icon

MIKULÁŠSKÁ SOUTĚŽ s Medaprexem!

denisa_medaprex
5. pro 2016

Je tu Mikuláš a my jsme si pro Vás připravili soutěž o dva super denní krémy C-Tetra. A co musíš udělat, aby ses mohla soutěže zúčastnit? 😉🙂🎁 Podívej se na stránky našeho internetového obchodu www.medaprex.cz a napiš nám, jaké značky prodáváme a která z nich na Tebe působí nejsympatičtěji. I já Vám pak na oplátku napíšu svého favorita 😉 Odpovědi posílejte až do dnešního večera do 22:00, kdy ze správných odpovědí vylosuji dva výherce. A ráno kolem deváté můžete očekávat vyhlášení 🙂

MIKULÁŠSKÁ SOUTĚŽ s Medaprexem!
Strana
z3
monnn
5. pro 2016

Krásný večer, nabízíte tyto značky:
Brandeis clinic, Medik8,Croma,Newgel+,Monoderma,Dermaheal,Princess,Renokin,

všechny jsou lákavé 🙂,ale asi nejvíc mě zaujal Renokin - nevím zda by mě pomohl,ale třeba jo,mám totiž velký problém s vypadáváním vlasů ☹

smisek82
5. pro 2016

Takže v nabídce máte značky Brandeis Clinic, Renokin, Mono Derma, Medik8, Dermaheal, Croma, Newgel+, Princess.
A ta nejsympatičtější značka určitě Medik8

elennka
5. pro 2016

dobrý večer, značky Brandeis Clinic, Medik8, Croma,Dermaheal, Mono Derma, Renokin, NewGel+, Princess,
mě zaujal Renokin..

katkavfr
5. pro 2016

Nabízíte tyto znacky: Brandeis clinic, Medik8,Croma,Newgel+,Monoderma,
dermaheal ,Princess,Renokin

Asi bych chtěla zkusít renokin;)

kalkulantka
5. pro 2016

Na mne působí sympaticky Monoderma, trpím na problematickou pleť, tak možná proto jsem si vybrala právě tuto firmu 🙂 Jinak ostatní značky by měly být: Brandeis Clinic, Croma, Dermaheal, Medik 8, Newgel+, Princess, Renokin.

fouskovi
5. pro 2016

Nabízí tě tyto produkty: Brandeis clinic, Medik8, Croma, Newgel+, Monoderma, Dermaheal, Přinese, Renokin

A ráda bych vyzkoušela Renokin

verkaunka
5. pro 2016

Dobrý večer, nabízíte tyto značky: Brandeis Clinic, Medik8, Croma, Dermaheal, Monoderma, Renokin, Newgel+, Princess

Nejvíce mne zaujal Dermaheal, a určitě jí v budoucnu vyzkouším 🙂

verinikki
5. pro 2016

Dobrý večer,
tak pohledala jsem a jsou to podle mne tyto značky:
Medik8, Brandeis Clinic, Renokin, Monoderma, Dermaheal, Newgel+, Princess, Scharper Terapeutics, Dr.Cyj, Croma.
Nejvíce mne zaujala značka Medik8 - má hodně produktů a Monoderma - řeší problémy pleti přírodní cestou.

apacheee
AMBASADORKA
5. pro 2016

I já přeju krásný Mikulášský večer🙂
Vaše společnost nabízí tyto značky:
Brandeis clinic, Medik8, Croma, Dermaheal, Monoderma, Renokin, NewGel+ a Princess.

Musím říct, že všechny výrobky vypadají skvěle, ale pokud bych měla vybrat pouze jednu značku, která mě zaujala nejvíce - byla by to určitě značka Princess🙂

lalalanka
5. pro 2016

Brandeis clinic,Medik8,Croma,Dermaheal,Mono Derma,Renokin,NewGel+,Princess a já bych brala Medik8

bobulinka
5. pro 2016

Brandeis clinic, Medik8,Croma,Newgel+,Monoderma,Dermaheal,Princess,Renokin,

Slyšela jsem hodně chvály na Medik 8, recenze jsou celkem jásavé , tak bych ráda ozkoušela.

panihk
5. pro 2016

Dobrý večer, prodáváte značky:
Medik8
Brandeis Clinic
Renokin
Monoderma
Dermaheal
Croma
NewGel+
Princess

A osobně se mi nejvíc líbí Medik8.

princeznaj
5. pro 2016

U Vás máte v nabídce tyto značky: Brandies clinic, Croma, Newgel+, Medik8, Monoderma, Princess, Renokin, Dermaheal 🙂
Já osobně volím značku Monoderma 🙂 mám s ní již velmi pozitivní zkušenost 😍

novauzivatelka007
5. pro 2016

Dobrý večer.
Značky: Brandeis clinic, Medik8, Croma, Dermaheal, Monoderma, Renokin, Newgel+, Princess.
Výrobky značky Medik8 a Dermaheal mě zaujaly hodně.

dolda
5. pro 2016

Brandeis clinic, Medik8, Croma, Dermaheal, Monoderma, Renokin, Newgel+, Princess

za mě Renokin.

hannicka32
5. pro 2016

Dobrý večer,
značky : Brandeis clinic, Medik8, Croma, Dermaheal, Monoderma, Renokin, Newgel+, Princess
Nejsympatičtější mi je Medik8 😊

tomulacek
5. pro 2016

V nabídce je Brandeis clinic, Medik8, Croma, Dermaheal, Monoderma, Renokin, Newgel+, Princess.
Nejvíce by se mi líbil Renokin.

stellus
5. pro 2016

BRANDIES CLINIC,Medik8,CROMA,Dermaheal,MONO DERMA,RENOKIN,NewGel+,Princess.Nejvic se mi zamlouva asi Medik 8.

atka68
5. pro 2016

Krásný nadílkový večer, na svých stránkách prodáváte tyto značky kosmetiky:
Monoderma, Brandeis clinic, Medik8, Croma, Princess, Newgel+, Dermaheal a Renokin.
A jelikož jsem byla celá rok hodná, prosím Mikuláše aby mi nadělil nějaký super přípravek od Medik8, která mě zaujala nejvíce😍

radyym
5. pro 2016

Dobrý večer,

Brandeis clinic,Medik8,Croma,Dermaheal,Mono Derma,Renokin,NewGel+,Princess

Nejvíce mě zaujal 🙂 Medik8

hanka303
5. pro 2016

Dobrý večer, v nabídce máte tyto značky: Brandeis clinic, Medik8, Croma, Dermaheal, Mono Derma, Renokin, NewGel+, Princess.
Nejvíce mě zaujal a mám o dobré zkušenosti s pripravky od Mono Derma
🙂 Pěkný večer

dvoraiv
5. pro 2016

Dobrý den,

nabízíte značky Brandeis Clinic, Medik8, Croma, Dermaheal, Monoderma, Renokin, Newgel+, Princess a moc se mi libi Princess

tajemna30
5. pro 2016

Krásný sváteční večer,

značky jsou následující:
Brandeis clinic, Medik8, Croma, Dermaheal, Monoderma, Renokin, Newgel+, Princess

A jednoznačně nejvíce mě zaujaly výrobky MEDIK8 - například tento výrobek:
http://www.medaprex.cz/cs/internetovy-obchod/oc...

kivonab
5. pro 2016

Dobrý večer,
Jsou to značky : Brandeis clinic, Medik8, Croma, Dermaheal, Monoderma, Renokin, Newgel+, Princess
Vybrala bych si Medik8.

kami1984
5. pro 2016

Zkouším štěstí i já. Takže: Brandeis clinic, Medik8, Croma, Dermaheal, Monoderma, Renokin, Newgel+, Princess. nejvíce mě zaujala Monoderma, rozlezl se mi na ruce ekzém, navíc na pravé a léčení je strašně těžké:((

jaja01k
5. pro 2016

Brandeis clinic, Medik8, Croma, Dermaheal, Monoderma, Renokin, New Gel+, Princess.
Nejvic me zaujala znacka Medik8.

avori
5. pro 2016

Dobrý večer, nabízíte 8 značek: Brandeis clinic, Medik8, Croma, Dermaheal, Monoderma, Renokin, Newgel+ a Princess. Nejvíce mě zaujala značka Medik8.

germaine
5. pro 2016

Zdravím, mě se úplně nejvíc líbí Brandeis Clinic - evokuje mi to Hopsa, hejsa do Brandejsa 😀

laska.nezna.hranic
5. pro 2016

Brandeis Clinic, Croma, Monoderma, NewGel+, Medik8, Dermaheal, Renokin, Princess.
Nejvíce se mi líbí produkty Renokin

mimar
5. pro 2016

Princess, monoderma, renokin, newgel, dermaheal, croma, medik8, brandeis clinic
Nej zaujal medik8

Strana
z3