Soutěžte o dudlíky MAM Air
Milé maminky,
dnešní soutěž bude o jeden z velmi oblíbených dudlíků MAM. Je to dudlík Air, který má velké otvory v límci, takže pokožka dýchá a netvoří se na ní vyrážka. Navíc už nepřijdete ani o jeden úsměv vašeho miminka 🙂
Proto o ni dnes uspořádáme soutěž! Dnes mě zajímá:
Jaké motivy by se vám na dudlících líbily? 🙂
Soutěž trvá do zítřejší 9. hodiny.
Přeji hodně štěstí!

Nám se nejvíc líbili dudlíčky,které v noci svítili.A taky by se mě líbilo obrázky zvěrokruhu na dudlíčku🙂. U malého jsem vyzkoušela asi 10 druhů dudlíku a materiálů,ale pak si oblíbil jedině MAM🙂
Znameni zverokruhu, vlajka ČR 🙂
Ještě mě napadá podmořský svět ( rybičky, želvičky, mušličky, ...). Nebo veselí smajlíci na krásně barevných dudanech 😉
Motiv ovoce, zvířátek
Ocenila bych dudlik s napisem treba "Jsem andilek", "Mamincin chlapecek", "Tatinkova princezna" atd. 🙂
Poslední nápad 😉. Miminka jsou taaak sladká, takže cukrovinky jako bombónek, zmrzlinka, lízátko, dortíček,... 😊. Chlapi by spíš asi brali pořádnou klobásu nebo jitrnici 😀
Mě by se libily zviřatka 😊 roztomila žirafa,slon,lviček,zebra 😊 a nebo čáp,kačenka kočička atd. 😊
Nam s malou by to bylo jedno,dulezite je aby nam sedel a mala byla spokojena.A to je pro me nejdulezitejsi. 🙂
Vtipné nápisy nebo smajlíci 😉 ale jinak prďolkovi to bude absolutně fuk, hlavně když mu bude tvarově vyhovovat 🙂
Zverokruh a nejake klucici motivy,masinka byla krasna i auto-co neco do vzduchu; letadla,rakety...ale tvarove rozhodne nic nemenit! 🙂
Mam chlapecka a jelikoz nejsme zadni fandove sportu a zviratka jsou na dudlicich bezne..vime ze nas dedula by malemu koupil na dudanovi treba znacku automobilu je fanda jedne nejmenovane znacky 🙂 nas tatinek by zas urcite ocenil dudlicek s napisem on/off a ja nejake blikatko aby se mi lepe hledal v noci pod posteli :D
za mě zvířátka ale reálná takže fotky nebo kresby (barevné), obrázky hraček jako je dřevěný koník nebo vozíček pro holky panenka, kočárek..jména dětí..
Nám by se líbil dudlík s motivem soviček, dcera sovičky miluje, tak by bylo fajn je mít i na dudlíku 🙂
Dcera ostatni dudliky odmitala,jediny MAM ji uspokojil a uklidnil 🙂 motivy by se nam urcite libily se zviratkama(zirafa,slon,hroch,zebra,opice,plamenak,lachran,tucnak...).
Nam by se libily dudliky s masinkama,letadlama,bagrama..proste s dopravnima prostredkama 😉
Určitě by se mi libily na dudlíku nějaké národní motivy jak vlajka, lev apod.
třeba s králíčkem, nebo úplně bez obrázku jen barevně odlišený, aby nebyl tolik nápadný a přitom byl decentní 🙂
Je uplne jedno co na dudliku je.🙂 hlavne ze ho deti maji radi a zavrou usta.:D vtip..🙂 jsou krasne dudliky jen pruhledne a nebo nejake klikyhaky, zviratek uz maji dost na bodickach at myslim ze dudlik uz by mohl byt decentni
Mně by se líbil dudlík i když mám chlapečka s lístkama ze stromů nebo květama. Miluju přírodu ☺.
třpytivé, které by v noci svítili 😀
autíčka letadýlka prostě něco pro kluky
U Elišky by zabodovaly zvířátka - kravička, koník, ovečka apod.
Máme doma takového polokluka, takže místo na panenky je dcerka spíše na auta a traktory atd. Takže třeba motiv barevného auta by udělal divy, ale dudlíky mam, hlavně ty svítící jsou bez chyby, takže dětem se líbí i pouze barevné a motivy jsou spíše pro maminky🙂 Co by nám usnadnilo občasné hledání je nějaký patent na to, aby se dudlík sám ozval ale to už bych chtěla moc, díky🙂
Líbí se mi "vtipné dudlíky" takové co mají třeba velké zuby, upíři zuby, namalované našpulené rty... A z decentních asi něco z přírody, třeba beránek na noční (ty co svítí) a přes den žabka, zajíček...
Květinové a orientální motivy.🙂
protože doma chováme ve velkém jedovaté žabky dendrobatky, tak žabka. A první zvíře, které se ddcera naučila nebyla kočka nebo pes. Ale kva kva🙂
A nebo zrcatko! Aby mimi hazelo prasatka na ty otravne baby co furt chmataji do kocarku!:D
Nase rodina zije fotbalem, takze fotbalovy dudlik byl pro nas TOP 🙂
Mě by se líbil dudlík se jménem miminka a pak s obrázky klasických českých večerníčků jako např. Rákosníček, Krteček, Křemílek a Vochomůrka, Maková panenka apod. a pak nějaké sváteční motivy např. kravata, motýlek, náhrdelník pro holčičky a tak.

Mě osobně by se na dudlíkách líbily mandaly 🙂