icon

Pustili byste dceru ve 13 letech na festival s kamarádkami?

21. čer 2026

Priznam se, ze nevim, jestli jsem moc prisna, nebo naopak zbytecne opatrna.
Je ji 13 let a chtela by jet na hudebni festival s partou kamaradek, bez dospeleho doprovodu.

Pustili byste ji?

Strana
z2
tereza0111
Včera v 06:20

Ne, na takovyhle velky festak bych ji samotnou s kamaradkami nepustila ani v 15 (promin dcero). Pokud by tam opravdu hodne moc chtela kvuli hudbe, tak bych se prekonala a jela s ni. Jestli ji jde ale jen o atmosferu festaku, tak si jeste klidne muze par let pockat. Vim jak jsem se sama na festacich chovala a uplne hrda na to nejsem... (a to mi rozhodne nebylo 13)

pinkninja
Včera v 07:20

Ne. Max. na něco lokálního, menšího, kde bych měla přehled. A jak píšou ostatní, pochybuju, že by tam holky samotné pustili…

budouci_maminka
Včera v 15:25
@pinkninja

Ne. Max. na něco lokálního, menšího, kde bych měla přehled. A jak píšou ostatní, pochybuju, že by tam holky samotné pustili…

@pinkninja pustej, staci kdyz reknou ze mama tamhle na ne ceka nebo ze jim sla pro piti.

@anonym_autor nenapada me snadnejsi oběť nez 13lete holky bez dozoru na velkym festaku, to zavani malerem.

pinkninja
Včera v 15:36
@budouci_maminka

@pinkninja pustej, staci kdyz reknou ze mama tamhle na ne ceka nebo ze jim sla pro piti.

@anonym_autor nenapada me snadnejsi oběť nez 13lete holky bez dozoru na velkym festaku, to zavani malerem.

@budouci_maminka Ty brdo! V jakem to ziju svete? Tak tím spis ne…

misulka84
Včera v 15:42
@anonym_autor

@evaviki Colours of Ostrava - s partou kamaradek /13-14 let/

@anonym_autor to si děláš srandu, tak to bych ji rozhodně nepustila, vzhledem k tomu, že se tam podává alkohol

evaviki
Včera v 15:58

Bez spaní bych pustila, kdybych ale věděla, že to je ok. Třeba ja byla zodpovědná, žádný průser by nebyl, pití bych si chránila a držela se kamaradek. Vědět, ze je taková i dcera, tak ok, se zapnutou sdílenou polohou. Ale to je prostě individuální, málokdo takový je.

klokanka31
Včera v 16:07
@evaviki

Bez spaní bych pustila, kdybych ale věděla, že to je ok. Třeba ja byla zodpovědná, žádný průser by nebyl, pití bych si chránila a držela se kamaradek. Vědět, ze je taková i dcera, tak ok, se zapnutou sdílenou polohou. Ale to je prostě individuální, málokdo takový je.

@evaviki Nikdy nevíš, to by si musela tahat pití i na wc...

evaviki
Včera v 16:36
@klokanka31

@evaviki Nikdy nevíš, to by si musela tahat pití i na wc...

@klokanka31 zavrena láhev v batohu, jit na záchod po vypití a před objednanim

anonym_851fa0
Dnes v 07:06
@misulka84

@anonym_autor to si děláš srandu, tak to bych ji rozhodně nepustila, vzhledem k tomu, že se tam podává alkohol

@misulka84 a na kterem festivalu se nepodava alkohol? Vlastne kde se v ČR nepodava alkohol?

misulka84
Dnes v 09:49
@anonym_851fa0

@misulka84 a na kterem festivalu se nepodava alkohol? Vlastne kde se v ČR nepodava alkohol?

@anonym_851fa0 na festivalech pro děti by se neměl podavat alkohol, tohle neni festival pro děti.

kadarka
Dnes v 10:23

Nepustila a to mám klubka stejný věk. 17 roků je u mě tak ta hranice,ale i tak by mi culako oko, kdyby to po mně chtělo ..takovéhle děcko v 13letech určo na beton ne a nejede přes to vlak . Ať tam jedou s nima i dospěláci...potom to je jiná,ale ať si je někdo hlídá.

Strana
z2