icon

4. DPO a čekání. Jak jste na tom vy?

anpineapple
23. únor 2021

Ahoj holky!😊 je tu někdo kdo taky napjatě čeká co bude dál?😁 O miminko se snažíme 5. měsíc a i když vím, že to jeste neni žádná doba, tak jsem samozřejmě strasne nedočkavá a už bych nejradši těhotná byla 😀. Jak jste na tom vy? Pojďme si to čekání trochu zkrátit a zpříjemnit 😇

kikika87
10. bře 2021

@anpineapple To je dobře. Jediná nevýhoda mi na tom přijde, že ta ovulace se projeví na ty teplotě až zpětně 😁 ale třeba ti řekne doktorka v pondělí 👍

anpineapple
autor
10. bře 2021

@kikika87 jasny no, ale aspoň i tak budu aspoň vědět, ze to moje tělo neni lenivý a neco dela 😀😀 taky jsem zvědavá co mi poví 🙄

kikika87
10. bře 2021

@anpineapple No právě, protože kdyby něco nefungovalo tak doktorka to případně hned rozlusti. Ideálně ti poví, že máš ovulaci a máte na to hned hupnout👍😁

lenivekotatko
11. bře 2021

Achjo tak ja uz zase nevim co to je, normálně mam MS 5-6 dni ale tentokrat 3 dny a konec, tak ze by se mi to zas nejak rozhodilo🙄🙄 stava se vam to nekdy?

misule777
11. bře 2021

@afrodyta Tak uvidíš, třeba to tenhle měsíc vyjde 🙂
Já zase beru gynex, teď zkouším druhý měsíc. Tak snad taky pomůže. S těma doplňkama je to taky těžký, hodně holek chválí Femibion (taky jsem tu chválu slyšela), hodně chvály je i na ten Gynex, pak mi kámoška říkala že jí doporučili Fertipronu, že je to taky pomalu zázrak.. a pak se v tom vyznej a vyber si 😂
jéééé, taky bych nakupovala hadříky atd 😉 tak to budeš brzy rozmazlovací tetička ❤ tak přeji malému i ségře hodně zdraví ❤

misule777
11. bře 2021

@anpineapple myslím si, že i když půjde lednice pod zámek, tak nás chutě dostihnou a budeme posílat manžela pro nějaký chuťovky 😂😂😂

jinak mě bylo na začátku roku 27.
Chtěla bych teda dvě děti a doufala jsem že první zvládnu teď někdy a druhé tak na přelomu tý 30 😀 ale možná budu ráda když do těch 30 zvládnu aspoň to jedno

misule777
11. bře 2021

@lenivekotatko jo, taky se mi to teď děje... vždy jsem měla ms 5 dní, celou dobu normálně krvácení, až poslední den třeba jen silný špinění. A minulý měsíc necelý 3 dny krvácení a nic. Tento měsíc dva dny hodně silný krvácení a pak jen dva dny lehoučký špinění. Tak nevím co to zase je.

anpineapple
autor
11. bře 2021

@misule777 Hmm to mas pravdu.. vždycky si tu cestu najdeme 😂 tak holt se budeme muset smířit s tim, ze si to telo bude zadat a budeme to muset vydržet 😀 po porodu to pak shodime 😁
Tak ja to ted mam holky naopak, krvacim o den déle nez normálně 😀
Ja se prave uz v těch preparátech trochu ztrácím... to bych musela brát asi všechno pak 😂 každému vyhovuje neco jiného a hlavně pak ani nedokážu rozpoznat, jestli je to jen placebo nebo jestli to ma vazne účinek 😐

misule777
11. bře 2021

@anpineapple přesně 😀 budu si říkat, že miminko tu zmrzlinu a další prasárny prostě potřebuje a budu se jen modlit, abych pak nemusela shazovat o 20 kg víc 😂
Přesně, taky jsem se v tom ztratila. Od srpna nebo od září beru jen obyč listovku z dr. maxe, to mi řekla i doktorka ať to beru, že to stačí. A kolegyně mi doporučila ten gynex, tak zkouším ten. Když nezabere, tak asi nic jinýho zkoušet ani nebudu

afrodyta
11. bře 2021

@misule777 dekuju to mas pravdu ze je dneska tech vytaminu hodne na vyber, tetkon spis zalezi na tvem usudku co si myslis ze ti nejvic pomuze. Ja teda verim na ten femibion diky nemu take budu teta 🥰 no a me to navedlo ze bych chtela taky jeste jedno a pritel nebyl proti takze doufam doufam //

misule777
11. bře 2021

@afrodyta to je pravda 🙂 tak třeba zabere i u tebe a // brzy uvidíš 🙂

anpineapple
autor
11. bře 2021

@misule777 jo listovku beru uz skoro rok, doktorka mi doporucovala aspoň půl roku před plánováním, tak jsem ji začala zobat hned 😁 a pak mam drmek, sice změnu nepocituju, ale beru ho druhy mesic, tak to je na bylinky jeste brzy... ale asi i kdyby treba nezabral, tak rozhodne neublizi 😊 a přesně, pak uz nic jiného nez neco od doktorky přímo zkoušet nebudu 😁

kikika87
11. bře 2021

@anpineapple V sama doma teď říkala nějaká doktorka, že ta listovka se nemá brát moc dlouho.
Taky sem se tím cpala jakou dobu.
@misule777 Já před 1.tehotenstvim brala inofolic, ale jako podle mě je to všechno fakt takový placebo. Nikdo neví jestli ti to ve skutečnosti pomohlo nebo ne 😁

anpineapple
autor
11. bře 2021

@kikika87 fakt ne jo? A nerikala proč? Jsem si prave myslela, ze kdyz je to vitamin rozpustný ve vodě, tak zbytek proste vycuras a je to v pohode 😀

kikika87
11. bře 2021

@anpineapple Ten důvod si přesně nepamatuji, něco jako, že když se bere dlouhodobě tak prostě všeho moc škodí.
https://www.idnes.cz/onadnes/zdravi/nadbytek-ky...
Našla jsem toto. Ale jestli je to pravda🤷‍♀️

afrodyta
11. bře 2021

@misule777 dekuji preju vsem.to same

misule777
11. bře 2021

@anpineapple jj tak to je asi opravdu ještě brzy. Myslím že vitamíny a bylinky začínají většinou zabírat až tak po 2-3 měsících většinou.
@kikika87
Fakt jo? Tak to jsem nevěděla. Mě zase doktorka řekla ať tu listovku beru pořád dál dokud to nevyjde, i když jsme museli mít pauzu po tom mimoděložním. Tak nevím no 🤷‍♀️ ale myslím, že na to bude mít asi každý doktor jiný názor, asi jako na všechno.

misule777
11. bře 2021

@afrodyta děkuju 😘

anpineapple
autor
12. bře 2021

Tak coo holky, jak se mate?😇

barulinka20
12. bře 2021

@anpineapple zatím dobře, ale nervozita stoupá, zítra 9DPO a mám tendenci zrušit testnout😅a jakpak se máš ty?😊

anpineapple
autor
12. bře 2021

@barulinka20 Fakt? A nechceš jeste vydržet?😀 i kdyz teda, uplne te chápu!😁😁 no mne konečně skončila MS a příští tyden čekám ovulaci, takže tu bude další šance 🥰 jinak... jsem tenhle tyden strasne unavená, tak jsem fakt rada, ze uz je víkend 😂

barulinka20
12. bře 2021

@anpineapple zkusím vydržet aspoň do 12DPO, ale moc za sebe neručím, to čekání je snad nekonečné😅parada, tak ať ti tento pokus konečně vyjde😍no o únavě mi ani nemluv, co jsme museli zavřít školku a přejít na distancni vyuku, jsem poslední týden úplně vystavena a schopná prospat cele odpoledne i celou noc. Ten vikend teď opravdu bodne!😂

anpineapple
autor
12. bře 2021

@barulinka20 jo, to teda nekonečne je 😂 a pocitujes nejake příznaky, změny nebo tak?😁😇 děkuji! Snad to vyjde a snad to vyjde i tobě 🥰
Tyjo distanční výuka ve školce... to si vůbec nedokážu představit 🤦🏼‍♀️ To musi byt hodně náročné. Udrží vůbec takové malé děti pozornost? Nám teda ted v nemocnici, jak přibyli jeste antigenni testy zaměstnanců firem, tak je to taky mazec dost 🙄

barulinka20
12. bře 2021

@anpineapple akorát mě teď poslední 2dny začal hodně pobolivat podbrisek, ze jsem pořad litala na WC a myslela jsem, ze MS dorazí dřív, ale naštěstí zatím nic. Jinak taky mám dost bolestivé prsa a ta únava ale to muže být i PMS, v tom aby se člověk vyznal😃🤦‍♀️Nu ta distamcka je hrozne zvlastni, já mám třídu děti 2-4roky, takže zadne onlajn “schůzky”, ale posíláme jim úkoly, jenže rodiče na nás s prominutím dlabou a z cele třídy 24 dětí se zatím zapojily jen 3🥺to si potom říkám, ze ty hodiny plánování a vymýšlení jsou úplně k ničemu...To verim, ze v te nemocnici to musí být šílené, mám kamarádky co taky pracuj v nemocnici a říkala, ze už to je nad jejich síly. Klobouk dolu před vámi všemi zdravotníky, jste skvělí!❤️

afrodyta
12. bře 2021

Holky mam jednu otazku mozba hloupou ale vrta mit o proste hlavou🤣 tak me prosim nesudte jsem jenom zenska ktera se snazi otehotnet a jde jo z toho hlava kolem.tak ta otazka zni v dobe ovulace mam vzdy pruhledny hlen tenhle mesic ksem.ho nemela a beru na podporu femibion a s pritelem.jsem.se zase trefili muze to neco znamenat nebo zase plasim? 🤔🤭

kikika87
13. bře 2021

@afrodyta A seš si jistá, že už ta ovulace byla ? Třeba teprve bude👍Moc nerozumím tě poslední větě, ale ten hlen asi bývá znamení té ovulace ne ?

sami28
13. bře 2021

@barulinka20 ahoj, jednak ti chci rict, ze drzim palce při testovani, taky jsem ted mela ducha 10dpo 🍀 a taky me zaujalo...ty jsi učitelka děti 2-4 let a musite mit distancni? U nas maji jen holky, co maji predskolaky 🤔

afrodyta
13. bře 2021

@kikika87 no mam stahnuty asi tri aplikace na zjisteni plodnych dnu a podle toho uz ovulace probehla a prozatim my to vzdy vychazelo a vzdy jsem mela hlen. A tenhle mesic jsme meli sex zase v dobe ovulace ale nemeprisel zadny hlen jeste se mi to nestalo a celou dobu beru na podporu tehitenstvi femibion tak jestli treba nemuzu byt tehotna 🙂 ale asi ne asi zase plasim :D

barulinka20
13. bře 2021

@sami28 Ahojky, s tou distanckou...státem je nařízena/povinna jen pro předškoláky, ale naše paní ředitelka prikazala, ze ji musíme delat i pro mrnousky. Je to opravdu mazec

anpineapple
autor
13. bře 2021

@barulinka20 tak cooo vydržela jsi porad netestovat?😁 ja uz se pomalu pripravuju, ze budu chytat ovulaci a musim rict, ze se zatím cítím tak, ze to tenhle mesic nebudu prožívat tolik jako předtim a proste to nechám osudu 😇 ale kdo ví co přijde az budu treba 7DPO... však to zname 😂😂
Jinak s tou výukou... to je dost sila teda 🤦🏼‍♀️ To si vůbec nedokážu představit takové deticky učit online 😐 a jeste s tou podporou rodičů.. to je vazne trochu smutný 😔

Strana