icon

Nakupujete potraviny přes internet? Znáte službu Potraviny on-line?

tesco_xenie
20. říj 2014

Nakupujete potraviny přes internet? Slyšeli jste o službě Potraviny on-line, díky které si můžete svůj rodinný nákup vyřídit přes internet? Vyzkoušeli jste již tuto službu? Jaká byla vaše zkušenost?

Strana
z9
tesco_xenie
autor
22. říj 2014

@mavo Rozšiřujeme se 🙂 Chcete-li být informováni až budeme dovážet i do Vaší oblasti, předregistrujte se a budete vše vědět jako první.

tesco_xenie
autor
22. říj 2014

@jarkalada ano. Hodně na tom pracujeme. 🙂

tesco_xenie
autor
22. říj 2014

@marketa_ Dobrý den, službu ve Žilině chceme otevřít příští rok. Hodně na tom pracujeme🙂

tesco_xenie
autor
22. říj 2014

@cara.m Moc bychom chtěli zpřístupnit službu příští rok.

marti73
22. říj 2014

Bydlím v Sázavě, okr. Benešov, máme tu jen Tesco Expres, to je mini krámek a zboží v akci, jen ihned vyprodané a samozřejmě sortiment minimální.

Chtěla jsem se zaregistrovat a nakupovat na itesco.cz, ale i když jsme na mapě pokrytí této služby, tak nám bydlícím v Sázavě, není umožněno, tuto službu využít.
Zřejmě, má Tesco obavy, že už by v Tesco Expres nikdo nenakupoval??

Proč ale nemohu tuto službu využít alespoň na sortiment, který je v prodeji jen v hypermarketech a není v Tesco Expres vůbec dostupný??
Má to vůbec nějakou logiku??
Přitom vesnička cca 5km od nás Stříbrná Skalice, ti mohou na itesco.cz nakupovat a my ne, kvůli Expresu v Sázavě??

Má vůbec Tesco zájem o zákazníky, kteří by u nic rádi na itesco.cz nakupovali??
..zřejmě NE..

tesco_xenie
autor
22. říj 2014

@marti73 Dobrý den. Moc nás mrzí, že služba zatím není dostupná ve Vaše lokalitě. S Tesco Express to nemá nic společného. Zboží vozíme z hypermarketů. Vzdálenost určujeme dle PSČ.
Neustále se rozšiřujeme. Zaregistrujte se tady http://www2.itesco.cz/potraviny-on-line-predreg... a budete všechno vědět jako první.

marti73
22. říj 2014

@tesco_xenie Děkuji, tam jsem již registrovala, snad někdy před rokem. 🙂
Znám spoustu lidí u nás v Sázavě, kteří službu itesco.cz využívají tzv. oklikou 😅
Zadají adresu: Stříbrná Skalice, což je vedlejší vesnice, kam itesco.cz ještě zaváží a do poznámky napíší Sázava a adresu a oni jim to na konec dovezou. 🙂
Tak proč už k nám nejezdí ''legálně'' ? 😅
Nebo to mám dělat také tak ? 😉

atinkaa
22. říj 2014

@tesco_xenie takze nase info takpovediac z prvej ruky a uplne expresne - vcera urobena objednavka dnes mam tovar
za mna super sluzba, okrem trampot s prihlasenim, pisala som tu a ostalo nepovsimnute https://www.modrykonik.cz/forum/dny-s-tesco/jake-mate-zkusenosti-s-nakupovanim-potravin-na-internetu/
nemam ziadne vyhrady
tovar doniesol slusny pan, ktory mi ako novacikovi vsetko vysvetlil, pockal kym tovar pozriem, nechcenu nahradu vzal a snad sa nam za to vratia korunky naspat na ucet tak ako povedal, vsetko bolo zabalene a v ok stave, tak logicky ako by som to balila ja, teda veci syr a spol spolu, kozmetika tiez, detske veci taky, takze nam to pri dverach ani nejak dlho netrvalo
za mna velike dakujem za fakt prekvapivo super sluzbu, kedze tesco v prahe nikdy nepatrilo medzi naj na nakupy, tak to asi od dnesneho dna bude nasa sluzba a asi uz na nakupy nijak extra chodit nebudeme
fakt fajne 😵

prajem nech sa dari i nadalej, snad to nie je len uvod a nepojde do sipkou dole, co je tiez Standard cr-sr sluzieb, urobit si meno a levitovat...tak nech sa Vam dari to udrzat take ake to bolo dnes pre nas, prijemne, cas setriace
a pre ostatne maminy, ktore nie su z velkych miest prajem, nech sa sluzba co najrychlejsie k spokojnosti rozsiri, je superska, takze myslim, ze ma sancu 😉

Pekny den.

lenkazdenek
22. říj 2014

Já už velké nákupy jinak nepraktikuji,je to pohodlnější ,rychlejší a navíc mám pořád přehled o tom co kupuju 🙂 Nakupuji takhle už skoro rok a maximální spokojenost! Dokonce mi ovoce a zelenina příjdou lepší než bývá normálně v obchodě. 🙂

mamkamarketa
22. říj 2014

@tesco_xenie tak to pravda neni. Bydlime na miste, kde je ve stejne vzdalenosti OC smichov s hypermarketem a i MY Narodni se supermarketem, do nasi oblasti se dovazi z MY, coz je postaveny na hlavu. Tam je vyber o vice nez polovinu mensi.

ladik1
22. říj 2014

@srajbrova : My taky nakupujeme z kolínského Tesca, zelenina a ovoce krásná, lepší jak na prodejně 😀 takže té se bát nemusíš🙂 Fakt, že maso taky nakupuju jinde 😉 raděj řezníka od vedle, ale zelenina je teda opravdu moc pěkná 😉

verdos
22. říj 2014

Jsme velmi spokojeni, i když to má spoustu much, ale časem budou snad vychytané (chybí fotografie zboží nebo správný či celý název zboží na stránkách, náhrady jsou občas naprosto nelogické - např. baterie AAA nahrazeny bateriemi typ C, bezmléčná rýžová kaše nahrazená mléčnou a ještě s příchutí atd.). Bylo by fajn, kdyby si člověk mohl vybrat, zda chce vůbec dané zboží nahradit (např. jinou značkou - nikoliv jiným typem zboží!) nebo ne. Ale pánové, co k nám zboží vozí, jsou ochotní, milí, někdy i vtipní, dá se s nimi dobře domluvit, a dovážka zboží je "za hubičku" oproti tomu, že by mě nákup v Tescu stál spoustu nervů a času a doprava taky není zdarma... Občas některé zboží už není k dispozici, ale to se stává i při běžném nákupu. Zlepšila či upravila bych také platnost slev. V úterý sice můžu nakoupit na středu, ale středeční akční zboží ještě nevidím a úterní slevy ve středu už naopak neplatí. Přesto na tuto službu nedám dopustit. Vždy vše pečlivě vyberou, zabalí, vysvětlí (jednou jsem zazmatkovala a něco špatně pochopila). Opravdu doporučuji těm, kteří jsou v "obsluhované" oblasti a váhají.

bunny123
22. říj 2014

@tesco_xenie Chtelo by to rozsirit sluzbu i do Ostravy, jakozto 3. nejvetsiho mesta CR. Nechapu na co Tesco ceka 😉

veverusa
22. říj 2014

Tak jsem právě přebrala první nákup iTesca. A jsem bez výhrad spokojená. Objednání mi trvalo kolem půl hodiny (to nestihnu ani do obchodu dojet) a pak už jsem jen čekala 😉. Přijeli v časovém rozmezí, jako poprvé kupujícímu vše vysvětlili a už jsme si jen přebrala nákup. Vše bylo v pořádku dodáno, zelenina i ovoce krásné, maso s dlouhou trvanlivostí, dodali vše co bylo objednáno. A platba kartou je pohodlná.
Za mě 100 % spokojenost a určitě budu nakupovat častěji.

lu777
22. říj 2014

ono to prvni objednání, tam mě odrazuje to vybírat, hledat to na webu, který neznám..
ale pak je dobré, že si to člověk dá do oblíbených a to mu ušetří víc času 🙂

maximka33
22. říj 2014

využívám jednou za měsíc, někdy dvakrát, zvlášť na mléko v akci, či piva a minerálky. vidím spoustu výhod, doprava zdarma, ušetřeený čas, nemusím poskakovat po obchodě s prckama, nehážou mi do košíku věci, o kterých nevím. chválím kvalitu zeleniny a to, že to řidič zvlášť ukáže a je možnost odmítnout., občasné náhrady snesu. jen je třeba hlídat, kdy se mění nabídka akční, protože zavážka je nejdříve až den následující po objednávce, a to může ovlivnit cenu. negativum je to, že na obrázku zboží může vypadat větší, tak jsem si párkrát omylem koupila malé balení chipsů, malý jogurt, poloviční toustový chléb, protože jsem přehlédla údaj o váze (cena vypadala přijatelně). ale obecně moc chválím a líbí se mi i to, že objednávka po internetu není nijak omezená, můžete klidně objednat za stovku a dovezou vám to. doporučuji na plánované oslavy, vánoce, párty.

tesco_xenie
autor
23. říj 2014

@atinkaa Děkujeme za přízeň 🙂

tesco_xenie
autor
23. říj 2014

@marti73 Omlouváme se, že služba zatím není dostupná ve Vaše lokalitě. Předám Váš požadavek kolegům z provozního oddělení. Děláme vše, aby zpřístupnit službu všem.

tesco_xenie
autor
23. říj 2014

@bunny123 Otevření služby v Ostravě je pro nás jednou z hlavních priorit. Maximálně pracujeme na tom, abychom zpřístupnili službu příští rok.

miluskas
23. říj 2014

No tak já nakupuji ráda přímo v obchodě ,jelikož platit za cestu je dost o tesca zrovna jeste pozadu. Tesco mi přide dobré na nákupy když ho mám při cestě spojené s dobrou lékárnou,která tam je. Jinak sortiment jako všude jinde potravin,takže nevidím důvod se nevyvětrat,vzít auto a dojet mezi lidi,nikdy nevíte koho fajn potkáte,povětšinou mám možnost popovídat s někým což je dobré. Na netu nakupuji vše často krom jídla.😊

amabilis
24. říj 2014

@tesco_xenie Jak je to vlastně s načítáním bodů? Zákaznickou kartu má totiž na sebe registrovanou manžel, ale nákupy provádím hlavně já. Uvádí se č. zákaznické karty i na internetu při registraci? Nebo se to do toho vůbec nepočítá? Tohle je popravdě důvod, proč jsem se ještě neregistrovala, ač by mi to občas pomohlo. Tesco mám totiž kousek, ale ne vždy je možnost tam jít (a proč se tahat s těžkými nákupy, že).

tesco_xenie
autor
24. říj 2014

@marti73 Mám pro Vás skvělou zprávu. V Sázavě chceme zpřístupnit službu v prvním čtvrtletí příštího roku.

ivis29
24. říj 2014

za mě spokojenost

zimkova
25. říj 2014

Zatím jsme nevyzkoušeli, ale zní to velmi zajímavě. Itesco vyzkoušíme. Pořád se něco děje a něco mění a rozšiřuje. 🙂)

123beruska
25. říj 2014

Dobrý den, ráda bych vyzkoušela tuto službu, je možné někde získat kupon na dopravu zdarma při první objednávce?

ppetrac
26. říj 2014

Využila jsem už cca 6x a vždy velká spokojenost 🙂

elennka
26. říj 2014

Využila jsem asi 10x, ale nebyla spokojenost na 100%.. hodně náhrad, zboží před koncem trvanlivosti, zaměněné zboží.. některé akční zboží z letáku není potom přes itesco dostupné..
Pozitivum.. nemusím se tahat s minerálkami..
Takže nakonec si stejně raději chodím nakupovat do obchodu (tak různě..) a itesco využiju jen když jsem marod a nedostanu se do obchodu..

tesco_xenie
autor
27. říj 2014

@amabilispokud máte Clubcard a přejete si dostávat Clubcard body za Vaše nákupy jako v Tesco obchodech, vložte prosím číslo Vaší Clubcard při registraci na webu nakup.itesco.cz. Za nákup v eshopu dáme Vám dvojnásobek Clubcard bodů.

telezska
27. říj 2014

bohužel jsem tuto službu nevyzkoušela.. jelikož Jičín kde bydlím tuto službu nemá... :( jinak bych byla stálým zákazníkem... :(

zimkova
27. říj 2014

Dvojnásobek Clubcard bodů je super 🙂

Strana
z9