icon

SOUTĚŽ: Soutěžíme o 3 Vánoční dárečky od Hami ❤

katka_kosikcz
11. pro 2017

SOUTĚŽ s Hami 🙂
Máte rádi ovocné příkrmy Hami a jste adventně naladěny? 😊
Máme pro Vás soutěž o 3 adventní kalendáře společnosti Hami, kde najdete různé druhy ovocných příkrmů.
Do soutěžení se zapojíte vložením příspěvku na téma: Advent, adventní přípravy a adventní pohoda. Moc mě potěší i fotky, jak si užíváte adventní období.

Z vašich komentářů vylosujeme 3 výherce, kterým pošleme tyto adventní kalendáře jako vánoční pozdrav. O výhře vás budeme informovat interní poštou.
Soutěž probíhá dnes 11.12.2017 do půlnoci.

Prima den
Kačka ❤

SOUTĚŽ: Soutěžíme o 3 Vánoční dárečky od Hami ❤SOUTĚŽ: Soutěžíme o 3 Vánoční dárečky od Hami ❤SOUTĚŽ: Soutěžíme o 3 Vánoční dárečky od Hami ❤
Strana
z5
kacazagi
11. pro 2017

Naši tři chlapečci (nejmenší v manduce) s bráchovými třemi holčičkami a návštěva Betléma i s živými zvířátky, svařáčkem, výrobou ozdob... máme rádi Vánoce s užíváme si je v poklidu 😉

i_v_c_a
11. pro 2017
twoangels
11. pro 2017

Užíváme si každé chvilky, kdy jsme spolu 💗 O vánocích, víc, než jindy, cítím velkou pokoru a vděk...

zanri
11. pro 2017

Letos je to jako na houpačce - 3 dny v pohodě, 3 dny s teplotami, a tak pořád dokola...je to náročné a plánovat se moc nedá, takže jen po troškách, a zítra zase k doktorce...snad to nebude nic vážného.

uglyduckling
11. pro 2017

U nás letos jedem "lážo plážo" 🙂 Vše proběhne, ale prostě v klidu, v rámci možností a sil. Syn donesl ze školky nějaký moribundus a byl tak hodný, že se o něj se mnou podělil. Já si to jako těhule užívám naplno 😕 Takže tak nějak trochu uklidíme, trochu napečeme, trochu nakoupíme ... hlavní je, že budeme spolu. Na to se těšíme úplně nejvíc 😍

kateg
11. pro 2017

S Peťou už vánoční náladu máme,
pečeme cukroví a koledy zpíváme.
Sněhové vločky za oknem padají,
váleček na těsto sebral mi potají.
Mouka je na zemi, na židli, na lince,
Peťa rád pomáhá v kuchyni mamince.
Na hlavu nasadil vánoční čepičku,
v pohodě na autě snědl si kapsičku.
Věneček z větviček teď spolu pleteme,
Vánoce veselé tímto vám přejeme. 🙂

kkamcatko
11. pro 2017

Advent je pro nás obdobím klidu a příprav na příchod Ježíška. Se synem pečeme cukroví, nosíme do lesa do krmelců mlsání pro zvířátka 🥕 🍏 a užíváme si příchod vánoční atmosféry ❄ V pátek se společně s tatínkem chystáme navštívit živý betlém ☃

maciceksta
11. pro 2017

U nas se zkrasluje byt, pece cukrovi a plnime ukoly z naseho rodinneho adventniho kalendare. Za sebou mame vyrabeni na vanocni tema, vanocni pohadku, adventni vystavu, prochazku na svetylka... a ceka nas treba zdobeni stromecku pro zviratka v lese. Uz se moc tesime

marde
11. pro 2017

Po dlouhé době si adventní čas opět užívám. S dětmi jsou Vánoce prostě krásné, když jeden vidí to jejich nadšení a natěšení. Dárečky už máme nakoupeny, úklid nějak nepřeháníme a tak pečeme, zdobíme, chodíme na trhy, besídky a včera jsme u stromečku zpívali koledy.

petra_pf
11. pro 2017

Letos adventní příprava je až na druhém místě, holky mám nemocné, ale já to chytla taky, takže tento předvánoční "shon" odsouvám na další týden, snad už bude lépe 🙂

jaja01k
11. pro 2017

Advent jsme zahajili vyletem na Blanik. Jinak se u nas pece, mam dva sikovne pomocniky. Povesili jsme svetylka a jak se zacne stmivat, kluci je utikaji rozsvitit. Ozdobili maly plastovy stromecek pro plysoveho smoulu, o vikendu uz budeme zdobit opravdovy. A taky jsme napsali dopisy jeziskovi. Kazdy den si kluci hraji na vanoce: do tasky daji hracky, zalezou v kuchyni pod stul a volaji: “Cililink! Mami, jsou vanoce, mas tu darek!”

simusa91
11. pro 2017

Zdravíme Vás, my si s klukama užíváme pečení a zdobení cukroví🙂

elinka90
11. pro 2017

My si uzivame pripravy na Vanoce pecenim cukrovi a nakupem vanocnich darku. Dcerku uz to bavi ve 2 letech

moncicacekkkk
11. pro 2017

Ochutnávám, co mamka peče. :D

ejva
11. pro 2017

Předvánoční čas letos musíme trávit bez tatínka, který se vrátí až v dubnu. Takže pro nas tyto vánoce budou "jiné". Ale nebudeme samy, budeme u babičky s dědou, kde budeme péct perníčky. V neděli chodíme na rozsvícení advent svíčky ke stromečku a popíjíme punč. Vánoční úklid hotový, dárky nakoupené a zabalené, takže si už naplno užíváme klidu a čekání na Ježíška 😉.

loaper
11. pro 2017

Jsou to první Vánoce našeho Erička. Snažíme si je pořádně užít. Moc si to asi zatím neuvědomuje, ale líbí se mu světýlka a perníková chaloupka od babičky. Úplně nejlepší jsou prskavky. 🙂 ☃

eemilka
11. pro 2017

U nás je advent mj. ve znamení příprav na oslavu prvních narozenin, neb loni na Štědrý den k nám do rodiny přibyla Terezka 🙂 Vánoce jsou krásný čas a teď když můžeme oslavovat i narození našeho jezulátka, tak jsou krásné dvojnásobně.

andrejka_the_mum
11. pro 2017

My se zastavujeme. Přestáváme se honit, povídáme si, čteme si pohádky a jsme spolu. Poprvé všichni tři na Vánoce.

verunkanatalka
11. pro 2017

U nás je to nejdříve o úklidu a výzdobě.Potom si užíváme procházky,návštěvy známých a rodiny,koukáme na pohádky..Chodíme často na punč na náměstí...Strašně si užívám jak se všechny děti těší na Ježíška a svítí jim nadšením oči...Tradice je,že pro stromeček jdu s taťkou....pak jdeme spolu na hřbitov...Vše je v normálním tempu a ne v takovém presu jako přes rok..

minizirafa
11. pro 2017

Ahoj, přiznám, že letošní advent prožíváme až moc hekticky :D budujeme a předěláváme nové bydlení, do toho ještě moje škola, takže jsme pořád v poklusu 🙂 Dárky ještě nemáme všechny, ale už zhruba víme, co komu, takže musíme vyjet na lov :D Na Vánoce už se všichni moc těšíme, hlavně teda syn, ten se mě už cca týden každý ráno ptá, zda už jsou dneska ty Vánoce :D a já se těším na pohodu u pohádek 🙂 PS. ten adventní kalendář je boží ;)

miky
11. pro 2017

Čím je syn starší, tak tím mam advent raději. Miluje výzdobu, tak se snažím mu udělat radost a zdobim a zdobim. Nás poslední společný výtvor je adventní věnec na dveře z vatovych tamponku. Tomík tamponky odděloval a já je pripichovala na věneček. Myslím, ze se nám povedl. Budeme dělat ještě jeden,.objednala si ho i nás i babička 🙂

pexinka81
11. pro 2017

Miluju vánoce....a od doby, kdy máme děti, ještě více....těším se na ty rozzářené oči u stromečku, těším se na pohádky a na ten čas strávený spolu, jako rodina....mikulášská, vánoční trhy, pohádky v divadle, pečení perníčků, ujídání cukrátek, nákupy v krásně vyzdobených nákupních centrech (ač se přes rok jim vyhýbáme...o vánocích je v nich krásné kouzlo, kam rády občas zavítám)....a neustále přeorganizovávání mé adventní misky se svíčkami 😀 ze stran mých dětiček....tím vším si mi krátíme čekání na ježíška....i přesto že je to vcelku honička vše obstarat, rok co rok to stojí více za to 🙂

renatka16
11. pro 2017

Letos na Vánoce jsme konecne 4👨‍👩‍👧‍👦. Se synem se chystáme na perničky, manžel da na domeček svetylka, uz se tesim na Štědry den a jeho rozzarene oci ;)
Nejradši mam ale vánoční trhy💗

catherineb
11. pro 2017

Zatím si Advent bohužel moc neužíváme ☹... jsme se synem oba nemocní (atb) a nedávno mě okradli v metru, takže to před Ježíškem opravdu nepotěší... takže místo nakupování dárků mě čeká zařizování nové karty a dokladů... ale i přesto se na Vánoce těšíme a doufáme, že si je užijeme v pohodě a ve zdraví...

papunkova
11. pro 2017

Adventu si moc užíváme. Teď v sobotu jsme oslavili synovi 1. narozeniny. Pečení cukroví jsem zahájila dnes a výzdoba je u nás hotová už od minulé neděle. Jsem moc pyšná na své výtvory (musím se zde pochlubit 🙂 ). Moc se těším na Štedrý den, jsem strašně zvědavá na výraz v synově tváři. Už aby to bylo 🙂

pamelka29
11. pro 2017

Krásný večer,vyrazila jsem s přáteli do víru velkoměsta na Vánoční dárky a atmosféra užasná,mám pro syna dáreček, tak mám radost.
Zítra nás čeká pečení perníčků,tak synek bude asistovat,už se těším.

sakalpredator
11. pro 2017

O adventu je u nás veselo. Chodí k nám na návštěvu babičky, tety, strejdove a to mají kluci rádi. Všem říkají, co si přejí od Ježíška 🙂 Ovšem sranda skončí, až se dostanu k pečení a nakupování dárků atd. Ještě že mám tři skvělý pomocníky 😉

andinka97
11. pro 2017

My si uzivame domaci pohodicku a cekani na jeziska kratime koukanim na krtecka takto v kresilku 😍 chozenim na prochazky (padanim) a nesmime zapomenout ze se i vzdelavame 😂 hranim na piano se nic nezkazi 😂
Ps. Doufam ze mi jezisek prinese spunty do usi 😂

apacheee
AMBASADORKA
11. pro 2017

My advent milujeme - nejdůležitější je užít si ho v klidu, s rodinou, bez zbytečneho stresu a honičky. Proto hodně vyletime a setkáváme se s rodinou 🙂 foto je z adventních trhů na Sychrove

normalnimatka
11. pro 2017

Vánoce mám moc ráda, vlastně čím jsem starší, tím asi víc a hrozně se těšíme, až bude prcek (a snad i víc prcků) větší, a bude si to vědomě užívat s náma. Těšim se, až budem dělat dětem adventní kalendář z různejch aktivit a dobrot, až budeme číst vánoční pohádky, koukat na vánoční pohádky, poslouchat vánoční hudbu, vánočně tvořit dekoraci a třeba i dárky pro babičky, jak budeme s mužem chystat dětem vánoční překvapení pod stromeček, jak budeme s dětma tvořit nějaký ty vánoční dobroty, a jak si prostě budeme užívat toho, že jsme spolu a a že je nám spolu fajn. teda aspoň doufám:D

no a nic nehrotíme. aby byl klid, neděláme vědu z dokonalýho úklidu, upečení 30 druhů cukroví apod... a dárky se vždycky snažim shánět dost dopředu, ale stejně mi nakonec zbyde někdo, kde fakt nemám nápad a shánim docela na poslendí chvíli..:/ máme toho nějak moc na obdarovávání. zcela upřímně, někdy by bodlo mít toho míň:D

a kochám se tady fotkama, ale sama nepřidám. tak nějak ze zásady nikde nevyvěšuju fotky ratolesti a nic dekoračního převratnýho ani nemám zatím:D

Strana
z5