SOUTĚŽ: Soutěžíme o 3 Vánoční dárečky od Hami ❤
SOUTĚŽ s Hami 🙂
Máte rádi ovocné příkrmy Hami a jste adventně naladěny? 😊
Máme pro Vás soutěž o 3 adventní kalendáře společnosti Hami, kde najdete různé druhy ovocných příkrmů.
Do soutěžení se zapojíte vložením příspěvku na téma: Advent, adventní přípravy a adventní pohoda. Moc mě potěší i fotky, jak si užíváte adventní období.
Z vašich komentářů vylosujeme 3 výherce, kterým pošleme tyto adventní kalendáře jako vánoční pozdrav. O výhře vás budeme informovat interní poštou.
Soutěž probíhá dnes 11.12.2017 do půlnoci.
Prima den
Kačka ❤

U nás letos jedem "lážo plážo" 🙂 Vše proběhne, ale prostě v klidu, v rámci možností a sil. Syn donesl ze školky nějaký moribundus a byl tak hodný, že se o něj se mnou podělil. Já si to jako těhule užívám naplno 😕 Takže tak nějak trochu uklidíme, trochu napečeme, trochu nakoupíme ... hlavní je, že budeme spolu. Na to se těšíme úplně nejvíc 😍
S Peťou už vánoční náladu máme,
pečeme cukroví a koledy zpíváme.
Sněhové vločky za oknem padají,
váleček na těsto sebral mi potají.
Mouka je na zemi, na židli, na lince,
Peťa rád pomáhá v kuchyni mamince.
Na hlavu nasadil vánoční čepičku,
v pohodě na autě snědl si kapsičku.
Věneček z větviček teď spolu pleteme,
Vánoce veselé tímto vám přejeme. 🙂
Advent je pro nás obdobím klidu a příprav na příchod Ježíška. Se synem pečeme cukroví, nosíme do lesa do krmelců mlsání pro zvířátka 🥕 🍏 a užíváme si příchod vánoční atmosféry ❄ V pátek se společně s tatínkem chystáme navštívit živý betlém ☃
Letos adventní příprava je až na druhém místě, holky mám nemocné, ale já to chytla taky, takže tento předvánoční "shon" odsouvám na další týden, snad už bude lépe 🙂
Advent jsme zahajili vyletem na Blanik. Jinak se u nas pece, mam dva sikovne pomocniky. Povesili jsme svetylka a jak se zacne stmivat, kluci je utikaji rozsvitit. Ozdobili maly plastovy stromecek pro plysoveho smoulu, o vikendu uz budeme zdobit opravdovy. A taky jsme napsali dopisy jeziskovi. Kazdy den si kluci hraji na vanoce: do tasky daji hracky, zalezou v kuchyni pod stul a volaji: “Cililink! Mami, jsou vanoce, mas tu darek!”
Předvánoční čas letos musíme trávit bez tatínka, který se vrátí až v dubnu. Takže pro nas tyto vánoce budou "jiné". Ale nebudeme samy, budeme u babičky s dědou, kde budeme péct perníčky. V neděli chodíme na rozsvícení advent svíčky ke stromečku a popíjíme punč. Vánoční úklid hotový, dárky nakoupené a zabalené, takže si už naplno užíváme klidu a čekání na Ježíška 😉.
U nás je to nejdříve o úklidu a výzdobě.Potom si užíváme procházky,návštěvy známých a rodiny,koukáme na pohádky..Chodíme často na punč na náměstí...Strašně si užívám jak se všechny děti těší na Ježíška a svítí jim nadšením oči...Tradice je,že pro stromeček jdu s taťkou....pak jdeme spolu na hřbitov...Vše je v normálním tempu a ne v takovém presu jako přes rok..
Ahoj, přiznám, že letošní advent prožíváme až moc hekticky :D budujeme a předěláváme nové bydlení, do toho ještě moje škola, takže jsme pořád v poklusu 🙂 Dárky ještě nemáme všechny, ale už zhruba víme, co komu, takže musíme vyjet na lov :D Na Vánoce už se všichni moc těšíme, hlavně teda syn, ten se mě už cca týden každý ráno ptá, zda už jsou dneska ty Vánoce :D a já se těším na pohodu u pohádek 🙂 PS. ten adventní kalendář je boží ;)
Čím je syn starší, tak tím mam advent raději. Miluje výzdobu, tak se snažím mu udělat radost a zdobim a zdobim. Nás poslední společný výtvor je adventní věnec na dveře z vatovych tamponku. Tomík tamponky odděloval a já je pripichovala na věneček. Myslím, ze se nám povedl. Budeme dělat ještě jeden,.objednala si ho i nás i babička 🙂
Miluju vánoce....a od doby, kdy máme děti, ještě více....těším se na ty rozzářené oči u stromečku, těším se na pohádky a na ten čas strávený spolu, jako rodina....mikulášská, vánoční trhy, pohádky v divadle, pečení perníčků, ujídání cukrátek, nákupy v krásně vyzdobených nákupních centrech (ač se přes rok jim vyhýbáme...o vánocích je v nich krásné kouzlo, kam rády občas zavítám)....a neustále přeorganizovávání mé adventní misky se svíčkami 😀 ze stran mých dětiček....tím vším si mi krátíme čekání na ježíška....i přesto že je to vcelku honička vše obstarat, rok co rok to stojí více za to 🙂
Zatím si Advent bohužel moc neužíváme ☹... jsme se synem oba nemocní (atb) a nedávno mě okradli v metru, takže to před Ježíškem opravdu nepotěší... takže místo nakupování dárků mě čeká zařizování nové karty a dokladů... ale i přesto se na Vánoce těšíme a doufáme, že si je užijeme v pohodě a ve zdraví...
Adventu si moc užíváme. Teď v sobotu jsme oslavili synovi 1. narozeniny. Pečení cukroví jsem zahájila dnes a výzdoba je u nás hotová už od minulé neděle. Jsem moc pyšná na své výtvory (musím se zde pochlubit 🙂 ). Moc se těším na Štedrý den, jsem strašně zvědavá na výraz v synově tváři. Už aby to bylo 🙂
Vánoce mám moc ráda, vlastně čím jsem starší, tím asi víc a hrozně se těšíme, až bude prcek (a snad i víc prcků) větší, a bude si to vědomě užívat s náma. Těšim se, až budem dělat dětem adventní kalendář z různejch aktivit a dobrot, až budeme číst vánoční pohádky, koukat na vánoční pohádky, poslouchat vánoční hudbu, vánočně tvořit dekoraci a třeba i dárky pro babičky, jak budeme s mužem chystat dětem vánoční překvapení pod stromeček, jak budeme s dětma tvořit nějaký ty vánoční dobroty, a jak si prostě budeme užívat toho, že jsme spolu a a že je nám spolu fajn. teda aspoň doufám:D
no a nic nehrotíme. aby byl klid, neděláme vědu z dokonalýho úklidu, upečení 30 druhů cukroví apod... a dárky se vždycky snažim shánět dost dopředu, ale stejně mi nakonec zbyde někdo, kde fakt nemám nápad a shánim docela na poslendí chvíli..:/ máme toho nějak moc na obdarovávání. zcela upřímně, někdy by bodlo mít toho míň:D
a kochám se tady fotkama, ale sama nepřidám. tak nějak ze zásady nikde nevyvěšuju fotky ratolesti a nic dekoračního převratnýho ani nemám zatím:D

Naši tři chlapečci (nejmenší v manduce) s bráchovými třemi holčičkami a návštěva Betléma i s živými zvířátky, svařáčkem, výrobou ozdob... máme rádi Vánoce s užíváme si je v poklidu 😉