Pustili byste dceru ve 13 letech na festival s kamarádkami?
Priznam se, ze nevim, jestli jsem moc prisna, nebo naopak zbytecne opatrna.
Je ji 13 let a chtela by jet na hudebni festival s partou kamaradek, bez dospeleho doprovodu.
Pustili byste ji?
Ne. Max. na něco lokálního, menšího, kde bych měla přehled. A jak píšou ostatní, pochybuju, že by tam holky samotné pustili…
Ne. Max. na něco lokálního, menšího, kde bych měla přehled. A jak píšou ostatní, pochybuju, že by tam holky samotné pustili…
@pinkninja pustej, staci kdyz reknou ze mama tamhle na ne ceka nebo ze jim sla pro piti.
@anonym_autor nenapada me snadnejsi oběť nez 13lete holky bez dozoru na velkym festaku, to zavani malerem.
@pinkninja pustej, staci kdyz reknou ze mama tamhle na ne ceka nebo ze jim sla pro piti.
@anonym_autor nenapada me snadnejsi oběť nez 13lete holky bez dozoru na velkym festaku, to zavani malerem.
@budouci_maminka Ty brdo! V jakem to ziju svete? Tak tím spis ne…
Bez spaní bych pustila, kdybych ale věděla, že to je ok. Třeba ja byla zodpovědná, žádný průser by nebyl, pití bych si chránila a držela se kamaradek. Vědět, ze je taková i dcera, tak ok, se zapnutou sdílenou polohou. Ale to je prostě individuální, málokdo takový je.
Bez spaní bych pustila, kdybych ale věděla, že to je ok. Třeba ja byla zodpovědná, žádný průser by nebyl, pití bych si chránila a držela se kamaradek. Vědět, ze je taková i dcera, tak ok, se zapnutou sdílenou polohou. Ale to je prostě individuální, málokdo takový je.
@evaviki Nikdy nevíš, to by si musela tahat pití i na wc...
@evaviki Nikdy nevíš, to by si musela tahat pití i na wc...
@klokanka31 zavrena láhev v batohu, jit na záchod po vypití a před objednanim
@anonym_autor to si děláš srandu, tak to bych ji rozhodně nepustila, vzhledem k tomu, že se tam podává alkohol
@misulka84 a na kterem festivalu se nepodava alkohol? Vlastne kde se v ČR nepodava alkohol?
Nepustila a to mám klubka stejný věk. 17 roků je u mě tak ta hranice,ale i tak by mi culako oko, kdyby to po mně chtělo ..takovéhle děcko v 13letech určo na beton ne a nejede přes to vlak . Ať tam jedou s nima i dospěláci...potom to je jiná,ale ať si je někdo hlídá.
@evaviki K čemu ti bude sdílená poloha, když tam budou desítky tis. lidí na jednom místě? S přesností na pár netrů ti to neukáže, signály se budou vzájemně rušit...zkušenost z loňského koncertu z Letné. Každopádně je to v podstatě bezpředmětné, 13leté holky tam nikdo bez doprovodu nepustí (nebo nemèl by)
@evaviki K čemu ti bude sdílená poloha, když tam budou desítky tis. lidí na jednom místě? S přesností na pár netrů ti to neukáže, signály se budou vzájemně rušit...zkušenost z loňského koncertu z Letné. Každopádně je to v podstatě bezpředmětné, 13leté holky tam nikdo bez doprovodu nepustí (nebo nemèl by)
@ninive211 ono to plus minus stačí, aspoň teda zatím mám pozitivní zkušenost , ale je fakt, ze na colours bude hodně lidí. Na druhou stranu, lepší neco,než nic..

Ne, na takovyhle velky festak bych ji samotnou s kamaradkami nepustila ani v 15 (promin dcero). Pokud by tam opravdu hodne moc chtela kvuli hudbe, tak bych se prekonala a jela s ni. Jestli ji jde ale jen o atmosferu festaku, tak si jeste klidne muze par let pockat. Vim jak jsem se sama na festacich chovala a uplne hrda na to nejsem... (a to mi rozhodne nebylo 13)