Celotýždenná súťaž o pobyt podľa vlastného výberu
Zapojte sa do súťaže o zážitkovú dovolenku v hoteloch sieti Trinity Hotels & Resorts podľa štandardov babyfriendly. Doprajte si komfort vybavenia hotelov, kde platí motto „Zábava a zážitky pre deti, oddych a relax pre rodičov“. Spoznajte tri úžasné destinácie na Slovensku a zabávajte sa spolu s nami. U nás si vyberáte hneď dvakrát, lokalitu a termín dovolenky podľa témy, pretože v Trinity zažijete každý týždeň zábavný program pre deti v inej téme počas celého leta.
Svoju výhru môžete využiť v Hoteli Senec na brehu Slnečných jazier, Hoteli Sitno v srdci Štiavnických vrchov alebo Atrium hoteli vo Vysokých Tatrách.
AKO SÚŤAŽIŤ ?
Stačí poslať vaše tipy a názory k tematickým týždňom v hoteloch siete Trinity Hotels & Resorts – pozrite si letný katalóg Trinity Hotels & Resorts a napíšte nám, ktorý hotel a tému by ste si vybrali Vy.
Letný katalóg pobytov nájdete na: http://www.trinityhotels.sk/pobytovy-balik-letn...
alebo si pozrite stránky našich hotelov: www.hotelsenec.sk / www.hotelsitno.sk / www.atriumhotel.sk
Do súťaže budú zaradené všetky príspevky v podobe komentárov v tomto fóre poslané do 04.02.2018 do 24:00. Meno výhercu uverejníme v pondelok 05.02.2018 a bude kontaktovaný internou poštou.
O ČO HRÁME?
3-dňový Trinity pobyt s polpenziou pre 2 osoby v ktoromkoľvek z Trinity Hotels & Resorts podľa vlastného výberu v hodnote 345,- Eur
Pobyt zahŕňa:
- ubytovanie v komfortnej izbe
- raňajky formou bohatých bufetových stolov
- večere formou lahodných švédskych stolov alebo lahodného 3-chodového menu
- masáž chrbta pre dve osoby,
- fľaša kvalitného vína na izbe,
- bezplatný vstup do hotelových bazénov a wellnes,
- bezplatný vstup do MiniMe detskej herne
Pozn.: platnosť výherného poukazu je až 1 rok od jeho vystavenia!

@patricia_trinity
Máte to moc pěkně vymyšlené a z pestré nabídky si musí vybrat snad každý. Spousta vyžití pro děti vsech věkových kategorií a rodiče se taky rozhodně nudit nebudou.
Za nás tedy Slunce, seno, Senec!!! Super.
keby sme vyhrali, vybrali by sme si hotel Sitno, pretoze Stiavnica je uzasne mesto, ady sa tam vraciame a stale je tam co vidiet, oddych, aj pohyb, nocny vystup na Sitno uzasny zazitok, pre mna aj pre malu, hotel a program by sa nam pacil naozaj obom 🙂
Vybrala bych si Sitno. Banskou Stiavnici jsem jiz navstivila a do toho kraje jsem se zamilovala!
Ahoj pro naší dovolenou bych vybrala hotel Atrium, přesně tomuhle totiž říkám pohádková dovolená 🙂 Prostředí Vysokých Tater, krásná krajina a příroda, která láká k romantickým procházkám a výletům 🙂 a filmové večery na letní terase? No to musí být také romantika jako blázen! ;) ale protože by jsme určitě vzali i našeho prcka, tak ani animační programy nebo koncert kamarádů s Trinity by jsme si nemohli nechat ujít 🙂
Atrium High Tatras, vypadá to skvěle a pobyt v přírodě by nám jen prospěl 🙂
Moc se mi líbí hotel Senec - široká nabídka pro děti, spa pro mě, jezera, možnost výletů... Přijde mi to celé úžasné, z fotek na mě dýchá pohoda, klid a plno legrace. 🙂
ATRIUM - vysoké Tatry, procházky přírodou, výšlapy po horách, relax a pohoda s dětmi, to by byla dovolená snů. S TRINITI se sen může stát skutečností🍀
Ať vybírám,jak vybírám,pořád se ne a ne rozhodnout,každý hotel má svoje a každé místo je něčím,čím mě láká...Tématické týdny jsou úžasné,je to další věc,která zpestří pobyt...kdyby se rozhodovali moji kluci,myslím,že by vyhrál indiánský týden,přeci jen tři kluci :D
Ahojky, právě vybíráme letní dovolenou a tento rok bychom chtěli na Slovensko. Nejvíce ze všech nabízených hotelu se mi nejvíce líbí Atrium. Libi se nám prostředí,úžasná zábava, máme skoro ročního prcka kterého už vidím,jak tam u vas blbne😂 milujeme hory a čerstvý vzduch takže Atrium je pro nás snem. Nicmene- ani z jedním hotelu bychom nepohrdli😂 jsou nádherné a moc se mi líbí vas program pro děti😊
Už léta toužím dostat se do Tater, takže volba je jasná 🙂 - Atrium High Tatras
My milujeme Tatry, ale teď máme prďolu a s ní by to nešlo, takže počkáme až vyroste. Nyní bychom byli pro Sitno, přeci jen krásná příroda po okolí a tím pádem turistika po kopečkách, které ale zvládne i prcek, který teprve oběvuje svět na dvou nohách 🙂. ... Ve vašich hotelech myslíte úplně na vše, relax maminky ❤ , zábavu pro děti, ale i celou rodinu... miliony zážitků!!! my si mooooc přejeme jet 🙏👶🚗
Nejvice me zaujal Senec Lake resort, zda se mi, ze je tam nejvice sportovniho vyziti nejen pro deti, ale i pro dospele. Na druhou stranu by Sitno mohlo byt trosku klidnejsi a soukromejsi. Opravdu bych si tezko vybirala. Name Slovensko jezdime temer kazdy rok a prijemne me prekvapuje, jak se kazdorocne zlepsuje nabidka na dovolenou.
Vzhladom k tomu, ze tyzdnovy pobyt v hoteli Atrium uz mame v auguste, tak by som zvolila Sitno. Zijeme v CR, deti poznaju vychod kde maju babicku a Tatry, kde sme pravidelne v lete, takze by mohli objavit zase iny krasny kut Slovenska. A program ich zaujme uplne kazdy. 😉
@patricia_trinity Za nás : Letná dovolenka v SITNO Forest Resort.
Asi se shodnu s mnoha soutěžícími, že nejvíce by mě osobně lákal pobyt v tatranském hotelu Atrium. Slovenské hory miluji a než se nám narodili děti, jezdili jsme sem za turistikou minimálně jednou za rok. Teď se ovšem již na vše dívám z trochu jiné perspektivy a tak si po prostudování nabídky myslím, že letní dovolenou bychom si jako rodina nejvíce užili v resortu na Senci, kde je spousta dětských atrakcí a samozřejmě i možnost koupání. Co se týče programů, tak všechny jsou velmi nápadité, pro naše ještě malé děti bych vybrala třeba Slunce, seno, Senec.
Taky se ráda přidám do soutěže, protože Slovensko miluji. Jen si vybrat, každý má něco. Ale jelikož poslední dobou nás lákají hory tak bychom volili Atrium. 👍
Atrium High Tatras je moje volba. Milujeme hory v létě a v Tatrách jsme nikdy nebyli. Splnil by se mi sen se tam podívat a s programem pro děti, fantazie.
Hotely vypadaji super vsechny. Asi bych si vybrala Sitno, protoze tuhle cast Slovenska vubec neznam. Z tematickych tydnu me zaujaly Vanoce v lete, protoze nase deti samozrejme Vanoce miluji a cely rok si na ne hraji 🙂
Vybrala bych hotel Senec, moc hezký a skvělé vybavení pro děti.
Tak nás zaujal hotel Atrium High Tatras, a i když doma máme malé minizoo, tak by naše holky určitě zaujal program Na farmě. Koneckonců kamzíka doma mít určitě nebudeme🙂
Vzhledem k věku naší starší dcery (3,5roku) nás nejvíc zaujal hotel Sitno a týden Všude samé bubliny. Zbožňuje bublifuk a bubliny všeho druhu 🙂
Jinak všechny hotely jsou moc krásné. Do Tater bych se taky jednou ráda podívala. Bohužel jsem tam ještě nebyla ☹
My máme malé děti, pro které jsou tatranské túry ještě moc náročné. Štiavnické vrchy miluji a takový prodloužený víkend v lese, když je o člověka po každé stránce postaráno, by byl úchvatný. Líbí se mi třeba program se Spievankovem, to je teď u nás oblíbené.
Me nejvíce nalakaly Tatry, kde máme i blízko část rodiny a chtěli bychom to tam brzy ukázat i našemu dítěti. Proto Atrium High Tatras 🙂
Všechny vaše hotely jsou krásné, s většími dětmi bychom si asi užili ATRIUM High Tatras, ale vzhledem k tomu, že máme zatím doma malé prcky, 2 a 4 roky, nadchla nás nejvíc nabídka SITNO Forest Resort, především nápad s bublinami je úžasný 😉 Syn měl podle videí na vašich stránkách radost nejvíc z toho, že "mami, tam jsou i masky", dcerce se zase líbí "cáky, cáky" a mě osobně hodně zaujal nápad s Foodie 😉
Dobrý den..Tak moc dobrý tip na oddych a relax..A zajímavá soutěž..určitě bych vybrala hotel Sitno a pohádkový týden,jelikož jako v pohádce by jsme se měli..krásný den!
Takova velka nabidka a clovek si ma vybrat jen jednu? to preci po nas nemuzete chtit? 😀 loni jsme byli na prodlouzenem vikend na sk s manzelem a dcerou a bylo to prima jen my rodina, ale zaroven by me i lakal romanticky pobyt pouze s manzelem, a jelikoz kvuli penezum nejezdime jako rodina na hory tak by u me zvitezil asi tento pobyt - manzel nelyzuje, ale ja jo a popravde mi to chybi :(
Páni, já vůbec nevím který vybrat.... nejraději bych navštívila všechny 😎
U nás jednoznačně Senec, to je moje srdeční záležitost 😍❤️
My bychom si vybrali v každém z Vašich hotelů, uplně nejvíce nás chytli za srdce tyto tématické týdny:
-na Sitno bychom jeli na tématický týden "čarodejnickovo"
- na Senec na týden s názvem "všade same bublinky"
- do Tater na týden "tatranski banditi a serifovia"

Za mě rozhodně Atrium - už jen kvůli krásnému okolí a horám (a že člověk od nás z ČR za vyššími horami nemusí daleko 🙂 )
A hlavně, my Slovensko velmi rádi, loni jsme tam byli na 5 dní a moc jsme si to užili 🙂
a k těm tématickým víkendům, kdybych já byla dítě, tak by u mě vyhráli banditi a šerifové 🙂 (a jako dospělá bych si zahrála taky!! 🙂 )...ikdyž věřím, že dneska je pro děti nejpopulárnější youtubeři a minecraft, což mě mrzí, ale naprosto věřím, že u vás je to pojato úplně jinou formou, než co oni to pobírají doma sedící u počítače 🙂