Nakupujete potraviny přes internet? Znáte službu Potraviny on-line?
Nakupujete potraviny přes internet? Slyšeli jste o službě Potraviny on-line, díky které si můžete svůj rodinný nákup vyřídit přes internet? Vyzkoušeli jste již tuto službu? Jaká byla vaše zkušenost?
@teeerez Cena se pohybuje mezi 49Kč a 99Kč. Během objednávky si budete moci vybrat libovolné datum a čas z tabulky. Kliknutím na políčko se čas doručení zvýrazní a bude pro Vás rezervován 2 hodiny.
Zkušenosti jen pozitivní, super je, když jsou k dispozici kódy na dopravu zdarma 😉. Jednou se tedy stalo, že se během přepravy rozbil nápoj a vytekl skoro do všeho, co jsme si objednali... ale to se bohužel může stát, i kdybychom si ho koupili sami. Jinak maximální spokojenost. A v porovnání s jinými doručovatelskými službami - dovozci potravin jsou velmi milí, příjemní, ochotní, nákup dovezou až k domovním dveřím.
Tuto službu využívám a vždy jsem byla spokojena. Zejména opět v zimních měsících budu opět hojně využívat.
Jsem taky spokojená, zrovna před chvílí jsem vybalila nákup od vás. 🙂 Využívám nepravidelně, ale zatím zkušenosti velmi dobré. Pánové bez výjimky milí a ochotní, namají problém, když třeba něco z náhrad nechci. Zboží kvalitní. Nevím, jestli jsem se špatně nedívala, ale myslím že ne - jediné, co mi chybí, je možnost doobjednat zboží. Například když udělám objednávku v pondělí, mají zavézt ve středu, a v úterý si ještě vzpomenu na další věci, co bych potřebovala. I když teď spíše objednávám ze dne na den, protože termínů je dost, takže tohle odpadá.
@renca_hanych
Dobrý den, ráda Vám všechno vysvětlím. Nejdřív se podívejte na mapu http://www2.itesco.cz/potraviny-on-line-overeni.... Okamžitě zjistíte, zda je naše donášková služba dostupná ve Vaší lokalitě, či nikoli. Pokud ano, zaregistrujte se na webu a nakupujte z pohodli domova. http://nakup.itesco.cz
Cena za dovážku se liší s ohledem na datum a čas. Pohybuje se mezi 49Kč a 99Kč. Během objednávky si budete moci vybrat libovolné datum a čas z tabulky. Kliknutím na políčko se čas doručení zvýrazní a bude pro Vás rezervován 2 hodiny.
já bych takovou možnost velice uvítala, nakupování mě příliš nebaví ale přestože mám třicetitisícové okresní město přímo za barákem Tesco v něm není a musím jezdit do malého tesco marketu do třicet kilometrů vzdáleného malého městečka. takže u nás rozhodně sci-fi na ještě hodně dlouho
Já bych to využívala, kdyby to bylo možné. Bez auta s dvěma dětma se na velký nákup zrovna snadno nedostanu. Přitom Tesco v blízkosti máme. Jenže velký nákup tahat MHD je za trest. Nechápu proč naše Tesco tuto možnost nemá. Jsme sídliště o velikosti města (67tis. obyvatel).
Službu znám, sem tam ji využívám, celkově spokojenost se službou - potraviny dorazily v dobrém stavu i zelenina a maso. Úspora času, objednávku možno změnit ještě den před doručením - lze třeba něco přidat. Nevyužívám pravidelně, protože Tesco sortiment mi ne ve všem vyhovuje.
Znám a co jsem nemocná a manžel taky, využiváme skoro pravidelně, uvítala bych to i u jiných obchodů Lidl, albert apod.
Pro Prahu parádní služba, super zkušenost. Ale dost mě mrzí, že tuto službu nenabízíte okolo všech Tesco (Tábor, Písek apod). Plánujeme se pŕestěhovat na Písecko a musím říci, že jsem zjišťovala hned na začátku jestli je tato služba dostupná i tam (jako zrakově postižená jsem zcela odkázaná na pomoc ostatních co se týče jak odvozu na nákup tak čtení cen etiket apod) a byla jsem velmi zklamaná, že tam tato možnost není a tudíž zase nebudu moci nakupovat úplně sama přes internet. Stálo by za to, rozšíIrit tuto službu na další města a jejich okolí. Vím že to asi nic nezmění, ale moc bych se za to přimlouvala a určitě nejen já
Nakupuji on-line pravidelně a je to prostě super!! Věci čerstvé, dlouhá doba trvanlivosti, donáška až do bytu. Občas zajdu nakoupit velký nákup normálně a velmi ráda zase zasednu k počítači a objednávám on-line.
Nakupuji uz od jejich zacatku. A ted s mimcem,si vubec neumim predstavit, ze bychom to tahali sami! Jaka uspora casu! 🙂
Nakupujeme nepravidelně, hlavně když dojdou mouky na chleba. Vadí mi několik drobností:
- miliarda igelitek v každém nákupu. To by mě čert vzal, přitom byly zavedeny poplatky 1 Kč i na kasách obchodů.
- řidič nesmí dovnitř do bytu. Já ale nemíním nákup za víc než 1000 Kč řešit mezi dveřmi na panelákové chodbě.
- poslední dobou nás řidiči pobízejí, že si máme nákup převzít, nekontrolovat, podepsat a oni aby mohli jet. Případné reklamace že vyřídíme zdarma novým závozem (přesně si to nepamatuji). Nevyčítám to jim, je to nepochybně pokyn shora. Ale když už nakoupím, tak s tím nechci mít další problémy typu obvolat callcentrum, zas čekat na termín. Proto chci vyřešit celou objednávku na místě (tj. odškrtat, zda jsou všechny položky z nákupu ve správném počtu). Řidiče to zdrží asi o 2 minuty, mě by celá potenciální anabáze stála minut několik desítek.
- většina eshopů mívá od určité částky dopravu zdarma. Mně by to např. od 1000 vyhovovalo víc, než lovit kódy.
Jinak spokojenost velká!
YES 😉 A už se těším, až budou zase vozit z Letňan, bo ze Skalky nám minule přišlo zkažený maso... Kdyby za to třeba dali slevu na dopravu nebo tak, bylo by to fajn. No ještě jim dáme šanci...
@elitera je fakt, že množství igelitek mě taky překvapuje. V jednom nákupu jsem měla snad 20 tašek (zvlášť jogurty, zvlášť vejce, zvlášť smetana 😕 😕 )!!!
Jinak já mám hned za dveřmi nachystaný prádelní koš, zboží si v klidu přeberu mezi dveřmi a vůbec mi nevadí, že pracovník stojí na chodbě. Ani by mě nenapadlo ho pustit dovnitř 😕
Než zaplatím, tak mám nákup v klidu převzatý 🙂
sluzbu znam a vyuzivam jiz dlouho uspora casu s ochota je fajn.nakup donesou az domu.sem spokojena nemusim litat po obchode a travt cas nad nakupem muzu doporucit
@andelka
@alyssa.anna
@pupickova
@lucifereeek
@rory_g
@mirusak1
Neustále pracujeme na rozšíření sítě. Chcete-li být informováni až budeme dovážet i do Vaší oblasti, předregistrujte se a bude te vše vědět jako první. 🙂
http://www2.itesco.cz/potraviny-on-line-predreg...
Objednávala jsem,párkrát,a vím,že ovoce,zeleninu a maso už si nikdy neobjednám,banány a jablka mě přišli pěkně natlučené,brambory byli jak křepelčí vejce a maso?škoda mluvit ,tak hnusný flákoty plný šlach a tučnýho, bych nekoupila ani psovi,jo a na výšku mělo asi 3 cm takže se z toho nedalo ani pořádně nic uvařit,polovinu jsem toho vyhodila,jinak jsem spokojená.
Nakupuji pravidelně cca jednou za deset dní a spokojenost maximální. S malým dítětem v centru Prahy už si neumím představit nakupování jinak - ... :-/
Využívala bych, ale Olomouc nerozvážíte:-/ A to vím o dost maminkách co by službu využily... Takže smůla...
@tesco_xenie já už čekám snad dva roky, kdy někdo pochopí že Ostrava by něco takového taky uvítala. Logicky. Má to Praha i Brno, tak proč my ne automaticky taky?
Nakupuju pravidelně 2x za měsíc a maximální spokojenost. Jen ovoce a zelenina je občas v horší kvalitě ☹
@tesco_xenie díky, ale jak jsem psala, už objednáváme. Jen jsem psala, že bych uvítala, když už se něco stane (jako u nás zkažené maso) nějakou kompenzaci, třeba ve formě kuponu, nevím. Krom toho, že jsem maso vrátila, se nic neděje a to asi není žádné zkvalitnění služeb...

Moc ráda bych využívala, ale Olomoucko zatím nic 😒 Doufám, že se služba brzo rozšíří o další regiony.