icon

SOUTĚŽ: Soutěžíme o 3 Vánoční dárečky od Hami ❤

katka_kosikcz
11. pro 2017

SOUTĚŽ s Hami 🙂
Máte rádi ovocné příkrmy Hami a jste adventně naladěny? 😊
Máme pro Vás soutěž o 3 adventní kalendáře společnosti Hami, kde najdete různé druhy ovocných příkrmů.
Do soutěžení se zapojíte vložením příspěvku na téma: Advent, adventní přípravy a adventní pohoda. Moc mě potěší i fotky, jak si užíváte adventní období.

Z vašich komentářů vylosujeme 3 výherce, kterým pošleme tyto adventní kalendáře jako vánoční pozdrav. O výhře vás budeme informovat interní poštou.
Soutěž probíhá dnes 11.12.2017 do půlnoci.

Prima den
Kačka ❤

SOUTĚŽ: Soutěžíme o 3 Vánoční dárečky od Hami ❤SOUTĚŽ: Soutěžíme o 3 Vánoční dárečky od Hami ❤SOUTĚŽ: Soutěžíme o 3 Vánoční dárečky od Hami ❤
Strana
z5
misheel
11. pro 2017

U nás adventní čas začal rozsvícením svícnů v oknech na které se syn moc rád dívá a také vánočních světýlek na domě 🙂

milis666
11. pro 2017

Advent se snažím prožívat v klidu a moc se nestresovat. Bohužel to né vždy jde.Chci mít na vánoce všechno tipťop, tak tady poletuju kolem pečení, úklidu a nákupú dárků. Každý rok si říkám, že začnu dárky kupovat už v září, ale zatím se mi to ještě nepodařilo. Letos mi právě v září přibyl krásnej dáreček v českokrumlovské porodnic, tak na vánoce budeme už 4 a já se na to moc těším.

lalalanka
11. pro 2017
lstuchlova
11. pro 2017

My čekáme na "dáreček" 🙂 Na Vánoce už jsme připraveni.

eva1987
11. pro 2017

U nás advent probíhá v pohodě, snažím se nestresovat, máme vyzdobený byt, adventní věnec, a zdobit stromeček budeme až týden před Vánocemi. Péct začínám až dnes, takže opravdu v klidu. Dárky mám naštěstí nakoupené a balit bude až těsně před Vánocemi. Na Vánoce se těšíme celá rodina, hlavně děti 🙂 Hezký den.

sarka49
11. pro 2017

Tak u nás si to užíváme. cukroví mám napečené, dárky zabalené a ted uz jen cekame na Ježíška ❤

andrysek111
11. pro 2017

Advent je pro nás moc krásné období, od té doby co máme děti dvojnásob. Užíváme si různé společenské události, držíme prastaré zvyky a hlavně se snažíme být spolu a v radosti. Pokud to jde vyhýbáme se stresu, nervozitě a nevrlosti. A těšíme se, že příští rok nás bude o jednoho víc 🙂

mari90
11. pro 2017

U nas zacal adventni cas takto 🙂

ladyhacek
11. pro 2017

My si adventní čas užíváme na maximum. Na každý den jsem naplánovala nějaké tvoření nebo pečení a syna to moc baví a já mám k pečení velkého pomocníka. Nejraději však ochutnává 😀

kjajule
11. pro 2017

Od té doby co mam děti vánoce s manželem milujeme dvojnásob. Ty rozzarene dětské oci u stromečku to je prostě nejvíc. Těšíme se na to celý prosinec. Od loňska už jako kompletní rodina o to je to letos krásnější. ❤❤❤

simkrk
11. pro 2017

Na adventnich trzich, venku, peceni cukrovi/pernicku a zapalovani svicky na adventnim venci 🙂 ❤️

cermij
11. pro 2017

Letosni advent si uzivame zas uplne jinak nez minuly rok, oba to zas prozivaji vic a vic 😊 prochazky, trhy, svaracek, trdlo, stromecky..a letos bez nejakeho blazneni okolo darku v obchodakach, letos mam uz vyreseno. Teduz jen nasavame atmosku, peceme cukrovi apod 🙂 uz se jen tesime na Jeziska 🎁❄☃☕😇

makynaeliska
11. pro 2017

@frantisek_kosikcz mockrat dekuji☺️

petracig
11. pro 2017

máme hotovou vánoční výzdobu a cukroví (samozřejmě s véélkou pomocí mého 3 a půl letého syna) 🙂

daru2
11. pro 2017

Advent u nás - pohoda, společný čas s rodinou, vánoční trhy, posloucháme koledy... Cukroví zatím žádné nemáme 😀

kat295
11. pro 2017

U nas klasika, kazdou nedeli zapalime svicku a trochu odpocivame.. letos poprve s miminkem a zatim to jde, dnes jsme si nazdobili stromecek a ujidame cukrovi co jsme dostali 🙂

olga_
11. pro 2017

@katka_kosikcz U nás je letos advent čas pohody a barev, jak ukazuje synův adventní kalendář i věnec. První perníčky jsou upečeny a snězeny 😅 a jedeme druhé kolo z dvojité dávky 😍. Čekáme dvojčátka, takže nic nehrotíme a za ničím se nehoníme 🤰.
Tříleťák se podílí na pečení, pomáhá a zároveň vymýšlí a realizuje vlastní recepty. S jedním z nich se chci podělit, třeba bude někoho inspirovat 😂

Suroviny:
Trocha ozdobných sklíček, mouka, skořápka z jednoho vajíčka a jedno celé vajíčko i se skořápkou, nové koření, hřebíček, hrstka rýže a červené čočky a melty.

Postup:
Smíchej vajíčka s moukou a přesýpej přes trychtýř do různých nádobek a pěchuj brčkem. Pak přesyp do kyblíku. Rozdrť v hmoždíři skořápku a pak i celé vejce. Přidej k mouce se sklíčkama a zamíchej. Pak nadrť v hmoždíři koření, přidej i s rýží a čočku, pak přidej meltu rozmíchanou ve vodě a přilij. Nakonec kyblík dolij vodou. 😍😂😍

kuliseks
11. pro 2017

U nás začátek adventu začíná výzdobou a zapálením svíčky na věnečku. Navíc se tohle období nese ve znamení setkávání se s rodinou díky Mikuláši a různým narozeninám a svátkům, kterých je od konce listopadu už u nás celkem dost 🙂 Teď je to po dvou letech už i další advent, který nám možná přinese předčasný dáreček, tak uvidíme 🙂 Rozhodně je to mé nejoblíbenější období roku 🙂 ještě kdyby znovu napadl sníh jako před pár dny, to by bylo dokonalé 🙂

andrejkakubik
11. pro 2017

Vánoční čas si užíváme jak nejlépe můžeme😊 Jsou to první Vánoce naší dcerky takže ji chceme vsechno ukázat 😊 Každý den si zapalime svíčky na věnci nebo vyrazíme nasát Vánoční atmosféru ven😊

kaluzovamajka
11. pro 2017

I když se říká a u mne vždy platilo, že je advent nejkrásnější část roku, letos je náš advent nevšední. Začal nemile, syn si přinesl z návštěvy nachlazení - rýmu a kašel na produskach, kterým mě hned nakazil a já nakazila manžela. Všichni jsme se z toho celkem rychle dostali, sice mi jako těhotné nechtěla lékařka nic dát, ale zvládli jsme to a uz jsme byli fit, dokud nás nenavstivila žaludeční viroza. Ale teď už jsme fit a užíváme si, že jsme zdraví. 👍 Krom viroz, jsme stihli napsat Jeziskovi dopis, ozdobyt byt z diy i koupených ozdob, udělat adventní věnec... A začali jsme péct cukroví, dvouleteho syna to moc baví, od sypani surovin do těsta, přes vykrajovani až po zdobení. Je moc šikovný. Stihli jsme i Mikuláše na náměstí, který se synovi moc líbil, sice se čertíka bál, ale i presto byl moc statečný. 😉 Na vánoce se těším moc, neumím se dočkat, až uvidím šťastného syna u stromečku. 🎁 Já krom připrav na Vánoce, se ještě chystám na svou poslední zkoušku na vysoké škole a následně mě v lednu čekají státnice. Snad vše dopadne dobře. Krásný den, Marie

snany
11. pro 2017

První adventní neděli zpívala dcera v kostele

katka_kosikcz
autor
11. pro 2017

Ty jo těch příspěvků je ❤, Všechny dětičky s těmi mini válečky jsou nejvíc rozkošné 🙂

@olga_ Ten Váš adventní kalendář je boží 🙂

@daru2 Mohu se zeptat, kde je to focené?

@lstuchlova Máte termín na Vánoce? 🙂

luckamb
11. pro 2017

Máma ušila stejná trička ke stromečku všem a hned jsme je zkoušeli no a já hrála hru..vyfoť si svoje 4 děti pohromadě..prohrala jsem. 😂 Každopádně letošní Ježíšek bude asi velká sranda. Už pečení cukroví stálo za to a jsem zvědavá na zdobení 😂

kajjina
11. pro 2017

my "pečeme" cukroví a to je "pohoda" 😀

natilla
11. pro 2017

Tento rok je s námi na Vánoce poprvé naše malá Adélka, je to zvláštní, ale i když už máme dárečky i vyzdobený byt, tak s tím malým rarachem si člověk nějak nestíhá uvědomit, že už je tu za 14 dní Štědrý den🙂 O víkendu jsme vyfotili nějaké fotky pro babičky, zabalili poslední dárky..těším se až bude tenhle čas dcerka vnímat a budeme si moci povídat o Ježíškovi, zvycích a podobně🙂

lucik126
11. pro 2017

Dobrý den,tak u nás už jsme připraveni na Ježíška.Barunka je sice nemocná ale to nám nebrání tvořit.Uzivame si advent ve 3.V lednu přibude Barunce sestřička

lstuchlova
11. pro 2017

@katka_kosikcz 16. a 17. 12. Doufám tedy, že na Vánoce už budeme doma 🙂

nikolettab
11. pro 2017

I u nás si advent užíváme, překvapilo nás jak naše tříletá dcera už bere pečení i výzdobu vážně a zodpovědně 🙂 🙂 Letos vedou betlémy, takže u nás se stříhají jak o život další zvířátka a postavičky do betlému. Navíc tento rok budeme poprvé na Vánoce čtyři a moc se na to těšíme 🙂 Přejeme krásné předvánoční období všem 🙂

qintus
11. pro 2017

I u nás o adventu vrcholí přípravy na Vánoce. Pečeme, zdobíme, jíme...je to nekonečný koloběh! Nejvíc se ale těším na Ježíška, neboť Ježíšek s dětmi je naprosto dokonalý!

alexis01
11. pro 2017

U nás si advent užíváme se vším všudy týden před adventem jsme měli vánoční focení na první adventní neděli jsme ozdobily domeček a zavedly jsme první příkrm nejmladšímu členu rodiny 🙂 a pak jsme se šly podívat na rozsvícení stromečku na náměstí v týdnu jsme poprvé měly mikuláše pro staršího jsou mu ted 2 roky a šly se podívat na mikulášský ohňostroj, druhou adventní neděli jsme celou propekly a máme cukroví hotové tak snad vydrží až do Vánoc a ted o víkendu zabalíme dárečky a uděláme vaječnák a už tu budou Vánoce. Moc se na ně těším poprvé je budeme slavit ve čtyřech 🙂 a tady jsou ti moji kluci

Strana
z5