Páteční soutěž s Hipp příkrmy - Jaký je oblíbený příkrm vašeho prcka?
Krásné páteční ráno maminky, těhulky a budoucí maminky,
určitě to zná každá z vás nebo brzy pozná 😀 Jaké příkrmy budu kupovat, budu mu vařit nebo obojí?
Já to neřešila, já zkoušela mnoho značek na trhu a nejlépe z toho dopadl Hipp. Krásně voní, dobře chutná a ráno pomáhá 😀 Ne, dělám si legraci. S Hippem mám ty nejlepší zkušenosti, Danielce budou za chvilku tři roky a stále i nápoje od Hippu u nás nesmí chybět. Navíc jejich srdíčkové vaničky s těstovinami malé moc chutnaly.
Dnes si zasoutěžíme o 5 balíčků Hipp, navíc každý v hodnotě 500 Kč!
Jaké příkrmy váš prcek má nejraději nebo víte, že mu určitě budete dávat?
Příspěvky vkládejte sem do dnešní půlnoci t.j. do 29.1. a já v neděli vyberu pět z vás.
Krásný den
Klára

Snažím se vařit především domací stravu, ale když je časová nouze nebo mám prostě líný den, tak šáhnu po skleničce, nejlépe od Hippu. Adámkovi chutná skoro vše, hodně oblíbená je kombinace losos + brambor + karotka 🙂
My frcime od Hippu na mlicku a kasickach.. jinak maminka doma vaří. Ale az pojedem na dovcu a budu muset vzit skleničku,tak to urcite bude Hipp 🙂
Tak naše půlroční Eliška teprve s příkrmy začíná. Zatím zkoušíme na co zabere 😀 . Plánuju střídat domácí a vařené podle potřeby. Ikdyž maminka míní, prcek mění 🙂 . Možností je spousta, tak doufám, že něco brzy objevíme. Třeba právě od Hippu 🙂 .
Ze zacatku nam slo vsechno, co nebylo ,,zelene,, 🙂 cim je syn ale starsi, tim vic se mu snazim jidelnicek zpestrovat a vracim se i k vecem, ktere mi drive jist nechtel. Postupne si na ty chute zvyka a papa hezky vsecko. Nejradsi ma ale jidla, ktere obsahuji mrkev a nebo testoviny. Pokud chci, aby snedl vsecko bez reci, tak vsazim prave na tyto jidla. Snazim se mu hodne varit domaci stravu, ale bohuzel ne vzdy zvladam vse, a tak kdyz neni dostatek casu, vzdycky sahnu po skenicce s prikrmem. A na cesty a vylety je to u nas samozrejmosti. Nejradsi mame prave hipp, je to znacka, ktere verim 🙂
Já teda většinou prikrmy vařím,ale když jedeme k rodičům,nebo někam na výlety kupuju bud Hipp nebo Hami a dcerce je úplně jedno jakou má příchuť,ta sní úplně vše🙂
Hipp je pro nas moc drahy, takze jsme ani nezkouseli, nejradsi ma maly prikrm od Hami penne s tunakem, ryby totiz moc nedelame, tak at sem tam rybku ma, jinak mu varim sama, prikrm davam jen treba na navsteve 🙂 nebo na vylete. Jinak maly neni moc vybiravy, tak vdecne sni vse, co mu podstrcim 🙂
Malá je žíravina, ta sní vše 😀 Takže dáváme to, co zrovna uvařím. nemám problém s tím, že by něco nechtěla..
Nejvíce vařím doma, protože to je pro mě nejjednodušší. Ale stejně mám doma zásobu Hipp srdíček, která dávám, když je nějaká výjimečná situace. Má úspěch nejen u mladšího syna, ale dávám je i staršímu, když je nemocný a domácí vytrvale odmítá 🙂
Nejoblíbenější jsou boloňské špagety.
Já malému vařím. O příkrmy nějak nestojí. Kdo ví proč 😒 Ale co mu opravdu chutná jsou kapsičky. To je mňamka a hlavně je zábava s kapsičkou 😀
Naše Elda baští všechno co se jí naservíruje. Teď se hodně rozjedla a jsem za to moc ráda. Jí většinou příkrmy ze skleničky ale zeleninu se snažím doma připravovat. Nejradši má červenou řepu, batát, kuře s rýží a zeleninou, těstoviny bolognese, bílý jogurt, na posezení sní banán, všechno možné ovoce, ovesné vločky, musli, teď jsme zkoušeli okurku, avokádo a to byl taky hit.
U nás nejvíc zabodovala značka Hami - kupovala jsem jak ovocné, tak masozeleninové příkrmy. Doteď kupujeme ovocné na svačinky, obědy vařím. Hipp jsme zatím nezkoušeli, hlavně z důvodu vyšší ceny.
U nas fici cervena repa a rapikaty celer 🙂 a na Hipp mlicku prozil starsi syn batoleci obdobi, mladsi, byt je "rizek" tak jidlu moc neda, dneska tedy snedl celou pul sklenicku ryze s telecim od Hipp a zapil maminym mlickem 🙂
Zdravím,zrovna dnes jsem male kupovala tyčinky od Hipp. Skleničky od Hipp jsou u nás hodně oblíbené, hlavně ovocné,jinak obědy ma domácí. Ale na výletech se masozeleninovy prikrm vždycky hodí a mala ho s chuti sní.
Deti maji radi ovocne kapsicky, ale posledni dobou se nemuzou nabazit ryzovych kolecek od Hipp
My zatím vaříme, i ovoce. Dr. rikala, ze je to lepsi, kvuli stravitelnosti, ale zkusila jsem presnidavky od Hippu, první lžička jablicka. Moc se mi líbí, že nejsou prislazovane. Zamicham je do domaciho vareneho prikrmu. Jinak zelenina u nás vítězí nad ovocem. Možná je moc kyselé, ale je pravda, ze když do uvareneho jablicka pridam jednu susenku, Sunarku uz neprotestuje a nedivim se, snedla bych to malému i já, jaká je to dobrota☺ Ze zeleniny miluje batáty, ale stačí i obyčejná brambora s mrkvi a fenyklem. Mám štěstí, ze máme jedlika. Neznám zatím, ze by neco prskal a bojoval se mnou a se lzickou 🙂 Přála bych to všem maminkam.☺
Tak mi teprve budeme a příkrmy začínat,ale už jsem si stačila udělat slušnou zásobu,první mrkev,první síně,mrkrv a bramborem,nakoupila jsem několik skleniček i ovocné ráda vyzkouším o jiné,myslím si ,že na trhu nic kvalitnějšího není,proto doufám,že malému budou šmakovat
Od každého trochu. Když je čas, příkrm uvařím. A když ne, ráda sáhnou po příkrému ve sklenice 🙂
Dceři chutnalo všechno, tak uvidím jak to bude u syna 🙂
U nás bohužel zatím příkrmy moc nevítězí. Zatím pokud kupuji, tak jedině od Hippu, ale jinak se snažím doma vařit. Zatím dopadla dobře jen brambůrka s mrkvičkou, ale ani toho moc syn nesní.... Zatím se mu nechce opustit moje mlíčko, i když mu bude za chvíli už 7 měsíců 🙂
Synovi teda většinu jídel vařím, občas používám skleničky- hlavně na cestování nebo když nestíhám vařit... Par značek jsem vyzkoušela a za me teda vyhrál Hipp a malému chutná ze všech nejvíc... Zatím teda mam odzkousene masozeleninove obědy a ovoce, k dalším výrobkům zatím nebyla příležitost...
My začínali na mlíčku od Hipp, když jsem nemohla kojit a malému moc chutnalo 🙂
příkrmy se snažím dělat domácí, ale když někam jedeme nebo nestíhám nakoupit na vaření jeho dobrot, tak sáhnu po skleničce. Miluje hlavně těstoviny a masíčko 🙂
a nápoje má rád snad všechny 🙂
přijde mi to jako fajn alternativa, když někdo nedává domácí příkrmy 🙂
Hezký den, u nás je to tak půl na půl. Jídlo pro malou vaříme a pro případ tzv. "Nevařícího, pres dne" kdy nějak nestíháme malá baští příkrmy kupované. Ujíždíme na Hippu a Hami. Od Hippu malá sní vše je to naše jak mi říkáme dětská kyselinka a od Hami to je penne s tuňákem, rajčaty a cuketou.
Nikdy jsem žádnou skleničku od žádné značky nekoupila,ani synovi před 12 lety a ani teď dceři.Proto nedokážu posoudit,jaké příkrmy jsou.Vše si doma vařím.Nakoupím čerstvou zeleninu,maso,ovoce a zpracuji.Nejvíce nám chutnají batáty a telecí maso.Co nám moc nejelo byla červená řepa.Většinu věcí kupují na farmářských trzích a maso domácí, ne z obchodu.Od Hippu od začátku ale používáme čaje.Heřmánkový a jablečno - fenyklový,ty jsou skvělé 🙂
Dcera je poslední dobou hodně velký jedlík, tak se jí snažím vařit a dávám i kousky, ale když někam jedeme, tak s sebou beru skleničku. Nejím a nevařím ryby, tak máme skleničky s rybami, od Hami zase všechny, kde je rajče, ty miluje. Líbí se mi, že s akcí je Hami poměrně levné, pořizujeme takto i ovocné kelímky, v klasických přesnídávkách je často cukr, a ten jí dávat nechci. Jedno období jsme jeli i jen na skleničkách, domácí příkrmy vůbec nechtěla, ale teď už je jí to naštěstí jedno, hlavně, že je toho hodně :D V sezóně čisté ovoce zavařujeme, zeleninu mrazíme do ledovačů, přeci jen v zimě ovoce a zelenina stojí za prd..
Krasny den prejeme 🙂 Nas pul rocni Tomik teprve zkousi ochutnavat po domacku vyrobene zeleninove mixiky. Jeste sme tedy sklenicky nevyzkouseli, ale az se trosku rozpapa, tak to mame urcite v planu, jelikoz ma Hipp opravdu bohatou skalu, at uz ovoce, zeleninu, nebo napoje. Vzdy se tesim na jeho obliceje, kdyz mu naserviruju neco noveho 😀 Zatim nejvic sklebici byla brokolice, cemuz se moc nedivim, samotna uvarena nejela ani mne 😀
Hipp u nas boduje u potreti, narozdil od jedne tuzemske znacky se nedela spatne mne,kdyz otevru sklenicku (nejdrive jsem to pricitala tehotenstvi,ale drzi to stale i po dvou dlasich porodech). Zatim vsem mym detem chutnalo kruti maso s ryzi a sklenicky s rybami-losos i morska ryba s brokolici a sesmetanou. Navic s nimi vzdy zacinam-Prvni mrkve i Prvni dyne-ta nasim chutna obzvlast. A ovocne presnidavky jsou taky super.Ted se tesim,az bude ten nejmensi vetsi a bude moct dostavat ty srdickove vanicky 🙂.
Naše Verunka jídlu nikdy moc nedala, ale od té doby, co jídlo začínáme tak, že dostane na talířku zeleninu vcelku, tak je spokojená. 🙂 Moc toho sice sama nesní, ale pak sní skleničku ochotně a většinou celou..Hipp u nás vede společně s Hami
Z ovocných příkrmů jen a jedině švestkový Hipp, malá nesmí jablíčka a toto je jeden z mála, který je neobsahuje a chuťově ji taky moc chutná. Co se týče masozeleninových, tak to jsem vybíravá asi víc já, než ona, malá papá krásně. Hlavně kupujeme Hami nebo Hipp, jen ne Hamánek.
U nás je Hipp značka číslo jedna 🙂 obídky zblajzne jako malinu a přesnídávky taky 😀 pitíčka Hipp ředíme vodičkou a mlíčko postupně zavádíme do jídelníčku, aby odstavení od kojení v budoucnu nebylo šokem 😉 😅
Já na Hippu začínala s příkrmy. Teď už malé vařím, ale když nestíhám, dostane Hipp skleničku. Nejradši má brambory s fenyklem a králíkem. Přesnídávky dávám denně a to jí nejvíc chutná meruňka s banánem. Ale přesnídávky Hipp zblajzne všechny teda. 🙂

U nás zatím nevíme, dozvíme se to časem. Ale kamarádky většinou dávají Hipp ovocné příkrmy, ale mně voní i těstovinové, tak uvidíme 🙂 Především chci ale dělat domácí vzhledem k financím 🙂