Veľká súťaž o dovolenku na Slovensku podľa vlastného výberu
Zapojte sa do súťaže o dovolenku v ktoromkoľvek z babyfriendly hotelov TRINITY. Spoznajte tri úžasné destinácie na Slovensku a zažite oddych a relax na brehu Slnečných jazier, v srdci Štiavnických vrchov alebo vo Vysokých Tatrách. V TRINITY sa môžete tešiť na celodenné animácie, tematické týždne, tobogány, koncerty a maskotov počas celého leta a počas vybraných pobytov v roku.
AKO SÚŤAŽIŤ ?
Stačí poslať vaše tipy a názory v téme „Ktorý z hotelov TRINITY by ste si vybrali pre Vašu dovolenku na Slovensku" .
Inšpirujte sa našim letným katalógom pobytov: http://www.trinityhotels.sk/letna-dovolenka-kat...
alebo si pozrite stránkych našich hotelov: www.hotelsenec.sk / www.hotelsitno.sk / www.atriumhotel.sk
Do súťaže budú zaradené všetky príspevky v podobe komentárov v tomto fóre poslané do 04.06.2017 do 24:00. Meno výhercu uverejníme v pondelok 05.06.2017 a bude kontaktovaný internou poštou.
O ČO HRÁME?
4-dňový Trinity pobyt s polpenziou pre 2 osoby v ktoromkoľvek z Trinity Hotels & Resorts podľa vlastného výberu v hodnote 345,- Eur
Pobyt zahŕňa:
- ubytovanie v komfortnej izbe
- raňajky formou bohatých bufetových stolov
- večere formou lahodných švédskych stolov alebo lahodného 3-chodového menu
- masáž chrbta pre dve osoby,
- fľaša kvalitného vína na izbe,
- bezplatný vstup do hotelových bazénov a wellnes,
- bezplatný vstup do MiniMe detskej herne
Pozn.: platnosť výherného poukazu je 1 rok od jeho vystavenia!

tak já bych manžela a syna (2,5) určitě ráda vzala do hotelu SITNO 🙂 poctivě jsme projeli s prckem všechny webovky, a tenhle hotel nás okouzlil nejvíc. Malému se líbí modrá klouzačka ve tvaru hada, koukali jsme i na video a Jiříček pořád opakoval "tam ci odu" - jakože by chtěl jít do té vody 🙂 mě se zase líbí, že je tam spousta vyžití a animačních programů, koukla jsem i na facebookové stránky, ty chodící postavičky kamarádů z Trinity jsou boží, velkým lákadlem pro mě je i to fitness centrum a vzhled pokojů, dle mého gusta ;) manžel by zase ocenil výbornou gastronomii a bowling 🙂 zkrátka a dobře, takhle si já představuji boží rodinnou dovolenou, kde si každý člen rodinky přijde na své 🙂
Urcite Stiavnicke vrchy,to je nadhera pre dospelych aj deti! a super hotel je uz bonus...
Moc Vám fandím, vůbec jsem netušila, že něco takového je na Slovensku. Můj syn je velmi akční dítě a to je přesně typ hotelů, kde si rodiče odpočinou (a nemusí je nutně nechávat u prarodičů) a děti se báječně zaskotačí. A co se týká výběru hotelu - všechny mají něco do sebe, ale na první místě pro nás je hotel v tatrách, potom Senec a nakonec skvostné Sitno.
Tak krásné jsou všechny 😗Pro nás by byl nejideálnější hotel Senec,je nádherný a s ročním synkem by jsme si to určitě užili.Aaach,už teď závidím tomu,kdo to vyhraje😎😀
Všechny tři hotely jsou úžasné a to nejen vybavením, ale hlavně umístěním. Ale my milovníci hor bychom asi zvolili hotel Atrium, to okolí hotelu mi bere dech, úplně se vidím, jak jdeme na tůru. A mít možnost využít po náročném dni welness k odpočinku tomu říkám dovolená snů.
No tak to je ale krásné všechno -s animačními programy a zajištěným jídlem! Osobně bych pro léto vybrala Senec - je blízko, vyhrává s aquaparkem a bazénky. Jinak na podzim bych zvolila asi Atrium - sice je dál, ale pěkné výlety do přírody a wellness🙂
My bychom vybrali Senec nebo Atrium 🙂 Už jen při představě na takovou dovolenou mi vzniká úsměv na tváři 🙂
Dobry den,paradni pro rodiny s detma, zabava pro deti a tim padem oddych pro rodice 🙂 Takova kombinace nas vzdy potesi 🙂
My zboznujeme turistiku a Tatry, hotel Atrium je proto nase volba 🙂
Já bych za celou naši rodinu vybrala určitě Atrium Hotel. S manželem milujeme Tatry, než se dcera narodila, jezdili jsme minimálně 3x do roka. Teď je těžké najít nějaký baby friendly hotel, ale Váš Hotel Atrium by byl tou pravou volbou. Navíc ve Starém Smokovci sme zatím ještě nebydleli, tak by bylo hezké vyzkoušet novou lokalitu. Takže důvody, proč bych vybrala právě Atrium, jsou jeho poloha, dobrá dostupnost pozemnej lanovky až na Hrebienok a také určitě wellness a programy pro děti.
Takže pro začátek? WAU... 🙂
prohlížela jsem hotýlky a za nás Atrium nebo Sitno. Milujeme hory, takže kdybych musela asi jooo vybrat jeden, tak Atrium 🙂 Jsem nadšená jak přírodou, tak vyžitím pro nejmenší a naopak i dospělé 😀 myslím, že ve vaše hotelu se i dospělý stane zase dítětem. My se letos nikam bohužel nedostaneme, jen na chalupu, takže kdyby to vyšlo? Tak to jsou snad druhé Vánoce a občas se mě pokouší hříšná myšlenka, že bychom odjeli jen s mužem, jelikož jsme spolu nikde nebyli sami 4 roky určo a ani na ,,blbou" véču se nám nepoštěstí zajít a to by se o vztah mělo pořád pečovat. Ale zas tak krásné místo a ještě s takovým zážitkem pro děti? Nevezměte je 😀 No krása 🙂
Wau to je bomba 🙂 Za mě se mi líbí hotel Atrium 🙂 Na Slovensku je nádherně, máme tam rodinu a vždy si tam odpočneme. Jelikož máme nyní v rodině přírustek tak pokud bych vyhrála a usmálo se štěstí tak bych pobyt darovala svým rodičům 🙂 Nikde spolu jenom oni 2 dlouhooooo nebyli a potřebují to a hlavně si to ZASLOUŽÍ!!! ❤
Co máme naši 3-roční dcerku, ještě jsme na dovolené nebyli, tak ani nevím, podle čeho vybrat. Ale vodní svět vypadá v katalogu nejlépe u hotelu Senec, tam by se jí asi líbilo.
Přiznám se, že jsem u vás na Slovensku ještě nikdy nebyla. Přemýšleli jsme, že bychom vyrazili třeba příští rok i s dcerou. No uvidíme. Každopádně z vaší nabídky bych určitě vybrala hotel Senec u Slunečných jezer. Manžel tam totiž jezdil se svými rodiči když byl malý a tak by mohl porovnat jak se to tam změnilo a zavzpomínat na své dětství. A naše dcera miluje vodu, takže ta by si užila jak jezero tak aquapark a určitě i animace a já maminka bych si užila chvilku času pro sebe a třeba pro knížku 🙂
Na Slovensku jsme byli na dovolené zatím jen jednou, v Západních Tatrách. Cestujeme rádi a asi je škoda, že Slovensko opomíjíme, protože jsou tam moc krásná místa a památky. Z Vašich hotelů bych vybrala nejspíš Senec, ale on je to těžký výběr, protože všechny jsou krásné a s manželem a naším synem bychom si jistě užili spoustu radosti ve kterémkoliv z nich.
Všechny hotely jsou parádní. Osobně bych asi vybrala hotel Senec. Na dovolenou jsme se nedostali ani nepamatuji a bohužel v našem životě jsou důležitější věci za co utratit peníze...(i když to co zrovna potřebujeme si za peníze nikdy nepořídíme). Takže výhru bychom náležitě ocenili....celá naše rodina ♥
Asi bychom jeli do hotelu Senec, abychom se tam vyžili dostatečně my i naše děti. A hlavně koupání v jezeře 🙂
Tak top je hotel Senec a proč? Dcerka už je dosti velká na to aby ji někdo jiný hlídal a my bychom si s manželem alespoň dali romantický víkend který už přes půl roku neznáme ;( náš vztah potřebuje vzpruhu jelikož jeho časté služební cesty nás vztah pomalu zabíjí:( a upřímně kdo by nebral vypadnout že stereotypu.😍
Projela jsem všechny nabídky a jediná mě vrátila myšlenky do prázdnin mého mládí, kdy jsem s rodiči trávila dovolenou na Štrbském Plese. Příroda, zážitky, jídlo a lidi kolem mi vytvořili vzpomínku, na kterou se nezapomíná. Třeba při troše štěstí budu moci i svým dětem takovou vytvořit v hotelu Atrium.
Všechny vypadají úžasně, ale asi by vyhrál hotel Sitno.
Vybrala bych Atrium, abych se zas mohla podívat do Vysokých Tater a protože je to z Čech daleko, dala by se udělat zastávka v hotelu Senec, která je kousek od Bratislavy, kde bych ráda navštívila přátele 🙂
Projela jsem si všechny hotely a nejvíce mě interiérově a okolím (zelení) zaujal Hotel Atrium. Na Slovensko se už 2 roky chystáme, až bude ta správná doba..... Věřím, že ať vyhraje kterákoliv z nás, tak si to parádně užije a z relaxuje! 🙂 Protože zrelaxovat potřebuje každý! 🙂
Všechny hotely jsou krásné, ale pro naši dovolenou bych vybrala hotel Senec. Celá naše rodina miluje vodní radovánky a ty by jsme si v aquaparku určitě užili. 🙂
Senec je bomba 😍 úplná svatební cesta, na které jsme nikdy nebyli 😢
Atrium Hotel v Novom Smokovci .... miluju Tatry ❤ moc moc
Všechny hotely jsou krásné,ale nejvíce mě zaujal Senec 🙂 letní aktivity,vyžití pro děti,památky....no už by to nějakou dovolenou chtělo 🙂
Ja bych vybrala Senec
Brala bych Senec či atrium, ale kvůli malému asi spíše Senec, více nás zaujal. Ale všechny vypadají skvěle. Stačilo jen zavřít oči a zasnite se, no byla by to krásná dovolena😍
Dejme tomu, že odpovím Senec, ale to proto, že tak odpověděla většina. Já sama se totiž v těch stránkách absolutně nevyznám, jsou nepřehledné, pořád tam něco jede, přetáčí se, milion obrázků a akcí, odkazů. Opravdu velice neštěstně zvládnutá prezentace hotelů. Tip potenciálního zákazníka 🙂
Hotel Atrium - Tatry jsou jedinecne, nenahraditelne a nabizi skvele zazitky pro male i velke, vcetne vodnich radovanek v nemalem poctu termalnich parku. Jako bonus mate pobyt ve vysokohorskem prostredi, ktery Vas nabije energii a posili Vasi imunitu. Lze si prat vice ?

Všechny jsou úžasné ❤, každý hotel mě něčím oslovil a nadchnul, děti musí být nadšené. Kdybych se měla rozhodnout pro jeden, tak by to byl hotel Senec.