icon

VELKÁ SOUTĚŽ o 3x robotický mop Everybot! Řekněte dost ručnímu vytírání.

mates_neato
7. dub 2017

VELKÁ SOUTĚŽ o 3x robotický mop Everybot!

Nakreslete vy nebo vaše děti „Co všechno dokáže robotický mop Everybot vytřít“ a foto obrázku přidejte zde do fóra.

Těšíme se na Vaši kreativitu. Třem z Vás bude Everybot už příští týden sloužit doma!

Soutěž trvá do neděle 9.4.2017 do 22:00. Tři výherce vylosujeme ze všech zůčastněných.

Řekněte dost ručnímu vytírání! http://www.everybot.cz/

VELKÁ SOUTĚŽ o 3x robotický mop Everybot! Řekněte dost ručnímu vytírání.
Strana
z5
mates_neato
autor
10. dub 2017

👍 už brzy se dozvíme 3 výherce 🙂

pajuska252
10. dub 2017

Takhle to vidi nas syn 19m. 😊

zolik
10. dub 2017

Tak ještě přidávám výtvor mého manžela a tím můžu prohlásit, že u nás se do soutěže zapojila celá rodina. Myslím, že to vystihl přesně a ze svého chlapského pohledu 🙂

onelove
10. dub 2017

Co dokáže mop vytřít dle naší 3leté: Na obrázku vlevo dole kočka jedoucí na robotickém mopu, vpravo prý "čurbes" 😀

prostejina
10. dub 2017

@mates_neato já myslela, ze to zverejnite už včera po 22 hod a jak prdla jsem snad každou hodinu kontrolovala mobil i v noci vždycky při kojení 😀

gabi62
10. dub 2017

Skvelý pomocník Everybot si iste poradí aj s touto farebnou nádielkou na
podlahe.

minizirafa
10. dub 2017

Tento robotický mop si určitě poradí s každou nečistotou! My jsme namalovali nános vlasů a chlupů (kdyby to někdo nepoznal) 🙂 Maloval Jiříček (2r) s maminkou 🙂

pomoztekacence
10. dub 2017

Tak tady jsem namalovala nějaký obrázek,bohužel jsem na to mela jen 15minut,ale alespoň neco jsem utvořila.Nebo záleží z které stránky se to veme.V domečku bylo třeba uklidit zem špinavou od jogurtu,od čokolády,od másla,od píší píší,cigaro,vlasy,různé drobecky,chlupy od pejska a kocicky a mnoho dalšího.Ale už je krásné uklizeny,my jsme šťastní,dceruska spí v postylce a za chvilicku půjdeme ven.Musíme dnes ještě k paní zubarce,to bude zase křiku.😉 Je cela po mamince,taky jsem jako mala neměla rada zubaře,ale to zvladnem.Hlavni je ze jsou zoubky i mi v pořádku a máme krásné uklizeno.🙂

sticker
pomoztekacence
10. dub 2017
ponie858
10. dub 2017

Taký bežný deň, ktorý každý modrykonik pozná 😉

... S everybotom, by sme konečne mohli zaspávať spolu.

mates_neato
autor
10. dub 2017

Milé dámy!! Je to tady 🙂

Losování bylo spravedlivé, pod mým vlastním dohledem, svědomím a s veškerou ctí!

a) Všechny zúčastněné (89) jsme vyexportovali do seznamu podle toho, jak jste příspěvky přidávali.
b) vygenerovali jsme seznam 89 čísel v náhodném pořadí přes https://www.random.org/sequences/
c) vylosovali jsme TATO 3 čísla!!! https://www.random.org/

Napětí stoupá 🙂
49
71
67

Vyhráli jste? Hurááá 🙂
Napište nám, přihlaste se nám zde do fóra.

Všem Vám ostatním děkuji mockrát za účast a za zábavný a poučný týden strávený zde s Vámi. Jako dárek Vám nabízíme MIMOŘÁDNOU SLEVU na naše robotické vysavače Neato a robotické mopy Everybot. https://www.modrykonik.cz/forum/dny-s-roboty-neato/muze-vas-vyrazna-sleva-motivovat-k-nakupu-jednu-pro-vas-mame/

Krásný den, hodně zdraví, lásky a štěstí.
Matěj Vít

apacheee
AMBASADORKA
10. dub 2017

Jestli to dobře chápu, tak jsem vyhrála? 🙂

novamamina
10. dub 2017

@apacheee Gratuluju, říkám že já nikdy nic nevyhraju 🙄

kami1984
10. dub 2017

@apacheee blahopřeji a zavidím,máš se na co těšit🙂

bledulka84
10. dub 2017

@eliskan gratuluju 🙂

minonnka
10. dub 2017

Gratuluji výherkyním a přeji ať mopík dobře slouží 👍

charmed
10. dub 2017

@apacheee ja to tak chapu 😎

Ja tedy take? Jupi!!!! Dekuji 😉

simdan
10. dub 2017

Moc gratuluji holky @eliskan @apacheee @charmed 👍❤😘 se máte 🙂 já to prošvihla,užijte si to 🙂

jajinka83
10. dub 2017

Taky gratuluji výherkyním, já holt zase smočím ruce v kýblu 😀

charmed
10. dub 2017

@simdan dekuji 😉 ja to zaregistrovala mezi horecnatymi stavy dcery,tak mam o to vetsi radost,protoze ji opravdu neni dobre. A kdyz je diteti zle,tak je to na palici,ze jo 😱

@mates_neato oporavdu moc dekuji,zvedli jste mi dnes naladu o 180°!

myspule1
10. dub 2017

Jejda, ja tesne vedle 🙂 . Holky gratuluji 🙂.

minonnka
10. dub 2017

@myspule1 Ja taky o dve cisla 😀

evulinka27
10. dub 2017

Gratuluji také!!! Táák jsem byla napnutá 🙂 no nic, výhra se nekoná, nevadí 🙂

simdan
10. dub 2017

@minonnka chtěla bys že😂😂😂

apacheee
AMBASADORKA
10. dub 2017

@novamamina
@kami1984
@charmed
@jajinka83 holky, moc díky, já tomu zatím ještě ani nevěřím. Dneska mám hodně blbý den, tak tomu vůbec nemůžu uvěřit. Nikdy jsem nic tak hodnotného ještě nevyhrála

charmed
10. dub 2017

@simdan
@jajinka83
@myspule1
@minonnka
@evulinka27
Holky,neveste hlavu. Ja (nejen tady) soutezim o neco, co bych chtela a tohle je prvni vyhra (necekam vsak,ze nekdy v budoucnu jeste neco vyhraju). A ze jsem se nacekala 😉 Takze trpelivost,ono se na Vas stesti brzo usmeje 😉

charmed
10. dub 2017

@apacheee to mi povidej,mluvis jako bys dnes byla u nas 😂

minonnka
10. dub 2017

@simdan A tak...nevadil by mi novy pomocnik v domacnosti, ale to uz bych asi chtela moc 😂 💃
@charmed Dekuji, v pohode, ja uz parkrat neco vyhrala a nekdy to vyjde jindy ne 😉

ponie858
10. dub 2017

Gratulujem 😍

mates_neato
autor
10. dub 2017

@eliskan @apacheee @charmed
Gratuluji holky !! 🙂 👍

Prosím pošlete mi do zpráv jméno, adresu, telefon a email, abychom Vám Everyboty odeslali hned zítra a ve středu je to doma 🙂
Děkuji. M

Strana
z5