VELKÁ SOUTĚŽ o 3x robotický mop Everybot! Řekněte dost ručnímu vytírání.
VELKÁ SOUTĚŽ o 3x robotický mop Everybot!
Nakreslete vy nebo vaše děti „Co všechno dokáže robotický mop Everybot vytřít“ a foto obrázku přidejte zde do fóra.
Těšíme se na Vaši kreativitu. Třem z Vás bude Everybot už příští týden sloužit doma!
Soutěž trvá do neděle 9.4.2017 do 22:00. Tři výherce vylosujeme ze všech zůčastněných.
Řekněte dost ručnímu vytírání! http://www.everybot.cz/

Nad probíhající soutěží mé srdce zaplesalo. Prima. Takže volba padla na nejmladšího člena rodiny. Ovšem tady je oříšek jak ho přimět k tomu, aby nakreslil konkrétní požadavek. No nic, tak jsem se obrnila trpělivostí a na rovinu požádala o pomoc. Následovaly otázky: „A proč?“ „A kdo to chce?“ „A ten pán jich má víc, že je rozdává?“ ……potom následovalo zdlouhavé pročítání příspěvků na profilu mates_neato každý příspěvek vyvolal bouři dalších otázek …… O.K. budu trpělivá „Máš zvídavé dítě, tak buď ráda“ říkala jsem si ……ovšem u příspěvku z 6.dubna 2017 jsem trochu zalitovala, protože jsem bleskově nedokázala odpovědět na otázku: „Co měla ta paní v puse, že jí bylo špatně?“ což u syna vyvolalo dlouhý výčet toho, proč bylo asi paní špatně …….. naopak příspěvek ze 4.dubna byl dost motivující, protože prcek přišel na to, že kdyby jeho výtvor (zde chápejte jako přímou úměru: JEHO výtvor = JEHO zásluha) vyhrál, tak by prý mohl dělat stejný nepořádek jako pejsek a kočička. Ale boty prý kousat nebude….“Uff, tak to se mi upřímně ulevilo“. 😀 U párátkového vyznání mi řekl, že mě má taky rád a že tedy bude tvořit, ale nemám se prý zlobit, když se mi to nebude líbit. Ubezpečila jsem ho, že se mi to určitě líbit bude a odešla pro papír …to jsem ovšem netušila, jak konkrétní rozměr, bude jeho věta o tom, že se nemám zlobit, mít. Když jsem se po 10ti…..opravdu jen po 10ti vteřinách vrátila, našla jsem syna v kuchyni, jak se soustředěným výrazem rozhazuje hrubozrnnou sůl po zemi…….. ke všem ostatním věcem co tam již „rozházel“ předtím. Zmohla jsem se jen na větu: „Ale to se mělo malovat“ mládě mě uzemnilo tím, že ON PŘECE MALUJE ……“Maluju moukou ….vrtulema (těstoviny)…… kořením (nové koření a možná ještě i něco dalšího co jsem nedokázala identifikovat)……čočkou….a tím co máš k snídani mami (ovesné vločky).“ Ten nepořádek vytažený ze sáčku z vysavače, který jsem zrovna nechala chvilku před tím ležet vedle koše a který jsem chtěla později odnést do popelnice tam dal asi pro jistotu….. asi pro jistotu, aby to Everybot neměl tak jednoduché. No nic, vzala jsem tedy do ruky vysavač (dnes již podruhé), a syna ponechala svému osudu u stolečku s čistým papírem. Vysála jsem a šla se podívat na výtvor……. syn seděl s podepřenou hlavou nad stále sněhobílým papírem …….“Proč jsi nic nenakreslil?“ zněl můj dotaz…..“Já jsem kreslil, ale přijel ten stroj a všechno mi to z toho papíru uklidil!!“ ………… no, co na to říct….. Snad jen, že ve finále se mi podařilo vyloudit alespoň jednu kresbu – to zelené „kolo“ je prý sliz……..ano čtete správně: S L I Z !! Tak nevím, ale začínám mít pocit, že ten váš přístroj bude asi super výkonný a dokáže uklidit nejspíš vše. A to nejen dle mého syna, ale i podle ostatních příspěvků co jsem přečetla. 😂
Ráno vstávám, vlasy vzhůru,
vcházím totiž do dveří:
všude spoušť - mléko vejce, trochu mouky,
dcerka se mi rozhodla, že nám dneska uvaří😂😈
V zádveří zas bot je spousta,
k tomu písek, blátíčko,
co ze zahrady doneslo mi,
to prostřední zlatíčko.
Rozlité je pití všude,
maloš lítá sem a tam.
A do toho ze židličky
jogurt letí na zem k nám.
Když nacpu děti do vany,
že bude chvilka klídku,
po rozzářených dětských tvářích,
a taky vodní válce,
je to tam jak v chlívku.
Však já už se jen usmívám a robota zapínám.🙂..........
Everybotík zatím válí, vytírá nám každý kout,
a já nohy pěkně hore,
nemusím se ani hnout.....
Syn je ještě malý a zatím se jako velký malíř neprojevil, takže jsem musela pomoct já 🙂 (a ani já nejsem žádná velká malířka 🙂) - jak ostatně vidíte sami 🙂
Na obrázku je naše kuchyně, kde probíhá asi nejrusnejsi život v naší domácnosti - takže jsme pro úklid vybrali tu. Bydlí zde taky naše fenka rhodeskeho ridgebacka, která za svůj život pustila už tolik chlupů, že bychom si z nich mohli složit celou psí smečku. Na zemi syn nakreslil "bordel" - to jdou ty čárky a na úklid vybral svítite žlutou barvu, aby bylo vidět, že po úklidu Everybotem zem září čistotou 🙂
Jinak u nás by roboticky mop určitě nezahalel a dočkal by se plnohodnotného roboto-mopiho života - v hodně brzké době nám totiž přibude nový člen rodiny, který bude opět vymetat každý kout domacnosti, takže by se takový výkonný pomocník stoprocentně hodil, aby mamince nehráblo 🙂
Zadali jsme úkol naší nejstarší 5leté dcerce, jelikož je u nás nejnadanější a maluje zatím nejradši. Naše další dvě děti jsou na malování ještě malé, aby bylo i poznat co to je😀
Povídám ji "budeme soutěžit o robotický mop? Nakreslíš obrázek?" Dcera "jooooo". Já "tak namaluj, co všechno by mop u nás vytíral". Dcerka "no všechno" a pustila se do malování..
Nakreslila rovnou celý dům. A já povídám "ale my nemáme dům, bydlíme v bytě". A ona odvětila
"Ale já byt namalovat nezvládnu. To nevadí přece, tak může vytírat i u sousedů ne? To může ne? to zvládne." 😂
Musím dodat, že by u nás mop nezahálel. 3 děti malé, věčně něco rozlité, upackané, pokypané, sem tam nějaká nehoda s čůráním.. a co nestihnou ušpinit děti, bezpečně dovrší náš hafan. Robotický mop Everybot by se nám moc líbil, tak snad se i Vám bude líbit náš obrázek🙂
Patriček raději stříhá než maluje velké obrazy, tak jsme spojili 2v1🙂 Byl nadšený že může kreslit v obýváku po zemi..
Na první fotce je náš dům - tatínek pracuje venku a i když je opatrný, posečená tráva, písek nebo jiný nepořádek se prostě do domečku dostane, občas se k nám zatoulá kočička nebo bratrův pejsek. Doma je nepořádek z toho, jak mám doma po koupeli "kačenky", neustálý nepořádek z prádla. Koridor obývák - kuchyně je neustálé namáhán jídlem, malými ťapkami našich dětí... Zapnu ovladač, pink a už jede Everybot, vše to utře do sebe a najednou má maminka čas si jen tak odpočinout u kávy, děti se bez obav mohou válet po zemi. Tatínek vytáhne lehátko a ani nás nepřekvapí náhodná návštěva známých..
Posílán tady aspoň moji malou smudlinku a její dva výtvory.Chtěla jsem nakreslit taky obrázek ale ten bohužel nezvladam namalovat jelikož je to celou dobu mamii a tatínek kouká na telku.Tak prohlizime albumy,už jsme dělaly i čachy,čachy,jeje to bylo vody hlavně vedle vany.😉 To by jsme ten robot určité potřebovali.Byla by to veliká pomoc do domácnosti,aspoň by jsme na praci byli dva.🙂
Někdy je to velmi náročné a každá si potřebujeme odpočinout,ale moji smudlinku bych nevymenila za nic na světě.Miluji ji a vim ze ji potřebují.Před ni nám umřeli jedno miminko,tak i díky tomu vim ze bez ni bych nebyla já.
Dobrý večer,
o soutěži o tak báječnou cenu, jsem si přečetla pár desítek minut před desátou hodinou.....jen jsem si u čtení zadání, povzdychla nahlas, že moji malý tři malíři už spinkají a že mi nemůžou už nic namalovat...a jelikož já jsem malířský antitalent, jen jsem se o soutěži zmínila manželovi a šla se koupat...
on mezitím zavětřil, jako správný chlap, že kdyby jsme se zúčastnili a nedej bože vyhráli, tak že bych místo večerního vytírání mohla tu chvilku navíc ušetřit pro něj samotného 😀 ....
Obrázek sice vůbec nevím, co znamená...ale nemohla jsem mu neudělat tu radost a neposlat jej 🙂
Už je pozdě 😀 nevadí,držím palečky 🙂
@simdan šance zůčastnit se ještě je! Soutěž byla prodloužena do dnešních 12:00 ! 👍
@mates_neato Jeee, já už se těšila na vyhodnocení 🙂. Sice nikdy nic nevyhraju, ale kdyby náhodou no 😀

Má dvouletá dcera si zkrátka a dobře myslí, že robotický mop Everybot zvládne vytřít i sluníčko. Tak schválně 😉, ale ne, bez sluníčka by to nešlo 😀