icon

Jak vydržet být vzhůru při řízení?

sarkanova3333
22. čer 2015
Uživatel sarkanova3333 je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od sarkanova3333.

Dobrý den,
zajímalo by mě jestli používáte nějaké energy drinky či něco jiného, když řídíte na dovolenou a co vám zaručeně pomůže? Pojedeme do chorvatska a pár přestávek dělat určitě budeme, ale něco na podporu, aby člověk zůstal v pozoru i přes únavu? dekuji

symcca
•
22. čer 2015

@sarkanova3333 Místo energeťáku bych zkusila čistou vodu s citrónem ... Zkusila sis někdy změřit tlak, když energeťák vypiješ? 😉 Navíc je to jen chvilkové dodání "energie".

anetka1701
•
22. čer 2015

Já teda nepoužívám energy drinky, ale když jedu takto dlouho, tak si pustím studené foukání (čerstvý vzduch) a rychlejší hudbu... Když cítím, že na mně jde spaní, tak zastavím a trošku si zacvičím vedle auta :o) K tomu je dobrý něco na jídlo - ideálně s cukry (energie) - tic tak, mentosky větrové ideální :o) Co ale bylo nejlepší, tak si prostě povídat se spolujezdcem, což chápu že když jedete ve dvou s dětma třeba tak nejde - my s přáteli hodně jezdili k moři a měli jsme směny - vždy dva a dva lidi, jeden řidič, druhej spolujezdec vhůru co bavil řidiče :o)

elephant
•
22. čer 2015

Při jízdě se střídáme po hodině, maximálně po dvou. Na povzbuzení máme jenom silné slazené kafe (normálně nesladíme). Pokud jsme měli pocit, že to nezabírá - tak jsme si na parkovišti pár hodin odpočali, a pak až jeli...

luccy.luccy
•
22. čer 2015

@sarkanova3333 chia semínka

evaamy
•
22. čer 2015

Já nemohla usnout po zeleném čaji( klasický horký čaj, ne nestea!)

floresta
•
22. čer 2015

Bonbóny energy tir

hojda
•
22. čer 2015

Zrovna jsem to nedávno četla! Nejlepší je prý ježčí kůže 😀 😀 😀 podle K.J.Erbena!

konidana
•
22. čer 2015

@sarkanova3333 Piju teplý černý čaj z termosky(nejsem kafař, ale čajuju) nebo coca colu - když si ji M koupí, tak na ni mám také chuť:D. Jinak musím jíst, nebo spíš žvýkat žvýkačku, větrat nebo chladit, a pořádná muzika to jistí. A když dojdou síly, tak zastavujeme a spíme - už i M uznává, že řídit nonstop celou noc, jako za mlada, už nedá. A já teprv ne.

zo_ja
•
23. čer 2015

Cola, kafe, přestávka, změna teploty, ale už jsme taky končili ubytováním, protože hrotit to za každou cenu nemá smysl.

martinamarna
•
23. čer 2015
Uživatel martinamarna je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od martinamarna.

podivejte se na stranku thebrainer. vim ze to vyzkousel muj bracha kdyz jel na dovolenou a rikal ze ho to probralo poradne 🙂

sarkanova3333
autor
•
25. čer 2015
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od sarkanova3333.

hojda nevim jestli by byla jezci kuze prijatelna :D:D
dekuji moc za vsechny rady a doporuceni 🙂 snad to zvladneme a kdyz ne tak prece jenom zastavime a asi i zdrimneme. jak rikate nema cenu to hrotit 🙂

karlajasmine
•
25. čer 2015

Kafe, ovoce, rychla hudba, povidani si se spolujezdcem a delat prestavky 🙂 Energy drinky jsou k nicemu.. na chvili te povzbudi a pak se ti bude chtit silene spat.

xpila
•
25. čer 2015

@sarkanova3333 Nejlepší účinky má klasický zelený čaj. Nicméně pokud řidič začne cítit únavu, tak okamžitě zastavit! Rozhodně to nepřemáhat. Stačí 10 minut spánku.

karlajasmine
•
25. čer 2015

Pro me udela hlavne hrozne moc kdyz v tom aute nekdo je se mnou a mluvime.. kdyz jedu sama delsi trasu tak se kolikrat pristihnu ze zacnu usinat.. musim poslouchat radio nebo si zpivat 🙂

xpila
•
25. čer 2015

@karlajasmine To u nás moc nefunguje - když řídí přítel, tak na něj pořád mluvím a rozptyluju ho, když řídím já, tak on spí 😀

sarkanova3333
autor
•
25. čer 2015

@karlajasmine to je dobrej napad to zpivani akorat nevim jestli by to moje krakani ten muj vydrzel to nevydrzim ani ja a to se slysim jeste docela hezky :D