SOUTĚŽ: Soutěžíme s BIO dobrůtkami pro děti
<3 Dneska pokračujeme s BIO tématikou, a tentokrát s dobrůtkami pro dětičky.🍉🍒🥕🥑
Máme pro vás dárečky značek Ella´s kitchen a Good Gout. Máme připraveny 3 balíčky, které se skládají z dětských příkrmů různých chutí a barev. 😊🌹🌞🍒🐝
Určitě budu ráda za vaše názory, tipy a rady. Co dáváte svým maličkým na svačinky? Koukali jste na náš sortiment na Košík.cz? https://www.kosik.cz/deti/kojenecke-mleko-a-vyz...
Je něco, co tam třeba chybí? Co by jste si mysleli, že v naší nabídce nesmí chybět?🙂😎🙏😇
Z vašich komentářů vylosujeme 3 výherce, kterým pošleme jeden ze 3 dárečků. O výhře vás budeme informovat interní poštou.
Soutěž probíhá dnes 14.12.2017 do půlnoci.

U nás vedou jogurty, pečivo, ovocné přesnídavky a taky čerstvé ovoce a zelenina, nejoblíbenější má okurku a rajče, nabídku máte super, máte tam snad všechno 🙂
Na svačiny chystáme pečivo se šunkou s vysokým podílem masa nebo třeba se sýrem. Může být i jogurt nebo presnidavka ve speciálním obalu. Nesmí chybět ovoce a zelenina. Máme rádi pestré svačiny.
u nás na svačinky taky docela dost jedou ovocné kapsičky nebo třeba jen banán či jablíčko 🙂 K nám košík.cz nezaváží, ale co jsem tak koukala na vaše stránky tak máte opravdu pestrou nabídku, takže tam asi ani nic nechybí a každý si vybere ;)
Moje dcerka Michalka je maličká a teprve se svačinkami začínáme. Na svačinky jí dávám ovoce. Občas sama uvařím a občas dám přesnídávku. Když se dívám na vaše stránky, tak mi tam nic nechybí.
Nejlepsi je banan pekne do ruky a take ovocne bio kapsicky. Obcas nejaky kukuricny krouzek a tes zacala jist jahody susene mrazem.
Hezký večer, dcery na svačinu dostávají nejčastěji kousek pečiva s pomazánkou (do které schovávám zeleninu), ovoce nebo mléčné výrobky - tvaroháčky, apod. Výjimečně dostanou i něco míň vhodného - ale za to jsou štěstím bez sebe. Rády mlsají mléčné tyčinky typu kinder pingui, monte a podobně 😉
Je to trošku boj, kluci mají problémy s jídlem, takže mi toho moc nesnědí, ale křupichléb s lučinou nebo s domácím mazáním, to projde 🙂 a nejmladší ke sváče nejradši kapsičku nebo ještě od mámy.
Tedy musím říci, že výběr je luxusní, jsem docela překvapená, že tam jsou želatinky Kiddylicious a křupíky Little Angel. Jako chuťovka jsou super🙂
Jinak kupované svačinky máme jenom na cesty - zpravidla ovocné kapsičky a křupky.
Doma pak jíme na sváču čerstvé ovoce, sýry a zeleninku nebo domácí buchty.
Ke svacine davame ovoce a ovocne kapsicky, podle toho kdo co ji nebo taky jogurty. Nejradeji mam leto, kdy se deti nasvaci na zahrade. A cerstve maliny ke svacine, to je opravdova pochoutka 🙂
Tak na poslední chvíli se ještě ráda zapojím 🙂 Co jsem se dívala na vaši nabídku, je velmi pestrá a určitě si tam každý vybere.
U nás na svačinky frčí všechno možné, podle toho, jestli jsme doma nebo někde na cestách - jogurt, ovoce, ovocné kapsičky nebo tyčinky (hlavně HiPP), různé kaše (jáhlová, rýžová, čiroková...) s ovocem a podobně.
Svačinky dopoledne se u nás skládají z čerstvého ovoce a zeleniny.Odpoledne potom svačíme jogurt.Moc toho zatím nesníme,ale všechno se počítá 🙂Jinak jsme se také našli v různých kapsičkách.A musím se přiznat,že strašně ráda dojídám,co prcek nechá.Kapsičky jsou super 🙂.
Kapsičky Hipp, domácí ovoce a zelenina, bio jogurty, prostě to, na co mají aktuálně chuť a to vždy v bio kvalitě nebo domácí 🙂
U nas vedou doma varene ovocne/zeleninove presnidavky, instantnu obilne kase a jogurty s ovocem. Na cesty ale jsou neocenitelne kukuricne zizaly, tycinky ze suseneho ovoce a ovocne kapsicky - rychla a temer nespiniva konzumace.. 🙂 Musim rict, ze mi veskere ty detske svacinky tez moc chutnaji a maly nastesti neni lakomec a nezlobi se, ze mu ochutnavam jeho jidlo :D
Krásné ranko, děkujeme a všechny příspěvky, za chviličku budeme losovat 🙂 😉🍉
Už se těším na výsledky 🙂 držím pěsti 👍
U nás kluci s jídlem bojují,nejsou velcí jedlíci takže velké svačinky neuspějí..jediné co do nich dostanu je ovoce,ovocné kapsičky občas jogur...pořád milují mléko tak jim dělám koktejly,mají rádi dětské sýry křupky...myslím že výběr máte veliký i pro naše mlsouny se toho u Vás najde hodně 😃
Dopoledne ovoce, obcas krupky pro deti, nebo neco na ten zpusob,
odpoledne tvaroh, nebo pecivo s maslem a medem.
Pro starsiho susene ovoce - datle, merunky, rozinky. Jindy jogurt, ovoce, oriskove smesi. Mladsi teprve prikrmum dorusta, takze by kapsicky urcite byly vhod. Kazdopadne dekuji za tipy v prispevcich a na vase kapsicky, zatim jsme je kupovali jen v dm drogerii, tyto vypadaji take dobre.
Moc vsem gratuluji!
Moc gratuluju 🙂
@katka_kosikcz jejda... Očekávala jsem že jsem označena...takové to děkuji všem co se zúčastnili a já vyhrála! Perfektní moje holky budou rady.. spotřeba kapsicek je u nás gigantická 🙂
@katka_kosikcz jo a hlavně DEKUJI!
Na svačinky dávám synům ovoce a obzvlášť ovocné kapsičky oba zbožňují. Do vaší nabídky jsem koukala a přijde mi dostatečná, nenapadá mě nic, co by mi vyloženě chybělo🙂
Majda má teprve skoro sedm měsíců, takže na svačinu má převážně mateřské mléko a začala jsem jí postupně dávat i ovoce
Náš brouček papa také v bio kvalitě, přesnídávky bez přídavku cukru. S nabídkou kosik.cz jsem plně spokojená. ;)
U nás ke svačině miluje ovoce teď hlavně mandarinky a jogurt a na cesty se nám osvědčily ovocné kapsičky jedna je u našeho otesanka málo

Tak u nas na svacinku jedou.momentalne ovocne kapsicky u dcery a pulrocni syn teprve zacal s prikrmy ale skrabany banan miluje.