icon

3.tt. Vnímaly jste změny?

7. lis 2019

Ahoj 🙋 chtěla bych se vás zkušených maminek zeptat jak to všechno vlastně je v 3tt, sleduji svůj MC a vím kdy mám plodné dny, MS mám už nějaký ten rok pravidelný, antikoncepci jsem brala 5let a už rok neberu 🙂 kalkulačku jsem taky použila a kdybych to tak jako měla vzít v potaz co mi ukazuje, je to právě 3tt, v tuto chvíli není možné zjistit testem jestli jsem těhotná 🤰 ale každopádně se nějak tak snažíme 3 měsíce a vždy to
bylo tak že jsem se nesledovala, nikdy se nestalo nic neobvyklého aby bylo nutné to sledovat až na pravě příchozí menzes v autobuse 🤦‍♀️🤦‍♀️ nyní tedy k věci, teď bych tedy dle výpočtu měla být v 3tt a to prý žena nic necítí ale teď nějak by se mělo uhnizďovat... Začalo mě včera docela dost pobolívat v pravém podbřišku, nevím zda to je 💩😆 nebo to patří k nějakému příznaku, měla jste některá něco podobného? Byla jste pak úspěšně 🤰? Děkuji díky díky 🙋🙋🙋🙋😊

klea81
7. lis 2019

Nic není nemožné, někdo tohoto vhledu je schopen, ale většina nikoliv. Já jsem ve skupině většina.

littleice
7. lis 2019

Ahoj, je to možné, já měla teda pro změnu ještě před MS bolesti prsou.
Když tak existují i těhotenské testy na krev, ty ukazují výsledek dřív, ale to už si asi radši počkáš 🙂

vitezove
7. lis 2019

3tt znamená jeden týden od oplodnění??? Nebo kolik? Při uhnizďování může být malá bolest. Ale jinak nic, HCG se ještě nezvedá, takže příznaky nejsou v podstatě možné.

sudylichozrout
7. lis 2019

Kalkulacka je k prdu. Musela bys v ni mit zanesene a nastavene sve individualni udaje, aby ti ukazala skutecny tt. Pokud vis, kdy byla ovulace, pocitej od ni minimalne 14 dnu. Do te doby zadne jednoznacne priznaky realne mit nebudes, protoze je na ne brzy a navic splyvaji s premenstruacnim syndromem.

me_druhe_ja
7. lis 2019

Já osobně jsem příznaky začala cítit zhruba 10 dní po pravdepodobnem oplodnění, tzn. někdy koncem 3tt, začátkem 4tt, ale neprikladala jsem jim důležitost, nenapadlo mě, že jsem těhotná, i když to bylo v plánu. Takže bejt tebou to neřeším a počkej, až ti vynechá MS a pak test. 🙂

elviraa
8. lis 2019

7DPO mi zacaly silne krece do podbrisku, 8DPO jsem citila uhnizdovani, krece byly silnejsi, jako na silnou MS a pokracovaly nekolik dni. Bolela me prsa a pronasledovala nespavost. Jsem v 5 tydnu ☺️

barcachejn
8. lis 2019

Ja jsem priznaky zacala citit az okolo 6tt, kazda to mame jinak a je to mozne ze te muze pichat v podbrisku muzes mit i bolesti podobne menstruacnim. Ze jsem tehptna jsem vedela 2 tydny po oplodneni ale to jsem jeste priznaky krom lehkeho paleni zahy a plneho briska nemela. Kvuli tomuto jsem si delala test a vysel mi pozitivni 1-2 tydny. Ale vsechno je mozne co by ne 🙂 pockej jeste tyden a udelej si test 🙂 kazdopadne bych nechala vynechat MS protoze te to pak muze zbytecne sklamat.

barulina
8. lis 2019

Ja jsemnted untehotenstvinprizbaky mela. Pro to jsemmtestivala uzntyden pred ms. Ale nevim jestli to nebylo ovlivnenontim ze jsem 2 mesice pred zjistenim prodelala revizi

monikanikolaaneta
8. lis 2019

Já jsem si teda byla jistá, že jsem těhotná. Při pravidelném cyklu 28 dní, ještě pěkných pár dní před MS. A to jsme neplánovali, tudíž jsem se na to rozhodně nefixovala a podobně. Prostě bylo něco jinak, navíc jsem tehdy kouřila a ze dne na den mi navalovalo. Takže já na to věřím...😉

terezka345
21. lis 2019

Ve 3 týdnu těhotenství - tedy asi týden po ovulaci, kdy se vajíčko teprve uhnizďuje do výstelky dělohy - žena nepociťuje ještě žádné příznaky. První příznak těhotenství je vynechání menstruace a všechny ostatní známé těhotenské "příznaky" - no to už ani příznaky nejsou, protože žena už přece ví, že je těhotná, pod slovem příznak si vybavuju něco, co člověk ještě neví a jen tuší - se objevují až od cca 5. - 6. týdne těhotenství. Statisticky ženy, které se snaží otěhotnět a několik měsíců se nedaří, se urputně sledují a každé škubnutí v podbřišku berou jako symptom, ale ne, opravdu na nějaké těhotenské symptomy je ještě moc brzy. Ženy, které tvrdí, že měli příznaky ještě před začátkem menstruace jsou většinou ty, co mají extrémně dlouhý cyklus 35 a více dní - u těchto ano, mají příznaky v 5. týdnu, protože vlastně ještě ani nezačaly menstruovat.

darinka84
21. lis 2019

Já si jen nemůžu odpustit poznámku... Píšeš že menstruaci máš nějaký ten rok pravidelnou, ale neberes antikoncepci rok.. To znamená, že menstruujes pouze poslední rok.. Protože pokud žena bere antikoncepci, tak nemenstruuje. To je krvácení ze spádu jak se tomu říká a celý cyklus je vypnutý! Tak jen abys třeba věděla.. Myslela jsem, že je to překonany mýtus.... Že žena žije ve sladké představě, jak pravidelně menstruuje... A co se týče příznaků, tak jak to poznala.. Ale vnitřně, pocitem... Kdykoliv byly jakékoliv příznaky, těhotná jsem nebyla..