíme - samozřejmě pod dozorem -, ale kdy a jak dlouho bude hořet je v jeho režii. Držel si ji v ruce strašně pyšně 😇.

petronellarikov
11. pro 2017

Jsem zvedava co bude Emicka rikat na darecky 🙂 Dostane vse co chtela a i neco navic 🙂 Jinak uzivame stejne i bez adventu..

simdan
11. pro 2017

U nás takhle ☺ menší výzdoba na stole, naše nejmladší beruška pokus o vánoční fotografii asi po 30foceni 😅
Pekli jsme perníčky a jinak stromeček bude až 21.12. 👍

janyna88
11. pro 2017

Advent trávíme pečením cukroví a hraním, stihli jsme ale i vánoční focení a moje nejstarší dcera nám vytvořila adventní věnec který si každou neděli u oběda zaplatíme a odpočítáváme dny do štědrého dne na který se mooooc těšíme

pekosek
11. pro 2017

To je opravdu nadherna a lakava vyhra. Nikde jsem tento kalendar jeste nevidela. To by bylo presne pro meho syna. Je velky jedlik.
U nas je advent ve znameni chystani, uklizeni, peceni, zdobeni a baleni darku.

evik_svistik
11. pro 2017

My si letos advent užíváme dvojnásobně, ke Kryštůfkovi nám nedávno přibyla Amálka, takže hlavně dárečků bude hromada. Ale nezapomínáme ani na cukroví, Kryštůfek moc rád ujídá marmeládu 🙂 A já se nejvíc těším na pohádky a koledy, to je každý rok taková nádherná pohoda, navíc s dětmi to dostane ještě obrovské kouzlo.

pmikesova
11. pro 2017

U nás začal advent výrobou adventního "svicnu", pokračoval certiky. A teď si kratime čas různým adventním vyráběním.

pmikesova
11. pro 2017
kutr26
11. pro 2017

U nás už se peče a hned to jde lepší když mám takovou malou pomocnici 🙂

dzannett
11. pro 2017

U nas zacina prosincove tvoreni vzdy zacatkem tohto mesice. S dcerkou delame vyzdoby,tvorime..Kazda adventni nedele zacina prochazkou,hrame se,neco dobre uvarime.odpoledne navsteva k babicce pak prochazka vyhlizime lesem zviratka(jestli neuvidime zlate prasatko) 🙂 vecer sfouknem svicku(svicky) a tak je to do vanoc..pak uz se jen tesime a cekame na jeziska🙂

g_m
11. pro 2017

U nás se peče a peče 🙂

nikyselen
11. pro 2017

U nas advent bezi na plne obratky venec uz "byl zapalen" mame dum i pernicky (chaloupku).Cukrovi jsme pekly a peceme stale 😉.Oslavili jsme dcery narozeniny,byl u nas Mikulas,navstivili jsme trhy k cemuz patri svarak ☺.
Krome stromecku a zabalenych darku jsme uz asi stihl vse,ten budeme zdobit az 22.12.

germaine
11. pro 2017

Zdravím, u nás Advent prožíváme takto: Moje téměř sedmdesátiletá matka se s malým vždycky utrhne a bobujou, jak o život 😀

markytka_1
11. pro 2017

První advent probíhal ve znamení rozsvícení vánočního stromu na náměstí a s tím spojené vystoupení dětí z mateřské a základní školy. Měli to moc krásné a Klárka byla nadšená, zapálili jsme si první svíčku a taky nazdobili okno světýlkama a udělali jsme vánoční truhlíky s větvičkama, na které dcerka dávala ozdobičky. Do obýváku jsme si nachystali podobnou vázu s dekorací. Cukroví nás ještě čeká, ale neváhali jsme a pekli jsme, akorát že na svatbu, na které jsme byli teď o víkendu na druhé straně republiky. Zdobili jsme a ochutnávali, byla to taková příprava na pečení na vánoce, ale perníčky jsme teda stihli 😀 O víkendu jsme byli na svatbě, kde byla malá za družičku a pořádně jsme si to užili🙂 v neděli jsme dojeli večer domů a hurá zapálili jsme druhou svíčku. Dnes jsme si nachystali těsta na zítra, abychom se do toho mohli pustit 🙂 Krásné adventní období přejeme 🙂

klaarusa
11. pro 2017

Ježíška si poprvé užijeme jako čtyřčlenná rodinka. V létě se nám narodila naše druhá princezna. Adventní čas jsme začali výrobou svicnu a kalendare, na kterém nám ty dny do Štědreho dne rychleji utíkají... Na cukrovi jsme si zavolali dva skřítky, které cukrovi teď ostražite hlídají.

marcelka311
11. pro 2017

Letošní vánoce budou (vlastně už jsou) úplně jiné, než všechny předchozí. Naše Emička bude mít akorát 6 měsíců a i když vím, že to ještě moc vnímat nebude, neskutečně se na ně všichni těšíme. Do vánoc zbývá už necelých 14 dní a já jsem teprve dnes začala péct cukroví (zatím perníčky a linecké), mám v plánu ještě 8 druhů (z toho 3 nepečené). Jsem teda zvědavá, jak to všechno zvládnu (zatím využívám každého spánku malé). Výzdoba je hotová a ve volných chvilkách si uděláme i nějakou tu domácí vánoční fotečku 🙂

ivetakuncova
11. pro 2017

Letos jsem poprvé měla na pečení perníčků pomocníka 🙂 Adventní čas jsem měla vždycky moc ráda a teď je to s Adámkem ještě daleko kouzelnější 🙂 Už se moc těším na jeho rozzářené očka až uvidí stromeček 🙂

mkrelo
11. pro 2017

Letos je adventní čas příjemnější.synovi jsou 3roky.tak ledasco chce vyzkoušet. Vyzkoušela jsem věnec na stul.tchyni výtvor se svíčkami a se synem jsme oba lili rohlicky.tech je největší spotřeba..

joannah13
11. pro 2017

Důležité heslo - hlavně se z toho nezbláznit. Zatímco každej peče, chystá, uklízí, litá po obchodech, my vyrazili na dovolenou na hory a náramně jsme si to užili 🙂
Jinak tento čas právě polevujeme, užíváme si společný čas,,vychutnávat si ty krásné chvíle. Už máme děti a chci, aby opravdu pocítili kouzlo vánoc a ne žádné stresy 🙂

krtikkrtovaty
Autor odpověď smazal
tanakin
11. pro 2017

Naše zatím jediná vánoční výzdoba. S desetiměsíční dcerou toho moc letos nestíhám :( nepeču, výzdoba taky nic moc, dárky ještě nedokoupené ani nezabalené... jsem na ty první Vánoce opravdu zvědavá

monunkaaa
11. pro 2017

Moje nejkrásnější adventní výzdoba jsou moje tři lásky 😍

lagerthaa
11. pro 2017

I když okolností nepřejí úplně vánoční pohodě. A nevíme kam dřív skočit. Snažíme se to dceři vynahrazovat, aby si je stejně užila. I když jsou její rodiče v jednom kole. ;)

marcela8
11. pro 2017

Advent je moc krásná doba. U nás zdobíme skoro všechny pokoje, pečeme cukroví, připravujeme dárečky pro známé, rodinu a hlavně pro paní učitelky nebo jen tak na rozdání (jako malé poděkování). U rodičů zase vytváříme slaměný betlém - sejdeme se mnoho žen a tvoříme.

arwpal
11. pro 2017

Dobrý den,dnes mám moc šťastný den,protože nás čeká stěhování do Domu pro maminky s dětmi!!!!! Jupiii...jinak tento advent si užíváme s dětmi,hodně vyrabime,peceme cukroví a hrajeme si. Moc moc vas zdravime

terezs2716
11. pro 2017

Jelikož se nám narodilo letos první miminko,které svým aktivním životním stylem hravě strčí do kapsy i tarbíka,nemám prakticky na nic vánočního čas.Když jsem si včera "postěžovala" manželovi,že všichni mají tak krásnou výzdobu a adventní věnce,tak nelenil a jeden adventní "věnec" mi z fleku vykouzlil,aby mi to nebylo líto 😂

igiana
11. pro 2017

Pro naši rodinu znamená advent radostnou prípravu na svatek Boziho narozeni. Každej vecer se sejdeme pri adventnim venci kde poprosime i podekujeme, chystáme se pect a zdobit medovníky, deti nacvicuji vanocni program, vyjedaji dobrůtky z adventniho kalendáre 🙂 . Zadne stresy pri upratovaní ci nakupech darku, vsechno jsme delali pekne postupne vod jeseni.

klijan
11. pro 2017

Jedna perníková chaloupka pro hezčí advent. Nicméně z fotky není patrné, že je vysoko na poličce, tak jako všechno aktuálně u nás doma. Prcek začal stoupat a capkat a všechno by rád osahal a nejlépe i ochutnal... Takže i zapálení adventního věnce je riskantní podnik 😉

Strana
z5