Bulharsko, Egypt nebo Turecko. Která dovolená je nejlepší?
Ahoj všem,kam raději na dovolenou,Bulharsko nebo Egypt nebo Turecko?Co doporučíte?A jestě odkud letět,Pardubice nebo Praha?Děkuji
ze zmíněných za mě Egypt, pokud možno z Pardubic, malé jednoduché letiště s parkingem zdarma ještě letos 😉 Bulharsko za mě moře nic moc, Turecko se mi nelíbilo moře, ale třeba egejská oblast není špatná.. v Egyptě je moře prostě jedna velká bomba a pokud člověk trefí dobře hotel, je to výhra i pro děti
Nejméně me zaujalo Bulharsko. Egypt i Turecko mam rada,Egypt má krásnější moře,Turecko o něco lepší úroveň co se týká služeb.
Nejméně me zaujalo Bulharsko. Egypt i Turecko mam rada,Egypt má krásnější moře,Turecko o něco lepší úroveň co se týká služeb.
@izz76 a letět v srpnu začátkem není blbost,když je moc velké horko?
Vedro samozrejme bude, ale proto tam člověk letí 😃
V Bulharsku jsem nebyla, v Turecku v lete s malyma detma a bylo to super, deti si to uzily a dospeli take. Velmi dobre sluzby, super hotely s vybavenim pro deti (typu aquapark) za super pomer cena / kvalita, bylo kam vyrazit na vylet.
Egypt - nadherne more na potapeni, cenove vychazi dobre, ja se tam u deti bojim "faraona", ale v 5* hotelech uz to pry snad neni tak horke a clovek si muze dat i ovoce, ale porad se bojim. Ja si to jako dospela pred lety odnesla strasne a to jsem dodrzovala fakt vsechno.. A detma do 10 let bych tam porad nejela. S vetsim ditetem, ktere nalezite oceni podmorsky zivot (a zvladne snorchlovat) uz ano.
S mensima detma bych jela pro klid duse radeji do toho Turecka
Za mě rozhodně Egypt. Je to tam daleko hezčí a čistší. V Bulharsku strašná špína. V Turecku jsem nebyla.
Z těchto tří destinací jedině Turecko. S odletem z Pardubic nemám zkušenost, vždy jsme letěli z Prahy.
Tak se rozhodujeme mezi Tureckem a Egyptem.A ted babo raď🤔🤔🤔🤔
100% Turecko - faraon mi a hlavne detem za to nestoji. Mavic v Egypte bude fakt vedro. Turecko ma skvele vse.
Mě se nejvíc líbilo v Turecku ( 2krat Bulharsko,1* Turecko,1*egypt) , ale nebyli jsme tam nikdy přímo v létě , Egypt předloni velikonoce a Bulharsko s Tureckem na konci srpna nebo přelom , nevím jestli bych chtěla Egypt v létě . Manželovi se víc líbil Egypt. Bulharsko jsme zavrhli oba .
Záleží na tom, co od dovolene čekáš. V Bulharsku můžeš cestovat do jiných letovisek a je tam nejlepší pobyt bez jídla nebo jen se snídaní a chodit si každý den do jiné restaurace. More je tam horší, Černé moře není tak slané jako jiné, takže je spinavejsi.
Pokud chcete jen ležet u moře a mít servis all inclusive, tak Turecko nebo Egypt. V Turecku záleží kde, já byla v Alanyi. Město skvělé, byl tam hrad a jeskyně, krásný park kolem pláže. Moře bylo ale dost hluboké už kousek od břehu a na pláži kamínky. Egypt neznám osobně, podle fotek jsou resorty a moře hezké.
Záleží na tom, co od dovolene čekáš. V Bulharsku můžeš cestovat do jiných letovisek a je tam nejlepší pobyt bez jídla nebo jen se snídaní a chodit si každý den do jiné restaurace. More je tam horší, Černé moře není tak slané jako jiné, takže je spinavejsi.
Pokud chcete jen ležet u moře a mít servis all inclusive, tak Turecko nebo Egypt. V Turecku záleží kde, já byla v Alanyi. Město skvělé, byl tam hrad a jeskyně, krásný park kolem pláže. Moře bylo ale dost hluboké už kousek od břehu a na pláži kamínky. Egypt neznám osobně, podle fotek jsou resorty a moře hezké.
@vercas89 ani v Egyptě ani v Turecku není potřeba ležet v resortu.. v Turecku jsme normálně chodili na trhy, v Egyptě buď hotel ve městě nebo místním tágem do večerní třeba Hurghady je taky super..
@vercas89 ani v Egyptě ani v Turecku není potřeba ležet v resortu.. v Turecku jsme normálně chodili na trhy, v Egyptě buď hotel ve městě nebo místním tágem do večerní třeba Hurghady je taky super..
@dashyyy my jsme v Turecku taky chodili všude, i po výletech a byli jsme sebpodivat v mešitě, ale většina lidí si myslím, že jezdí do těchto lokalit kvůli koupání a servisu v hotelu. Ze známých kdo byl v Egyptě nebo Turecku, tak si šli maximálně nakoupit suvenýry a jinak leželi u bazénu.
Každý preferuje něco jiného a tak to záleží na každém.. Někdo jede za službami jako jídlo, krásný hotel a bazény , někdo za mořem někdo že chce být i centru ruchu a užít si památky a výlety 😁😊🤷
Každá destinace má své.. 😊
Jen co vím, tak do Egypta bych v létě neletěla 😊
My mame nejraději Turecko, do Egypta bych v lete neletěla a Bulharsko se nám vůbec nelíbilo.
Za mě Bulharsko taky ne. Špinavé pláže i moře. V dalších dvou destinacích jsem nebyla, ale do Egypta bych letěla na jaře nebo na podzim, v létě tam musí být neúnosně.
Volila bych Černou horu 😀 😍
My byli v Bulharsku,ale před deseti lety. Bohužel bylo hnusně,hotel celkem cajk,ale okolí mi nepřišlo moc pěkné. Asi bych k Černému moři už neletěla. Letos jsme zvažovali Turecko nebo Egypt a vzhledem k ceně vyhrál Egypt,odlet 29.6. Děti zůstávají s babi a dědou,takže snad my 2 to zvládneme 👍 Bereme to jako válecí dovču.
A kdyby vyhrálo Turecko,chtěla jsem někam poblíž Side ,kvůli památkám.
A o jaký termín se jedná, teď v létě? Do Egypta bych letěla tak nejdřív konec září/říjen, srpen nejhorší měsíc.
Za mě Bulharsko taky ne. Špinavé pláže i moře. V dalších dvou destinacích jsem nebyla, ale do Egypta bych letěla na jaře nebo na podzim, v létě tam musí být neúnosně.
@vercas89 my jsme byli v Egyptě několikrát normálně ve městě nebo tágem do města, předloni hotel přímo v městečku
@petaov vůbec ne, jako kdo nemá rád vyloženě teplo, tak asi nebude nadšen, ale neúnosné to vůbec není, u moře to je prostě jiné.. letíme červenec asi po šesté a nikdo s tím teplem nemá problém, jezdíme i na výlety

V Bulharsku jsem byla dvakrát, nijak mě nenadchlo, znovu už bych tam nejela. V Egyptě jsem byla jednou a byla jsem nadšená, úžasný podmořský život. Kdybych chtěla někdy zase dovolenou u moře, beru Egypt. V Turecku jsem nebyla, to mě neláká.