Jak zastavit nekončící menstruaci?
Beru antikoncepci Azalia, po měsíci a půl bez ms, jsem to před 17 dny dostala. Měla jsem to 8 dní, pak jsem 3 dny špinila a teď to mám 6. den=17 dní dlouhá ms. A nechce to přestat.. Zajít si pro jistotu k doktorovi? Nebo čekat.
@mimi1004 no tahle antikoncepce se bere vkuse a nepravidelná a dlouhá ms je u ní normální.
@mimi1004 ale nevím co si pod “delší ms” představit, tak jestli to náhodou někdo nemá s touto antikoncepcí stejně a jak to řeší.
Hodně holek, co vím, všude píše, že u téhle antikoncepce prostě "špinily" nebk lehce krvácely furt. Že to prostě je 100% antikoncepce 😂, já ji brala po prvním porodu a ok, ale musí se brát i úplně přesně na hodinu.
Já na téhle hak krvácela nepravidelně, ale součtem tak tři týdny ze čtyř, taky proto jsem ji přestala brát. Resp. Jsem užívala Evelien, ale účinná látka je u obou stejná.
Za 2 týdny jdu na kontrolu k dr, tak se zmíním a uvidím. Mám cysty na vaječníku a nemůžu brát hormonální antikoncepci. Takže proto beru tuto. Doktor říkal, že by ta antikoncepce mohla ty cysty zlepšit, ale naopak bych řekla, že mě bolí ještě víc než předtím. Takže to asi radši taky vysadím.
Zajdi k doktorovi a asi vyměň i antikoncepci.
U mladší dcery jsem to měla podobně ,cca v jejich 8 měsících jsem to měla dlouho v kuse a Dr. mi na to akorát řekla že to ta azalie dělá a bud to vydržím nebo mi vymění antikoncepci .
Doktor !!
chjo...tyhle dotazy....prostě se seber a běž hned k doktorovi, není to normální a rozhodně bych nečekala ještě dva týdny

To se ptáš vážně!? Od čeho jsou lékaři!? Mělas tam volat už před týdnem.